Evliliğe gerek yok sex hayatında olmalı bana göre başkasını bilememHmm o sırada başka şeylere odaklanmak gerekiyo demek ki ben ilk defa denediğim için huylanmış olabilirim. Peki sizce evlilikte oral olmak zorunda mı
Ziyan etmem ziyan edenide sevmemAhahah konu çok iyi yerlere gidiyor
Aynen dibini sıyırmak lazımZiyan etmem ziyan edenide sevmem
Aynen yorumları okurken peceteyle ağzımı siliyor olmam çok manidar oldu benimdeBende neden yemek yerken bu konuyu incelemek isterim kiziyannnnnnnnnn
Neden ki sorun ne? Yanaşmıyor mu?Şurda yazılanları okuyunca kendi hayatımdan utanıyorum. Evliyim ama hiç bir şeyin tadını çıkaramıyorum diye. Benim yaşadığım hayat mı diyorum kendi kendime. Cinsellik namına birşey kalmadı.
.Buldunuz mu sevişken kocayı güle güle harcayın. Hiç bir şeye takılmayın.
Tabiki haklısınızherkesin fantezileri farklı biz böyle memnunuz
Aynen. Yanaşmıyor. 7 ayda 2 kere anca olduNeden ki sorun ne? Yanaşmıyor mu?
7 ayda 2 hmmAynen. Yanaşmıyor. 7 ayda 2 kere anca oldu
Uff zaten aralık çok uzun olunca zevki filan olmuyor. Yapmasak iyi dedim ben de.7 ayda 2 hmm
Hiç yapmasaymis daha iyi
Neden böyle bu evlilik değil kiUff zaten aralık çok uzun olunca zevki filan olmuyor. Yapmasak iyi dedim ben de.
Değil zaten. Cinsellik bitince saygı da sevgi de bitiyorNeden böyle bu evlilik değil ki
Daha fazla zamanınızı harcamayınDeğil zaten. Cinsellik bitince saygı da sevgi de bitiyor
Benim eşim de bana oral yapmıyor. Bilsem böyle evlenmezdimŞurda yazılanları okuyunca kendi hayatımdan utanıyorum. Evliyim ama hiç bir şeyin tadını çıkaramıyorum diye. Benim yaşadığım hayat mı diyorum kendi kendime. Cinsellik namına birşey kalmadı.
.Buldunuz mu sevişken kocayı güle güle harcayın. Hiç bir şeye takılmayın.
Benimki hiç bir şey yapmıyorBenim eşim de bana oral yapmıyor. Bilsem böyle evlenmezdim
terin tadiBen ilk deneyimlediğimde eşimde tuzlu bi tat geldi o yüzden midem bulandı ondan sordum
6 yıllık evliyim ilk defa geçenlerde olduZevk meselesi. İştahla yapıldığına göre iğrenç değil
6 yıllık evliyim ilk defa geçenlerde oldueşim de istemedi hiç bende teklif etmedim vala ne bileyim düşünmedim bunun hakkında hiççç anam bi baktım adam işten geldi ama ben gelmeden baya bir sinyal çakmıştım mesajlarda Bu gece sınırları aşıcaz deyip bir baktım sizin dediğiniz gibi oldu . iştah olayı bambaşka yerlere getirdi , güzeldiiiiğğğ
Biliyoruz ki söylüyoruz dimi6 yıllık evliyim ilk defa geçenlerde oldueşim de istemedi hiç bende teklif etmedim vala ne bileyim düşünmedim bunun hakkında hiççç anam bi baktım adam işten geldi ama ben gelmeden baya bir sinyal çakmıştım mesajlarda Bu gece sınırları aşıcaz deyip bir baktım sizin dediğiniz gibi oldu . iştah olayı bambaşka yerlere getirdi , güzeldiiiiğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?