- 20 Mart 2024
- 185
- 69
Evet bu konuda tamamen haklısınızPartnerinizde istemiyor mu erkek olup istemeyen duymadım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu konuda tamamen haklısınızPartnerinizde istemiyor mu erkek olup istemeyen duymadım hiç
Yapsam can atar ama ben yapmıyorum istemediğim biseyi zorlamaz yaniPartnerinizde istemiyor mu erkek olup istemeyen duymadım hiç
Aynı bendeBenim eşim bana oral yapmadı hiç hep ben yapıyorum ve artık bende çok istiyorum benim derdimde bu
Nolcak bacım böyleAynı bende
İstiyorum da yapan yok kardeş ben napayım hep yapmaktan sIkIdim vallaBiz erkek arkadaşımla karşılıklı olarak çok seviyoruz :) hatta ön sevişmemizin büyük bölümü onun bana yaptığı oral ile geçiyor. Çok zevkli kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Bir de benimki mi farklı bilmiyorum ama üflüyor falan böyle arada onun zevki daha bi başka
İstiyorum da yapan yok kardeş ben napayım hep yapmaktan sIkIdim valla
Bunu duydumda tiksiniyor benim eşim . Söylemiyor direk ama anlıyorum . Bende dedim seninkinde gül bahçesi gibi kokmuyor . Hoşuna gittiği için yapıyorum .Siz yönlendirin aşağıya doğru bastırın kafasından
Ben güzel bir dille konuşarak halletmeyi düşünüyorum çünkü seneler önce yaptığında ağzıma değişik bişey geldi felan demişti bende o günden sonra zorlamadım ama insan istiyor yaniNolcak bacım böyle
Cok güzel düşünmüşsün . Oral sevmeyen erkek yok galiba . Yapmayı sevmeyende varda .Ben güzel bir dille konuşarak halletmeyi düşünüyorum çünkü seneler önce yaptığında ağzıma değişik bişey geldi felan demişti bende o günden sonra zorlamadım ama insan istiyor yani
Siz yapıyor musunuz?Ben güzel bir dille konuşarak halletmeyi düşünüyorum çünkü seneler önce yaptığında ağzıma değişik bişey geldi felan demişti bende o günden sonra zorlamadım ama insan istiyor yani
Ben ona yaparım o yapmaz 6 sene oldu bize ama hâla birbirimizden çekiniyor gibiyiz genelde karanlıkta olur hepCok güzel düşünmüşsün . Oral sevmeyen erkek yok galiba . Yapmayı sevmeyende varda .
Evet ben yaparımSiz yapıyor musunuz?
Kendimi daha rahat hissediyorum hoş oluyor karanlıktaBizde aynı karanlık yada loş a bir ışık
Senden bekliyormuvalla ben 11 yıllık evliyim eşim hiç oral yapmadı. Yaşamadan gidicem bu dünyadan diye korkuyorum
Sebep ne?valla ben 11 yıllık evliyim eşim hiç oral yapmadı. Yaşamadan gidicem bu dünyadan diye korkuyorum
İlişkiden önce duş alıp veya beraber duşa girip orda yapmayı istesen yine de mi uapmazvalla ben 11 yıllık evliyim eşim hiç oral yapmadı. Yaşamadan gidicem bu dünyadan diye korkuyorum
Ben güzel bir dille konuşarak halletmeyi düşünüyorum çünkü seneler önce yaptığında ağzıma değişik bişey geldi felan demişti bende o günden sonra zorlamadım ama insan istiyor yani
Dental dam kullanın ya da prezervatifi o şekilde kesip kullanınvalla ben 11 yıllık evliyim eşim hiç oral yapmadı. Yaşamadan gidicem bu dünyadan diye korkuyorum