• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organik sarayı zayıflama seti

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Bugün televizyonda gördüm kızlar.Sanırım zayıflama çayı ve jel var.Çay 79 TL.İçimi güzel deniyor Zayıflatmaya yardımcı bitkisel çay olarak geçiyor.Ama biliyorsunuz çoğu para tuzağı Onun için kullananın önerisi benim için önemli Kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

Bende cok merak edıyorum tvde gordugum ve kendı sıtelerınde gordugum olumlu yorumlar harıcınde objektıf bı yorum goremedım gıbı o yuzden emın olamıyorum almaya..kullanan arkadaslar bıze bılgı verırsenız cok mutlu olurm kendı adıma ...:52:

arkadaşlar ben kullanıyorum 2. kutu kremim bitmek üzere çayımın birinci paketi bitmek üzere açıkçası abartıyorlar tamam çay inanılmaz bağırsak çalıştırıyor günde 2 3 kez wc ye çıkıyorsun kremde kullandığında hissediyorsun bişeyler yapıyor ama şimdilik hiçbi işe yaramadı. ama yarayacak gibi hissediyorum fakat belirtmem gerekiyor 1 haftadır platese yarım saat yürüyüe ve kürek çekmeye başladım yani bundan sonra ki inclmeleri kremle falan fazla bağdaştırmam o kadar spora zaten inceliyorsunuz. ama yine de ben kullanmaya devam ediyorum çayın bağırsak düzenleyici olması çok güzel krem de selülit kremi niyetine kullanıyorum. ama yok spor yapmasan da kilo verirsin diyete gerek yok 5 kilo kesin verirsin tam bir yalan yok öle bişey. iki gündür de kremden sonra bi kaç dakika relax tone masaj aletiyle masaj yapıyorum. yani bu saatten sonra incelmem elzem ama çaydan falan değil siz para harcamyın benden sölemesi...

bir de ben herbelife ın çayı ve hapını kullanmıştım o zaman çok incelmiştim bilginie böle spor falan da yoktu üstelik yiyordum da.. ama sağlıksız olduğu söylenince bıraktım o yüzden kullanmadım kullanmayacağımda... size tavsiyem herkesin gibi.. spor yapın spor yapın... evinizde cd le plates yapın.. inanılmaz işe yarıyor çok güzel bi spor.. merak edenlerin sorularını yanıtlarım girdikçe sevgiler hanımlar...

ben bu setle ilk birkaç hafta güzel kilo verdim ancak kremim bitince yenisini sipariş ettim ve tam 1 ay sonra gönderdiler, bu arada çay tek başına etkili olmadı ve motivasyonum düştü, emeklerim boşa gitti malesef. bundan sonra güvenmeyeceğim bu tür ürünlere.

Back
X