Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ordan Burdan Bulup Bir Araya Getirdiğim Gelinbaşı Modelleri :)

olumunekankayizsmile

Eklentiler

• $sac84.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $sac117.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $sac118.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $sac133.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $sac153.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 43
sositososito

bu günlük bu kadar olsun kızlar.. eğer beğendiğiniz bir model varsa bana özelden mesaj atıp mail adresinizi yollarsanız fotoların büyük hallerini mail olarak yollayabilirim yerimseniben

Eklentiler

• $sac159.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım bana da 5. mesajda 4. saç modelinin ve ikinci sayfada ilk saç modelinin büyük hallerini yollayabilir misin? Mail adresimi mesajla atmayı deniyorum şimdi. Teşekkürler şimdiden. :))

cnm acaip işime yaradı 3 hafta sonra düğünüm var kınada yapcagım modeli begenmiştim ama düğündeki istedigim topuza benze çok reism eklemişsin:)önü sade arkası kocaman kabarık düz topuzları çok seviyorum:)teşekürler pazyalışm için:)

Canım yaa çok güzeller ellerine sağlık..Ben düğün saçımı açık yani bombeli hafif arkadan toplanmış istiyorum..Bir kaç resim var öyle hemen kaydetttim

CANIMMMMMMM,SİTEDEKİ EN GÜZEL SAÇ MODELLERİ,HEPSİNİ ÇOK BEĞENDİM,BİRÇOĞUNU ARŞİVİME EKLEDİM,ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER VERDİĞİN EMEK İÇİNopuyorumnanaktan

hepsi çok güzel yaa cidden gördüğüm
en güzel modeller burda var yalnız yeni resmler bekliorm bizde düşün 2011 de evlenecekleri

Son düzenleme:
süper süper süper..hele şu gevşek,romantik ve doğal modellere bayıldım.sağol canım.çok makbule geçti.

Ya modeller çok güzel emeğin içinde teşekürler.ama bi sorun var oda burdaki modellerin bize olup olamaycağı:SSS çünkü kafaya yapısı çok önemli,.mesela küçük başı olanlara daha kabarık,dağınık topuz gibi yapılan modeller çok hoş duruyor.başı normal ve büyük olanlarada kabarık düz bir topuz birde taç muhteşem oluyor.en iyisi ikisindende birer model beğenin hanımla düğünden 1 hafta önce gidin kuaförde yaptırın hangisi daha hoşunuza giderse düğünde onu yaptırın derim ben.

ellerine sağlık arkadaşım çok güzel modeller var ben de ayırdım birkaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…