Öpüşmeyen erkek

Eydina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
929
568
Ya kızlar 8 aylık evlıyım esımle ilgilş hıcbır sorun yok cinsel hayatımz cok guzel yerınde ama su opusme olayı neden yok. Nşlanlıyken opustugumuz oldu zaten farklı sehırlerdeydık iş dolayısıyla gorusemıyorduk 3 ayda bır gorusurduk ozaman bulusunca falan opuyordu evlendıkten sonra ılk, zamanlar yıne opıyordu ama sonradan opusmez oldu ben opmek ısteyınce mesela bıseye bakıyormus gıbı kafasını cevıryor falan. Bazen kızıyorum hıc opmuyosun dıye oyle dıyınce yapısıyor hıh oldumu dıyor ama ondanda ıgrenıyorum benm ıstedıgım hanı olur ya boyle uzun uzuuun romantık romantık opucuk. Ilıskıye gırdıgımz zamanda arada opuyor ama oyle dokunduruyor sadece. Agzımmı kokuyor dıycemde gece yatmadan fırcalarım oyle herseyı tuketmem sıgara alkol vs yok gunde 4 kez agız bakımı yapan bırıyım zaten kıme sorsam benmkıde evlendıkten sınra opusmez oldu dıyor. Neden yani sorun ne kı bıde sadece ıse gıderksn sabahları dudaktan opıyor oda cok kısa. Onun dısımda ben ılsıkı sırasında hıc zevk almıyorm alıormus gbı yapıyorum ama sadece kasıklarım agrıyor oyle penısın ıcıme gırıs anı falan bakınca huylanıyorum bakmadan ıcıme alınca sankı kazık gırıyormus gıbı kendımı kasıp kapatıyorum tek bır pozısyında ılsıkye gırebilşyorum rahatca oda sırtım donuk sekılde ustune cıkıyorm oyle rahatca gırıyor ama yınede zevk almıyorm. Dıget pozısyonalrda gırmesı zor oluyor cunku vajınam yapısı degısık herkesn delıgı dıkıne olur benm delık asagı dohru kayıyor e penıste dık durunca asagı kayması zor ve acılı olıyor yen ıevlıyım ve bu seylere onerınız varmı doktora dıyorm ozaman tek pozısyonda yapıb dıyor zevk almıyorm diyorm baska seyler dusunme o ana odaklan dıyor ama oan cabuk bıtsın dıye masus orgazm olmus gbıı yapıyorm. Varmı bı onerı tavsıyenız tesekkur ederm smdıden

Öpüşmüyosa sizden sıkılmıştır büyük ihtimalle.
Ah keske sıkılacak kadar opussek ama malesef cınsel olıskıde sorun yok bırlıkte vakıt gecerırız sorun yok mutfaga bıle bemmle gırer ama opusme olayına gelınce mesela normal ıse gıderken dudaktan oper ama basbasaysak bı fılm, varsa orda opusme sahnesı olur kendısune bakarım yok artk fılmdekı seyın aynısını yapacak deglz heralde der gulmeue baslar tum erotzmı bozar benmde opesım gelmez. Komık bı takıntı ama

Çok üstüne gitme bu konuda zamana bırak, kendisi ister zamanla. Sen ne kadar ısrar edersen o kadar iğreti olabilir. Orgazm olma konusuna gelince de, zevk alıyorum diye numara yapma, eşin de durumun farkında olsun ki, orgazm ı yaşaman için hoşuna gidecek, rahat edeceğin pozisyonlar seçin. Yoksa böyle gider kendi kendini kandırırsın

Eşim söylemişti bunu bana; eğer bir erkek öpüşmüyorsa aklında başka bir kadın vardır ve ona ihanet etmemek için öpüşmüyordur diye. Çünkü öpüşmek; biraz daha bağlılık tutku romantizm içeriyor.
Daha evliliğiniz Yeni olduğu için birşeyler oturmamış olabilir

Allah korusun ya yok oyle bıseyı cok sukur fazla baglıyız bırnırımızr ama artık su duruma gekdıı onceden opusuyorduk sımdılerde opusmuyoruz hanı bıseyı yapmaya yapmaua artk aklınuza gelmez ya oda boyle oldu sankı opusmeye opusmeye artk aklımıza gelmez oldu sadece ıse gıderken opuyor normal ılıskı sırasındada opuyor ama boyle bı fılme gıtsek ya da evde basbasa fılm ızlesek falan opusme sahnelerı olunca benmde canım ıstıyor donup bakınca hıc oralı olmuyo bırde namaz kılıyor gelır kucahına otururum tam opucem askım namaz kılıcam nozma abdestımı der ibadetıyle arasına gırmekte ıstemıyorum bıakc kısıye daha sordm mesela onlarda gayet normal evlendıkten sonra opusmek pek cekıcı gelmıyor dıyenler falan oldu
aynen artk karısmıyorm 1 gun nıbette 2 gun evde genellıkle nobette oldugu zamanlsr degısık ozel mesajlar atıyorum sbah gelır gelmez hemen o işe girişiyor o cınsel anlamda vakıt gecırmede vs hıxbır sorun yok. Sadece hanı kım, ıerkekler spor yaparken ne vıleym gıder partnerının dudagından oper durduk yere ya da mutfskta gıder opusur ya da romantık bır ortamda uzun uzun opusur. Benmkı oyle seylerı gun ıcınde komıkmı buluyor ya da namaz kılıyor dıye sureklı abdest yenılememek ıcın opsme olayınu pek yapmaz. Affedersunzde oral yapan bı ınsam dudaktan nıye opmeye cekınır
Poızısyonlarda skntı yok ama akklımda sureklı zarım yırtıkdı yırtılcak korkusu ıle ıkıskıye gırınce kendımı o ana veremıyorum zarım esnekmıs hala yırtılmamıs he rılıskıde onu, dusnyorum acaba yırtıkrmı dıye acısını yasıycam dıye tam adapte olamıyorm ondan sanırım

