Ben hep mevsim meyvesi ve sebzesi verdim.Eti büyük marketlerin et reyonundan almayı tercih ediyorum kasaplardan daha güvenilir geliyo tanıdık bir kasap olmadığı için.Eğer organik yoksa evde normal de veriyorum tabi bazen.Nereye kadar böyle gidecek o da ayrı konu.Okula başladığında kimse organik koymayacak önüne.Elimizden geldiğince sağlıklı beslemeye çalışıyoruz.İnsanın gidip bir köye yerleşesi herşeyini yetiştirip çocuğunu doğal ortamda temiz havada büyütesi geliyo ama nerdeee.
ben de varım hanımlar 19 aylık ikizlerimle aranızdayım
bu güne kadar mevsiminde beslendik eşim şehir dışına çıktığında köy pazarlarından aldı getirdi dondurabildiğimi dondurdum
çocuklara hiç çiftlik tavuğu ve yumurtası vermedim hep köylerden getirttik (inşallah otlayanlardandır )
kırmızı eti güvendiğimiz kasaptan alırız
anlatacak çok şey var ama konu başlığı keşke daha kapsamlı olsaydı...ekolojik anneler gibi vs. olsaydı bebeklere ne yedirelim ne yedirmeyelim her şeyi konuşabiliriz aslında...
Arkadaşlar,
Yeni bir konu açtım.
"Çocuk Büyütürken-Beslenme-Ekolojik-organik Anneler" başlığı altında
üstüne üstlük bir de anket oluşturdum. (yavaş yavaş öğreniyorum bu işi.)
orada daha geniş tartışabiliriz.
konuyu bence de daha genişletelim. Ekolojik Anneler başlığı süper.acaba burada yazılanları yeni bir konuya taşıyabiliyor muyuz? (forum işinden çok anlamıyorum
Mesela kafama takılan bir başka konu da şu. siz de bahsetmişsiniz. Sebzeleri dondurmak, dondurucuda saklamak. Organik aldığım bir sebzeyi mevsimi geçtikten sonra da yedirebilmek için dondurunca, o sebzenin organikliği hala devam eder mi?
ya da açık süt olayı.. organik olması için açık süt almayı tavsiye edenler de var, pastörize günlük sütün daha sağlıklı olduğunu söyleyen de... hangisi doğru sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?