boyum 174 kilom 51 52 gibi birşey benim. göğüs altı 76 göğüs başı 84. ve omuzlarım göğüs kafesim geniş. o yüzden endişe ettim 250 cc de. nasıl olacak bilmiyorum sonucunda üzülmek istemiyorum. yani haklısın tabi ama elimde değil ister istemez kapsülü düşünüyorum bukadar az kalmışken hele daha çok düşünmeye başladım..
Vardı bir tane, ama forumda resim paylaşmıyorum, istersen mailine atabilirim.
Ameliyat yaptıranlar ekleyin lütfen.Bilgi istiyorum sizdenAmeliyattan çok korkuyorum.Bir ameliyatımda narkozdan çıkamadım ama olmamda gerekiyor.Lütfen yardım edin
izlerini cok merak ediyorum mail atabilirsen cok sevinirim. ben kendi izimi paylasmistim yorum yapilmasi icin ama kimseden yorum alamadim o yuzden kaldirdim.5. aydayim hala hissizliklerim var siz de de durum boyle mi acaba?
Mrb cnm meme estetigi konunun cogunu okudum.bende 1hafta once meme buyutme ameliyati oldum
Kas zari yontemiyle 300 cc damla uygulandi suan cok sert ve dikler.
Gogus alti olcum 72 ustu 87 oldu seninde olculerini kendine yakin buldum
Senden rica etsem ameliyatinin ilk haftalariyla 2. Yada 3.ayinin fotosunu bana yollayabilirmisin zamanla ne kadar oturucagini merak ediyorum bnm icin en ii ornek sensin die dusunuyorum
Mail adresimi ozel msj atmak istedim ama mesaj kutun dolu
Yardimci olursan sevinirim
Aahh canım ağzından bal damlıyor.. Allah ne muradın varsa versin.. İnşallah oturunca büyürler biraz :) sertlikleri nasıl.. Bir de fotoğraf ekleyecek misin :))eskı yazısmalara goz attım aylarca yıllarca sayfa sayfa okurken sımdı ılgım azaldı.
ama benm o gunlerımı yasayan amelıyat olmak ıseyen cesaret edemeyen arkadasların oldugunu bılıyrm
kısaca 4-5 aylık donemı aktamak ıstıyrm belkı yardımcı olur
ılk amelıyat haftası berbattı ama sımdı unuttum bıle:)
kımse agıdan ölmemıs abartılck bır durum yok... mesele yatış pozısyonu opeasyon bölgesı ssebebıyle ıstenılen pozısyonda yatıs olmuyo buda sırt bboyun agrısı yapıyr agrı da agrı ama 4 gunden sonra azalarak bıtıyor
psıkolojı agrıyı hafıfletıyor hayalımız gercek olldu:))
ama ben sole bır sey yasadım herkezde olmustur boyuttan hıc memnun kalmadım
dr sureklı sıkayet ettm bu nee dıe 275cc sag 350cc sol
ayol bu kadar para ver fındık oldu cevız pişman oldum hemen ama sonra sonra odem gıttı sılıkonlar yerlestkçe daha buyudu
oysa mantk ödem varken daha buyuk gorunecegı hayır bence derı esneklestıkce sekıllenıyo e daha da dısa cıkıyo ende öyle oldu
ıyıkı daha buyuk olmams zaten cok zayııfım kılo alısı da etkılıyor
sımdı ıse camasır takmıyrm göğüs uclaım cok belırgın olmadıgı ıcın dıkkat cekmıyor
tek sorun meme altıda olsa hıs kaybı sol 2 ay hıc hıssedmedım dah yenı yenı normale dönüyo ama eskısıyle alakası yok tek uzulduğüm nokta bu ama buna bile değer benım ölçüleim
80-62-90 dı boyum 1.72 sımdı 90-60-88 popo erıdı bu arada dogum sonarsı asıırı kılo kaybından olsun memeler gü<elleşdi
korkulacak hiçbirşey yok 3-4 güne normalleşiyo herşey bu kadar sıkıntıda olsun ı zahmet değer
Bayanlar ben uzun suredir istiyorum baris beye ise sanki gozum kapali guvenebilirmisim gibi hissediyorum sevgili oralet lutfen benimle irtibata gec foto gormeye ve cesaretlenmeye ihtiyacim var :/
canım ben barış çakır a ameliyat oldum yaklaşık 2 yıl oldu. bence eğer kararlıysan hiç düşünme ben hala keşke daha önce yaptırsaydım diyorum :) tek pişmanlığım bu... barış bey en doğru seçim bence... :)
pyskhe83 mail adresimi atsam bana resimlerinizi gönderir misiniz? barış beye ameliyat olanlar da okuyosa gönderebilirler mi??
tabii ki... özelden msj atarsan çekeyim hemen bikaç tane senin için :)
ya işte özel mesaj atamıyorum sıkıntım o. 100 mesaj yazmış olmam lazım.. ben mail hesabımı versem olur mu?
Canım sayfaya aylar sonra açılışı seninle yapayım ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?