- 16 Ekim 2008
- 2.327
- 4
ekşili tatlar sevenler için süper bir tarif :)
vişneli tang
limonlu tang
elmalı veya herhangi bir tang
nişasta
şeker
su
bisküvi
muhallebisi için
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
5 çay bardağı süt
öncelikle 1 paket elmalı tang 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su bi tencereye konur kıvam bulana kadar pişirilir
daha sonra tepsiye dökülür ve üzerinde 1 kat bisküvi dizilir
bu sefer muhallebisi hazırlanır ben hazır sakızlı muhallebilerden kullandım
muhallebi içinde 1 çay bardağı nişasta 1 çay şeker 5 çay bardağı süt pişirilir
pişen muhallebi de tepsiye dökülür üzerine 1 kat bisküvi konur
limonlu ttang 1 çay bar. nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su tencerede pişirilir daha sonra o da tepsiye dökülüp üzerine bisküvi dizilir
ben muhallebinin yarısını dökmüştüm yapacağımız 4. kata da diğer kalan yarısını döktüm üzerine tekrardan bisküvi
ve en son kat ;
vişneli tang 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su pişirilir ve tepsiye dökülür
pasta tamamlandı üzerine arzuya göre hindistan cevizi vs. ile süsleyebilirsiniz..
buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
vişneli tang
limonlu tang
elmalı veya herhangi bir tang
nişasta
şeker
su
bisküvi
muhallebisi için
1 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
5 çay bardağı süt
öncelikle 1 paket elmalı tang 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su bi tencereye konur kıvam bulana kadar pişirilir
daha sonra tepsiye dökülür ve üzerinde 1 kat bisküvi dizilir
bu sefer muhallebisi hazırlanır ben hazır sakızlı muhallebilerden kullandım
muhallebi içinde 1 çay bardağı nişasta 1 çay şeker 5 çay bardağı süt pişirilir
pişen muhallebi de tepsiye dökülür üzerine 1 kat bisküvi konur
limonlu ttang 1 çay bar. nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su tencerede pişirilir daha sonra o da tepsiye dökülüp üzerine bisküvi dizilir
ben muhallebinin yarısını dökmüştüm yapacağımız 4. kata da diğer kalan yarısını döktüm üzerine tekrardan bisküvi
ve en son kat ;
vişneli tang 1 çay bardağı nişasta 1 çay bardağı şeker 5 çay bardağı su pişirilir ve tepsiye dökülür
pasta tamamlandı üzerine arzuya göre hindistan cevizi vs. ile süsleyebilirsiniz..
buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
Son düzenleme: