Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben vajinal orgazm olamıyorum sex yaparkende kocam okşamama izin vermiyo kendini vermiyormuş yalamaya gelincede isteyerek yapıyormuş gibi geliyor ben temiz biriyim hijyenime dikkat ediyorum ama aramızdaki bu sorunu çözemiyoruz tiksiniyormusun diyincede saçmalama diyor
Eşi kendisine dokunulmasina izin vermiyormuş ama konu sahibine oral yapıyormuş kadın isteyerek yapıyor ama tıiksiniyormusun diye sorunca adam saçmalama diyormuş
Eşi kendisine dokunulmasina izin vermiyormuş ama konu sahibine oral yapıyormuş kadın isteyerek yapıyor ama tıkınıyormuşum diye sorunca adam saçmalama diyormuş
Eşi kendisine dokunulmasina izin vermiyormuş ama konu sahibine oral yapıyormuş kadın isteyerek yapıyor ama tıiksiniyormusun diye sorunca adam saçmalama diyormuş