Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşına kadar organik besleyeceksin mama meyve bunlar organik olsun ama pirinç nohut fasulye ne bileyim bu tarz tahılların organiklerini bulucam ve yediricem diye uğraşma.O da bizim gibi yaşamayı ve beslenmeyi öğrenmeli ve alışmalı bağışıklık sistemi aldığın organik ürünlere göre gelişicek ileride organik olmayan her üründe belki de hasta olacak.meyve ve sebzenin organiğine karşı değilim ama diğer ürünlerde çokta titizlenmemek gerektiğini düşünüyorum ben.tabiki bu benim fikrim:))
Bence bilakis bağışıklık sistemlerinin iyi olması için organik yemeliler. Halihazırda satılan ürünlerdeki tarımsal ilaç, hormon, çeşitli kimyasallar vs bağışıklık sistemini öldüren şeyler. Bir çocuğun 3 yaşına kadar beyin, göz, kemik ve organ gelişim tamamlanıyor. Ben 3 yaşına kadar bu şekilde devam etmeyi planlıyorum inşallah. Sonrası Allah Kerim...
Bence bilakis bağışıklık sistemlerinin iyi olması için organik yemeliler. Halihazırda satılan ürünlerdeki tarımsal ilaç, hormon, çeşitli kimyasallar vs bağışıklık sistemini öldüren şeyler. Bir çocuğun 3 yaşına kadar beyin, göz, kemik ve organ gelişim tamamlanıyor. Ben 3 yaşına kadar bu şekilde devam etmeyi planlıyorum inşallah. Sonrası Allah Kerim...
pirincin organiğini hiç duymadım bu organic yazarak bunların üzerine yeni bir pazar oluştuama bilemiyorum ben herzamnki gibi kullanıyorum..
bu organik muhabbeti sayesinde internetten satış yapan firmalar iyi kazanıyor bunların hepsi yeni pazar oluşturma tuzakları. doğal beslenme analarımızın dedelerimizin zamanındaydı.
buzluğa atınca ne anlamı kalıyor kiCanım ben de bakliyatları cityfarm alıyorum. Evet pahalı ama ne kadarcık yiyorlar ki çok uzun süre gidiyor. Bildiğim kadarıyla güvenilir bir marka cityfarm. Sebze meyvesini de Nazilli'deki bir çiftlikten getirtiyorum. Belki duymuşsunuzdur Pınar Hanım var Nazilli'de. Geçen gün Hürriyette röportajı da yayınlandı hatta, ( En nl domates bu iftlikte yetiiyor - Hrriyet Pazar ) birçok ünlü, hatta Emine Erdoğan bile ondan alıyormuş sebze meyveyi. Ben çok memnun kaldım. Patates soğan hariç diğer sebzeleri ayıklayıp buzluğa atıyorum, uzun süre gidiyor. Ayda 25-30 TL kadar harcıyorum ve içim rahat yediriyorum.