Öpüşmenin Faydaları

E

EU3

Ziyaretçi
1- Faydası Strese karşı iyidir. İnsulin ve adrenalin üretiminin artmasıyla, böbreküstü bezlerde adrenalinle birlikte stres hormonu kortisol azalır.

2- yararı Kalp ritmini hızlandırarak, nabzı, normal bir idman temposu sayılan dakikada 110 vuruşa yükseltir.

3- Ciğerleri güçlendirir. Normalde dakikada 20 kez nefes alınırken öpüşme sırasında 60’a kadar çıkılır.

4- Yutkunmaya bire birdir. Öpüşmek yutkunma konusunda nefes tutmak gibi yöntemlerden daha etkilidir.

5- Kırışıkların düşmanıdır. 30 yüz kasını harekete geçirerek, kırışıklıklara iyi gelir.

6- Zayıflatır: 2 dakika öpüşmeyle 15 kalori yakılır.

7- Aşı gibidir. Öpücük, bağışıklık sistemini uyarır ve antikor üretimini artırır. Öpüşmenin ruhu kanatlandırması da, bağışıklık sistemini güçlendiren ilave bir işlevdir.

8- Dişlere iyi gelir: Tükürük salgısı arttığından diş minesi güçlenir. Ayrıca sık öpüşenler ağız sağlıklarına özen gösterir.

ÖPÜŞMEK KALBE İYİ GELİYOR

Uzun ve tutkulu öpüşmek, tansiyonu ve kolesterolü düşürerek, kalp krizi ve felç geçirme riskini azaltıyor. Ayrıca bakteri alışverişi vücudu güçlendiriyor.
KADINLARIN sekse tercih ettiği öpüşmenin, sağlığa birçok faydası var. Alman ve Avusturyalı bilimadamlarına göre; uzun ve tutkulu öpüşmek, tansiyonu ve kolesterolü düşürüyor. Uzmanlar, buna bağlı olarak da öpüşmenin felç ve kalp krizi riskini azalttığını söylüyor. Ayrıca öpüşme yoluyla bulaşan çok miktardaki bakteri antibiyotik etkisi yaparak, enfeksiyonlarla savaşılmasını sağlıyor. Öpüşme sırasında yüzdeki 25 kas hareket ettirilerek cildin kırışması önleniyor. Öte yandan öpüşmenin sağlık için faydaları dışında çiftleri duygusal anlamda yakınlaştırmak gibi faydaları bulunuyor.

:1shok:Vay anasını ben hemen gidiyorum.
Nereye? diyenlere:
Eşime:roflol:
Ömrümü uzatmaya gidiyorumkaydirigubbakcemile3

Adıvarım hadii koşş :))))kaydirigubbakcemile3

Gel yavrim ben alırım seni beeee Şeniz
ohhhhhhhhhhhhŞeniz
ohhhhhhhhhhhhhhhŞeniz

Ay koştum :eek:
gittim :eek:
öptüm Şeniz
geldim:dance:

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ŞenizŞeniz

Kızlar yaa bu başlık nerden aklına geldi diyorsunuz belkide:kedi:kaydirigubbakcemile3

Ya bugün NATİONAL GEOGRAPHİC kanalını izlerken reklamlarında öpüşmenin faydalarını hızlı şekilde geçince.Ana dedimkaydirigubbakcemile3 k.k açayım bende kızlarda bilgilensinsırnaşık şey

vay bee nelerde varmis benim kocam su an evde yok durun bi ariyayim hemen gelsin:jeyyar:
artikin bu gece kk da takilamam ben bakin ömrümüz uzayacakmiszemuszemus

6a1d0fbc5be012171392ce9ec91f64f7.gif
6b406a75fc77df4d0c1c102ba5ade771.gif

tüh bennim ömrüm kısa olcak::roflol::roflol::

eneee öpüşmeyle ömür uzuyosa bşka şeyle nolcak kimbilir kaydirigubbakcemile3
sevgilim yanmda yok kiii öpem :gitme:

6- Zayıflatır: 2 dakika öpüşmeyle 15 kalori yakılır.

abowww :1ninca: günde 10 kere öpüşsek 150 kalori.. bi ayda kaç kilo verilir be delikafadulden

bakın hele delikafadulden
zayıflığımı onamı borçluyum acep:jeyyar:
bide sağlıklı olsak kaydirigubbakcemile3

X