öpücük...

bi öpücük ne kadar değerli ya.hele sevdiğin insanlardan olunca değeri ölçülemez bile..

bende beğendim incitanem,

öpüşmek,öpmek duygu sevgi ifadesidir,nasıl reddedilirki.

öptüm canım..Şeniz Şeniz

çok güzel bişey tabiki emeğine sağlık bacım bende seni öptümŞeniz

arkadaşım çok duygusalsın bunuda her defasında hissettiriyorsun bu yüzden kendi yakın buluyorum seni yakın takiplerim arasındasın emeklerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

bu konuya benden tam 10 puan bencede bi öpücük kadar icten bisey yok hele bide sevdigin insansa,insanarsa.....abliskom al buda sanaaaŞenizmuahhhhhh öpüldün en kocamanindannnnnnnnnn

canım zuzum,tatlişkom çok çok beğendim .emeğine sağlık.öpücüklerim senin için gelsin.muck muck muck

Son düzenleme:
arkadaşım çok duygusalsın bunuda her defasında hissettiriyorsun bu yüzden kendi yakın buluyorum seni yakın takiplerim arasındasın emeklerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

cok ama cok tsk ederim mest oldum yazdiklarinla begendiysen ne murlu bana canimmma.s.yerimseniben

bu konuya benden tam 10 puan bencede bi öpücük kadar icten bisey yok hele bide sevdigin insansa,insanarsa.....abliskom al buda sanaaaŞenizmuahhhhhh öpüldün en kocamanindannnnnnnnnn

yerimsenibenkurban olurum sana bacimmmmmmmm benim canim kardesim bitanesin sen yaŞeniz:1hug:a.s.

`