• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ördüğüm pembiş klozet takımım

çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)

çok güzelll benimde aynısı mavili beyaz var çok seviyorum evime gelen herkes direk onu soruyor pembe çok şekermiş :)

evet pembe çok tatlı duruyor...benimde her gelen soruyor..çok beğeniyorlar.ellerine sağlık sizinde. güle güle kullanın

ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim :46::46:bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:

ayy çok güzeeeeeeeel bittim bittim :46::46:bende örmeyi düşünüyorum sakallı ipin simlilerinden yapmayı düşünüyorum ama bişey sorucam makinaya atıp yıkadın mı? ne zamandır kullanıyosun yengemde örmüştü makinada yıkayınca tüyleri yapışmış birbirine girmişti :26:

Çok teşekkür ederim.ben uzun zamandır kullanıyorum.çok memnunum.makinayada atıyorum.ama 40 dereceye.otuzdan yapışma olmadı.belki yengeniz yüksek dereceye atmistr.çeyiz için yapicaksaniz Dink'i iple yapmanızı tavsiye ederim.harika oluyor.

Back
X