• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orgamz olamiyorum

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu buraya açıyorum çünkü cinsellik bölümüne acamiyorum yeni üye olduğum için ever ben orgamz olamiyorum eşimle
Eşim okadar uğraşıyor ama ben olamıyorum bi türlü çok zevk oluyorum ama orgamz olamiyorum kendin yapınca oluyor ama ilişki esnasında olamıyorum ilişki bitince kendimi orgamz ediyorum ve bu durum beni çok uzuyor napıyım bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu buraya açıyorum çünkü cinsellik bölümüne acamiyorum yeni üye olduğum için ever ben orgamz olamiyorum eşimle
Eşim okadar uğraşıyor ama ben olamıyorum bi türlü çok zevk oluyorum ama orgamz olamiyorum kendin yapınca oluyor ama ilişki esnasında olamıyorum ilişki bitince kendimi orgamz ediyorum ve bu durum beni çok uzuyor napıyım bilmiyorum
pozisyondan pozisyona değişiklik oluyormu ...yani mesela ben altta ne kadar atesli sevişsekde bi türlü o haza ulaşamam ama üste cıkınca hersey değişir ..utandım :oops:

Back