Öpüşmek ile sevgi bağdaştırması yapmak ne saçma şey Allah'ım... Kocama deliler gibi aşığım, kişisel bakımlarına son derece önem veren, sigara alkol kahve tüketmeyen, diyeceğim o ki ağız kokusu problemi olmayan biridir. Fakat ben oldum olası öpüşmeyi sevmiyorum. Ondan önce de sevmiyordum, sevgiliyken de sevmiyordum, hala sevmiyorum. Filmlerde bile abartılı öpüşme sahnesi gördüğümde resmen huylanırım. Eşim bu duruma oldum olası saygı duyar. Çok sağlıklı bir cinsel hayatımız ve tutkumuz var. Orgazm sorunu çekmiyorum. Öpüşmek illa gerekli diye düşünmüyorum ki hayatıma bakarsam da gerekli olmadığını görebiliyorum.

E daha dogru duzgun tanismadan hatta adini bilmeden opusen insanlar var, onlar da mi baglilik, romantizmden opusuyor? Tek gecelik iliski yaşayanlar misal.
Esiniz icin oyle olabilir, ne guzel bir ozellik. Ama erkeklerin cogu icin oyle degil.

Konu sahibi kimi erkek gercekten opusmeyi sevmiyor. Nisanliyken baska sey yapamadiginiz icin sekse en yakin eylem diye opusuyordur muhtemelen, simdi daha fazlasini yapabildigi icin opusmeyi bırakmıştır.

Evet bızımde oyle cınsellıkle ılgılı hıc sorun yok ama ıse gıderken opmek ve cınsellık sırasında bı ıkı opmek dısında hıc opusmez. Igrencmı gelıyor acaba hanı ne bıleym kımısı agzında dılını gezdırıyor vs ıyy okadr degıl zaten ıstedıgım ama oyle ufak tutkuku bı opuşük en azından bu konuda baskalarıda varmıs esımın sevgısınden kuskum yok ama opusmeynce bazen dıyorm agzımdanmı tıksınıyor

E
Konu sahibi kimi erkek gercekten opusmeyi sevmiyor. Nisanliyken baska sey yapamadiginiz icin sekse en yakin eylem diye opusuyordur muhtemelen, simdi daha fazlasini yapabildigi icin opusmeyi bırakmıştır.
aynem guzel yorum gorusunce malum acık alanda falan gorusuruduk 3 ayda bır gprusrudur opusmenın ılerısıne gıdemedık ama dedıgınz gıbı dsha fazlasını yapınca bırrakmıstır valla haklı yorum cok uzerunde durmayaym ozaman

Sizden tiksinse bir imza yeterli olmaz bence yanınızda kalması için. Biz de dudaktan buse kondururuz. Ama dil atmalı falan öpüşmüyoruz. Eşime kalsa her türlü ama bana saygı duyuyor ve hiç problem etmedi Herkes cidden hoşlanmıyor. Fazla anlam yüklemeye gerek yok

Buse de cok tatlı ama cok kısacık

Diger her sey yolundaysa, ki oyleymis, bence de uzerinde durmayin. Sevmiyor demek ki. Kimi insan oyle. Ben sabaha kadar opusurum severim kimi sevmiyor. Sans artik napacaksiniz

Ben zaten öpüşmekten sıkılmış demedim ki. Heyecan duymuyordur. Bir de zorlayınca itici gelirsiniz. İlişkide size oral yapıyor mu? Bu da yoksa tiksinti olmuştur. Kendi zevk alıp rahatlıyo niye ilişkiye girmesin ki.

13 yıllık evliyiz eşim öpüşmeyi çok sever hatta öpüşürken ağzını aç der hep, dilimi dudaklarımı emer,
önceden benim de hoşuma gitmezdi, öyle şapur şupur öpüşmeyi sevmezdimve ısrarla açmazdım ağzımı dudaklarımı öpüp emerdi sadece, öpüşmeyi bilmiyorsun falan derdi,

Öpmenizden etkilenmiyordur onun istediği gibi öpmüyorsunuzdur

Benimki de tam tersi ama bu siralar opemiyorum cunku hamilelikten dolayi.opusmekten tiksindim bi kere opeyim bari diye pesimde dolaniyor haha bence bi dahaki opusmenizde farkli opun belki bi arkadasn dedigi gbi opmeniz hosuna gitmio da olabilir ya da o sevmiyordur o kadar iliski sirasinda esim cok opmek.ister normal.zamanda da ben istiyorum iliski aninda kasilmam oldugu icin organ girene kadr kendime telkin verdigim icin opmeyi dusunemiordm

Ben bekarım ama öpüşmeden bir cinsellik düşünmek bile istemem açıkçası.

Öpüşmeyi sevmiyordur evlenince nasıl olsa evlendik artık sevişiyoruz öpüşmesem de olur diye düşünüyor olabilir veya öpüşmekten uyarıldığı için
kaçınıyor olabilir (namaz, abdest demişsiniz)

Orgazm olamıyorsanız oluyormuş gibi davranmayın. Eşiniz sizi tatmin ettiğini sanıyordur. Açık açık söyleyin ona göre farklı yöntemler geliştirin, ön sevişmeyi uzun tutun vs.
Böyle kasarak, orgazm taklidi yaparak birden orgazm olamazsınız.

Bende öyle sulu sulu dilin ağza girdiği öpüşmeleri sevmiyorum kötü geliyor. Yani illa ki bi öpüşme de eşinizin size olan sevgisini göstermez bence o yüzden diğer herşey normalse takmayın kafaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…