ya çok üzüldüm inan...umarım herşey yolun a girer..bizde aynı durumdaydık..ben batıda çok güzel bir yerdeyken o doğuda küçücük bir yerdeydi..ve her ikimizin aileside eşimin çalıştığı yerde...nişanlıyken evli arkadaşlarım hep derdi bak sakın sen gitme oraya o gelsin buraya çok mükemmel yaşarsınız,ailelerden uzak olun diye...bende istemiyordum aslında gelmeyi ama eşim sağolsun aynen seninki gibi aman kurulu düzenim var,yok çevrem var,yok aileler burda,yok bilmem ne.....ona kıyamadım ve beni razı etti geldim buraya..ve inan hayatımda yaptığım en büyük hataymış bunu geçte olsa anladım...6 aylık evliyiz ama inan aileler yüzünden ayrılma noktasına geldik.biz ne kadar iyi anlaşırsak anlaşalım sürekli çomak soktular...bence erkekleri ailesine yakın oturtmayacaksın...uzak duracaklar..yoksa evliliğinde nişanlılığında hepsi zehir olur....
bize gelince baktık olacağı yok,iyice kötü olduk,eşim tayin isteyecek buradan,dağ başında köy bile olsa razıyız ikimizde yeterki uzak olalım....
eğer bizim gibi kötü tecrübeler yaşamak istemiyorsan nişanlını ne yap et tayin istesin..sakın evlenipte sonra tayin istemesini bekleme,yoksa çok bekletir erkekler....bizim gibi kendinizi avukatın karşısında bulursunuz....