Bugün opu işlemim oldu nasıl oldu bitti anlamadım sadece yarı çatal olan bir sedyeye yattım çok heyecanlıydım önce ki çıkanı gördüm biraz panik oldum ondan sanırım. Anestezici çok heyecanlısın sakin ol güzel rüyalar gör dedi
Ondan sonra kapanış artık ne kadar derin uyuduysam seslenmişler hiç duymadım zaten çok uykum vardı yorgunumdum uyanırken uyanmam için boğaz kısmıma baskı uygulamışlar o sırada ne basıyosun demişim kıza sonra teşekkür ederim demişim
Opu saatim 10:00dı ben uyandığım da saat 11:35ti. Hemşire arkadan ağrı kesici yapmış sadece seslenip yapacağını söyledi onu duydum sonra uykuya devam ama uyanmam lazımmış eşim sesleniyor gözleri açıyorum tekrar kapat
Ama çok baş dönmesi yapıyor hafif kanama var bir kaç gün olurmuş onun dışında #oscapar 10 günlük bir iğne verdi ve antibiyotik ağrı kesici. Sonra 1 aylık dinlenme süreci sonra tekrar Eylül de muayene ve bebek için ilaç kullanma. Tedavinin büyük kısmı çok şükür geri de kaldı kendimi hafiflemiş hissediyorum kendinizi olabildiğince rahat tutun ben stres yaptım ama ne oldu ne bitti duymadım