Orantısızlık

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Boyum 163 kilom 49. Gayet zayıf görünüyorum. Ancak rahatsız olduğum bir göbeğim var. Crop veya yüksek bel bir şey giyemiyorum. Sürekli göbeğimi kapatacak gömlek bluzlar giyiyorum. Pantolon etek içine tişört sokup giyemiyorum senelerdir. Hamile kadın gibi görünüyorum. Zayıflasam bile göbeğim hep var. 46 kiloya düştüm gene erimedi göbeğim. Gitmiyor. Çok rahatsızım. Bölgesel zayıflama diye bir şey de yok zaten. Ne yapmam gerekiyor ya. Cerrahi müdahale dışında bir yolu yok mu?

Spora git.. mekik cek

Ben de skinny fat biriyim. 45'ten 55'e çıkınca arkadaşlarım "sen 45'ken bile göbeğin vardı şimdi nolmuştur kim bilir" diyordu hatta. Ama kilo alınca verince fark etmiyor o göbek orada hep. Karın egzersizleriyle belki şekillenir ama denemedim hiç. Hareketsizlik ve şekerin direkt göbeğe gittiğini bilip yine de umursamayarak berliner yerken yüksek bel giyen biriyim.

Gluten beni fena şişiriyor, hamile zannediliyorum.
Kontrollü tüketmezsem çirkin göbek hep benimle.
Dikkat edersem spor yapmasam da gidiyor.

Spor yapicaksin.
Karın çalışacaksın.
Protein ağırlıklı beslenip kas yapicaksin.
Cerrahi müdahale yapılamaz gerej yok zaten.
Bide bölgesel masajlar var onlardan yaptirirsan göbek falan kalmaz.

Aynı boydayiz,benden 3 kilo zayifsiniz. Nasil hamile gibi gorunebilirsiniz? Ayrıca yüksek bel göbeği kapatır , yüksek bel crop giyememeniz kafama oturmadi yani varsa fotonuz yüzünüzü kesip paylaşır mısınız? Belki de sizin Hüsnü kuruntunuzdur

tam olarak ayni sorunum var .zayifim ama gobegim hep vardi hele sezaryandan sonra kalici oldu. ama ben sebebini kh agirlikli beslenmeme ve sifir spora bagliyorum

Bazılarının kilosu göbekte ya ben de öyleyim, duruyor valla. Geçen zorlasam yer verirler mi diye denemek istedim toplu taşımada ama neyse dedim

Karın yağı varsa mekik çok işe yaramıyor. Büyük kas grubunu çalıştıran egzersize ağırlık vermek gerekiyor kalça bacak gibi karın egzerzisine de devam edip cardio ile desteklenmeli.. Spora kaydolsanız daha iyi olur yani..

Bence beslenmeyle ilgili oluyo genelde..mesela laktozsuz sut urunleri deneyebilirsin ya da bir kac gunluk detoks vs. Tika basa yeyincede oluyor o.. birde herkeste azda olsa gobek vardir. Ben yaklasik 55 kiloyum suan kac kez gebe kaldim benim bile hamile kaldigimi
Kimse anlayamaz disardan..dogru beslenme gerekiyordur

Guliten intöleransınız olabilir kontrol ettirin. Özellikle sabah ilk uyandığınızda daha düz gün içerisinde daha şiş duruyorsa..

Laktoz veya gluten kaynaklı olabilir. Beslenmenize dikkat edip, düzenli abs + sixpack workout yaparsanız istediğiniz görüntüye ulaşırsınız. Çok zor değil :)

Beslenme düzeninizle alakalı olabilir mi? Bağırsaklarınızdan kaynaklıdır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…