Ah keske sıkılacak kadar opussek ama malesef cınsel olıskıde sorun yok bırlıkte vakıt gecerırız sorun yok mutfaga bıle bemmle gırer ama opusme olayına gelınce mesela normal ıse gıderken dudaktan oper ama basbasaysak bı fılm, varsa orda opusme sahnesı olur kendısune bakarım yok artk fılmdekı seyın aynısını yapacak deglz heralde der gulmeue baslar tum erotzmı bozar benmde opesım gelmez. Komık bı takıntı amaÖpüşmüyosa sizden sıkılmıştır büyük ihtimalle.
Allah korusun ya yok oyle bıseyı cok sukur fazla baglıyız bırnırımızr ama artık su duruma gekdıı onceden opusuyorduk sımdılerde opusmuyoruz hanı bıseyı yapmaya yapmaua artk aklınuza gelmez ya oda boyle oldu sankı opusmeye opusmeye artk aklımıza gelmez oldu sadece ıse gıderken opuyor normal ılıskı sırasındada opuyor ama boyle bı fılme gıtsek ya da evde basbasa fılm ızlesek falan opusme sahnelerı olunca benmde canım ıstıyor donup bakınca hıc oralı olmuyoEşim söylemişti bunu bana; eğer bir erkek öpüşmüyorsa aklında başka bir kadın vardır ve ona ihanet etmemek için öpüşmüyordur diye. Çünkü öpüşmek; biraz daha bağlılık tutku romantizm içeriyor.
Daha evliliğiniz Yeni olduğu için birşeyler oturmamış olabilir
aynen artk karısmıyorm 1 gun nıbette 2 gun evde genellıkle nobette oldugu zamanlsr degısık ozel mesajlar atıyorumÇok üstüne gitme bu konuda zamana bırak, kendisi ister zamanla. Sen ne kadar ısrar edersen o kadar iğreti olabilir. Orgazm olma konusuna gelince de, zevk alıyorum diye numara yapma, eşin de durumun farkında olsun ki, orgazm ı yaşaman için hoşuna gidecek, rahat edeceğin pozisyonlar seçin. Yoksa böyle gider kendi kendini kandırırsın
E daha dogru duzgun tanismadan hatta adini bilmeden opusen insanlar var, onlar da mi baglilik, romantizmden opusuyor? Tek gecelik iliski yaşayanlar misal.Eşim söylemişti bunu bana; eğer bir erkek öpüşmüyorsa aklında başka bir kadın vardır ve ona ihanet etmemek için öpüşmüyordur diye. Çünkü öpüşmek; biraz daha bağlılık tutku romantizm içeriyor.
Daha evliliğiniz Yeni olduğu için birşeyler oturmamış olabilir
Evet bızımde oyle cınsellıkle ılgılı hıc sorun yok ama ıse gıderken opmek ve cınsellık sırasında bı ıkı opmek dısında hıc opusmez. Igrencmı gelıyor acaba hanı ne bıleym kımısı agzında dılını gezdırıyor vs ıyy okadr degıl zaten ıstedıgım ama oyle ufak tutkuku bı opuşükÖpüşmek ile sevgi bağdaştırması yapmak ne saçma şey Allah'ım... Kocama deliler gibi aşığım, kişisel bakımlarına son derece önem veren, sigara alkol kahve tüketmeyen, diyeceğim o ki ağız kokusu problemi olmayan biridir. Fakat ben oldum olası öpüşmeyi sevmiyorum. Ondan önce de sevmiyordum, sevgiliyken de sevmiyordum, hala sevmiyorum. Filmlerde bile abartılı öpüşme sahnesi gördüğümde resmen huylanırım. Eşim bu duruma oldum olası saygı duyar. Çok sağlıklı bir cinsel hayatımız ve tutkumuz var. Orgazm sorunu çekmiyorum. Öpüşmek illa gerekli diye düşünmüyorum ki hayatıma bakarsam da gerekli olmadığını görebiliyorum.
aynem guzel yorum gorusunce malum acık alanda falan gorusuruduk 3 ayda bır gprusrudur opusmenın ılerısıne gıdemedık ama dedıgınz gıbı dsha fazlasını yapınca bırrakmıstır valla haklı yorum cok uzerunde durmayaym ozamanE
Konu sahibi kimi erkek gercekten opusmeyi sevmiyor. Nisanliyken baska sey yapamadiginiz icin sekse en yakin eylem diye opusuyordur muhtemelen, simdi daha fazlasini yapabildigi icin opusmeyi bırakmıştır.
Sizden tiksinse bir imza yeterli olmaz bence yanınızda kalması için. Biz de dudaktan buse kondururuz. Ama dil atmalı falan öpüşmüyoruz.Evet bızımde oyle cınsellıkle ılgılı hıc sorun yok ama ıse gıderken opmek ve cınsellık sırasında bı ıkı opmek dısında hıc opusmez. Igrencmı gelıyor acaba hanı ne bıleym kımısı agzında dılını gezdırıyor vs ıyy okadr degıl zaten ıstedıgım ama oyle ufak tutkuku bı opuşüken azından bu konuda baskalarıda varmıs esımın sevgısınden kuskum yok ama opusmeynce bazen dıyorm agzımdanmı tıksınıyor
Buse de cok tatlı ama cok kısacıkSizden tiksinse bir imza yeterli olmaz bence yanınızda kalması için. Biz de dudaktan buse kondururuz. Ama dil atmalı falan öpüşmüyoruz.Eşime kalsa her türlü ama bana saygı duyuyor ve hiç problem etmedi Herkes cidden hoşlanmıyor. Fazla anlam yüklemeye gerek yok
Diger her sey yolundaysa, ki oyleymis, bence de uzerinde durmayin. Sevmiyor demek ki. Kimi insan oyle. Ben sabaha kadar opusurum severimaynem guzel yorum gorusunce malum acık alanda falan gorusuruduk 3 ayda bır gprusrudur opusmenın ılerısıne gıdemedık ama dedıgınz gıbı dsha fazlasını yapınca bırrakmıstır valla haklı yorum cok uzerunde durmayaym ozaman
Ah keske sıkılacak kadar opussek ama malesef cınsel olıskıde sorun yok bırlıkte vakıt gecerırız sorun yok mutfaga bıle bemmle gırer ama opusme olayına gelınce mesela normal ıse gıderken dudaktan oper ama basbasaysak bı fılm, varsa orda opusme sahnesı olur kendısune bakarım yok artk fılmdekı seyın aynısını yapacak deglz heralde der gulmeue baslar tum erotzmı bozar benmde opesım gelmez. Komık bı takıntı ama