• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ördüğüm pembiş klozet takımım

izell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
742
7
68
Antalya
$028.webp$029.webp$030.webp$025.webp

yumoş yumoş....temizliğide çok kolay..

ayy bunlarada bayıldım harika gerçekten yani elimi uzatıp bilgisayardan alasım geldi çok şeker olmuşlar.yaa bende istiyorum.
hangi ip diyeceğizde satın alacağız bunları ve kaç numarayla işlediniz?
pembe favori rengim zaten:)

ayy bunlarada bayıldım harika gerçekten yani elimi uzatıp bilgisayardan alasım geldi çok şeker olmuşlar.yaa bende istiyorum.
hangi ip diyeceğizde satın alacağız bunları ve kaç numarayla işlediniz?
pembe favori rengim zaten:)

bende çok severim pembeyi.iç açıcı....her tuhafiyede bulabılırsınız.kiloyla satılıyor canım...her rengide mevcut...sakallı ip ama kalın olanlardan halı için diyeceksin...kalın plastik tığlar varya onla işledim.7 numara....yanıı şiş kullnmadım.tığla.devamlı sıkı iğne battım.hem kalın bir doku verdi. hem çok çabuk üredi....kolay gelsin..

ellerine sağlık.güzel olmuş.annem de ördü.bunun daha koyusundan.fuşya renk.ortalarına yeşilden dal ve yaprak yaptı.beyaz ve sarı kullanarak da papatya yaptı.içlerini elyafla doldurdu.çok güzel oldu.ben de mavi istedim bana da mavisinden ördü.insanın kolları ağrıyo ipler kalın olduğundan ama ince ipten güzel olmuyo.kayıyo ayak altından.bi de bi tavsiye banyoda altı kaymayan bi takımınız bulunsun.bu seti misafir geldiğinde o takımın üstüne serin.hem kaymıyo hem daha temiz duruyo ve deforme olmuyo.annem o şlekilde kullanıyo.teyzemin durumu çok iyi diil.o da paspas örerek baya para kazandı.biz de yardım ettik hatta.takımı 100-110 tl den falan sattı.boş duran hanımlar vakitlerini paraya çevirebilir böylelikle.

ellerine sağlık.güzel olmuş.annem de ördü.bunun daha koyusundan.fuşya renk.ortalarına yeşilden dal ve yaprak yaptı.beyaz ve sarı kullanarak da papatya yaptı.içlerini elyafla doldurdu.çok güzel oldu.ben de mavi istedim bana da mavisinden ördü.insanın kolları ağrıyo ipler kalın olduğundan ama ince ipten güzel olmuyo.kayıyo ayak altından.bi de bi tavsiye banyoda altı kaymayan bi takımınız bulunsun.bu seti misafir geldiğinde o takımın üstüne serin.hem kaymıyo hem daha temiz duruyo ve deforme olmuyo.annem o şlekilde kullanıyo.teyzemin durumu çok iyi diil.o da paspas örerek baya para kazandı.biz de yardım ettik hatta.takımı 100-110 tl den falan sattı.boş duran hanımlar vakitlerini paraya çevirebilir böylelikle.

çok tesekkur ederim..eminim annenızınde ördüğü çok güzel olmustur....jel tabanlı takımım var.kullanıyorum bende...daha temız kalıyor bu ördüğüm...ne güzel bak teyzenizde gelir sağlamış kendisine..maşşlh..tabiki isteyen her bayan yapabilir hem zevkli..hem evd eoturduğu yerden yapabileceği bir iş....

çok şirinlerr
emeğine sağlıkk

maharetli insanlara özeniyorum ya
bir ara annem öğretti lif ördüm
ilk heyecanla 3 ay hep ördüm

tüm komşuların çeyizinde 2 şer tane vardır benim liflerden o kadar ördüm yani

güle güle kullan inşallah

maaşlh canım....ne güzel hediye olarak herkese vermıssın.istesen hersey yapabılırsın...tesekkuredeırm..

Back
X