• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organik Kozmetik ürünlerini Neden tercih etmeliyiz?

pariltiligezi

Sağlık - Tüp Bebek
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
5
0
86
40
İstanbul
Merhabalar

Hızlı yaşlanma ve kanserojen içerdiği için uzun süredir paraben içeren ürünleri kullanmıyorum...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Sevgiler

bende kımyasal kozmetıkten pek hoslanmıyorum cunku kas yaparken goz cıkarmak gıbı gelıyor bana sımdıye dek logona ve rarebolossomun yuz kremlerını kullandım cıldım kurudur aman aman bır mucıze olmadı sadece ıdare edıyor kırısklıklarım var yas 31 olunca argan yagınıda kullanıyorum suan henuz bır degısıklık yok hala arayıs ıcındeyım dogrusu.

sevgili pariltiligezi, ben de senin gibi paraben içeren ürünlerden kesinlikle uzak duruyorum. çok haklısın, kanserojen etkisi beni de korkutuyor. ama ben bu konuyu araştırdığımda sadece paraben içermemesinin yetmediğini gördüm, zararsız bir kozmetik ürün sls, sles, parafin, silikon, sentetik madde ve hatırlayamadığım bi kaç şey daha vardı içermemesi gereken. Bende daha önce rareblosoom kullandım ama şimdi ecowell in ürünlerini kullanıyorum, her şeyi yok malesef mesela peeling ve maske de kullanmak istiyorum ama onlarda yok. yüz kremini, toniğini ve göz altı kremini kullanıyorum çok da memnunum. cildim sakinleşti resmen, her gün yeni bişey çıkıyordu yüzümde, sivilce , akne, kızarıklık falan ama şimdi pek iyi aramız, sorun yok şükür. Maske ve peeling için de önerileriniz olursa çok sevnirim.

bu tarz ürünleri suistimal etmeye çalışan çok insan var. size tavsiyem ilk önce sertifikasına bakmanız. Adamlar argan yağının içine badem yağı ile karıştırıp satıyolarmış. tamam badem yağınında faydası var ama neden kazıklanalım fiyatları belli sonuçta. ben elime alır almaz ürünün sertifikasına bakarım.

bazı sertifika ların resimleri ;

$Bakanlık-logo copy jpeg form.jpg $Eco Cert SERTİFİKASI.jpg $ipuclari_galeri_1378136396.jpg $organik_tarim_sertifika_logo ve annelerden-organik-sohbetler (267 x 289).jpg $organik-nedir.jpg

çok haklısın arkadaşım, bu tarz dalaveralar çok oluyormuş. argan yağı kıymetli bi şey olduğu için genelde sahtesini satıyorlarmış. sahrte derken ayçiçek yağı, zeytinyağı, badem yağı falan yani. hatta daha kötüsü bunları bile koymayıp direk likit parafin koyup, argan aroması koyanlar bile varmış ve bunlar çoğunluktaymış :( bana da kimyager bir arkadaşım söylemişti. bu arada organik sertifikalarına bir resim de benden gelsin, benim kullandığım ürünlerin sertifikası ICEA danmış, oradan tanıştım ben de kendileriyle :)

$bollino+ICEA+bioCosmesi+ENG.jpg

Son düzenleme:
ben logonanın gözaltı kremini kullanmıştım, güzeldi ama çok da bir etkisini görmedim. Bir kutu kullandım sadece, tekrar alsam mı diye düşünüyorum.
Benden başka kullanan var mı?

Back