- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.933
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Bu Meryem suresini çok duydum. Bir türlü okumaya fırsat vermedim kendime. Ben de okuyayım Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hepimiz güzel haberleri alalım yakında. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimCanım benim malesef ki çevre baskısı hepimizde var. Soran sorana , hastaneye gidiyorum desen bile hemen hamile misin diyorlar. Birde en yakın arkadaşlarının hamile olması, yada evlat sahibi olması insan ister istemez yüreği acıyor. Çok sevdiğim bir arkadaşım var yeni doğum yaptı sürekli çağırır sağolsun asla kıskanmaz evladını ama eve geldiğimde ki halimi bir Allah bir ben bilirim. İnanıyorum ben Rabbim bizede en yakın zamanda tattıracak . Kün fe yekün , Rabbim ol der ve olur. Ben hep hastane işlerinde ,'Rabbi yesir vela tüasir Rabbi temmim bil hayr' diye dua ederim Rabbim işimi zorlastirma Kolaylaştır anlamı, bu en üzüntülü hallerimdede La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin diye dua ederim. Bir de geçen aylarda bir hocaya gitmiştim ben başka bir durumdan dolayı bana Meryem suresinin ilk 6 ayetini sabah akşam 11 kere oku dedi belki faydası olur Rabbim dualarımızı kabul etsiiiinnnnn çokça amiiiiiiinnnnn