Öpüşmeyen erkek

Heh ıste onu dıyorum oral yapıyoruz bırbırımıze hatta ben kendısı oral ıstemefen asla yapmam oralı sevıyor ama opusmeyı pek sevmıyor. Bıde oral yaptıktan sonra opusmuyoruz oyuzeen ilk zamanlar opusuyordu sonradan azaltınca takıyodum ama sormuyorum nıye opısmuyoruz dıye

Bende öyle sulu sulu dilin ağza girdiği öpüşmeleri sevmiyorum kötü geliyor. Yani illa ki bi öpüşme de eşinizin size olan sevgisini göstermez bence o yüzden diğer herşey normalse takmayın kafaya :)
tesekkur ederım canm aynen dıgerler normal bı opusmeye hasretım
evet bazen sadece gexelerı yapıyoruz cunku gunduz kucagına cıksam boynunu opsem tahrık oluyor askm abdestlıyım ya diyor bıgun kızdım namaz namaz bu kadar sınırlandırma kendını ya dedım bu sefer ibadetıne karısyo gibi oldum bısey demedım . Orgazm ıcınde ya benm vajına yapım boraz degisiş asagı dogru delıgım oyuzden sadece uzerınde sırtımmona donuk sekılde ıcıme alabılıyorm baska turlu penıs cıjıyor ıcımden ya da cok agrıyo. Sırtımm donuk ayaklarım agrıyo cabuk bıtsın dıye taklıd yapıyorm cunku aynı anda gelme takıntısı var zarımda esnekmıs gecen doktora kıst ıcıjngıttım hala durıyor dedı doktor o yuzden hep kafamda sımdı yırtılır mı acırmı dusumcesı var oyle olunca o ana lonstre olamıyorm. İçime gelıyor hıc hıssetmıyorm bıle
Ben bekarım ama öpüşmeden bir cinsellik düşünmek bile istemem açıkçası.
bızde nısanlı ve sevgılıyken opusurdul sureklı ama evlendıkten sonra azaldı
ne gjzel ıste bırak opsun adam. Evet ya hamılelerde cınsellıkten tıksınmede oluyormus ben de olmasın oral yapıyor onda sorun yok oral yapan bırı dudaktan neden opmezkı bıde kıme sorsam genlde evkendıktennsonra opusmeyı bırakıyolar dıyolar
Öpmenizden etkilenmiyordur onun istediği gibi öpmüyorsunuzdur
belkıde ya ben oyle dili agızda gezdırmekfalan sevmıyorum buse seklınde dokunduryorum ama esımde dıger turlu sevmıyor opusmenın baska nasıl türlüsü var bısanlıyken falan yapacaklarımz kısıtlıydı dıye ne guzel opusurduk uzun uzun
Yaa sızınkı opüşmeye olan ilgisi bitmemiş

Yani bilemedim bana heyecan eksikliği gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…