Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde böyle olmuş korktum biraz sorun mu var diye teşekkür ederim yorumunuz içinBen 5. Gun oldum
benim ilk opu da 2. gün oldu 2.opu da 15.gün oldu. korkmayın normal ikisideKızlar opu sonrası ilk reglnizi ne zaman oldunuz? Benim 13 gün geçti olmadım doktor beş gün içinde olursun demişti.
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.benim ilk opu da 2. gün oldu 2.opu da 15.gün oldu. korkmayın normal ikiside![]()
5 yada 6 gün sonra oldum benKızlar opu sonrası ilk reglnizi ne zaman oldunuz? Benim 13 gün geçti olmadım doktor beş gün içinde olursun demişti.
Merhaba canım benim ilk opuda 5 gün gecikmistim 2.opuda 2 gün erken oldum tam zamanında normal bunlar stres yapmaKızlar opu sonrası ilk reglnizi ne zaman oldunuz? Benim 13 gün geçti olmadım doktor beş gün içinde olursun demişti.
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ister istemez strese giriyorum hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım benim ilk opuda 5 gün gecikmistim 2.opuda 2 gün erken oldum tam zamanında normal bunlar stres yapma
Ne güzel hemen olmuşsunuz5 yada 6 gün sonra oldum ben
Çok normal stres yapma yaptıkça geçikirKızlar opu sonrası ilk reglnizi ne zaman oldunuz? Benim 13 gün geçti olmadım doktor beş gün içinde olursun demişti.
Merhaba canım benim ilk opuda 5 gün gecikmistim 2.opuda 2 gün erken oldum tam zamanında normal bunlar stres yapmaKızlar opu sonrası ilk reglnizi ne zaman oldunuz? Benim 13 gün geçti olmadım doktor beş gün içinde olursun demişti.
Rica ederim canım olursun yakında inşallahTeşekkür ederim canım içimi rahatlattın ister istemez strese giriyorum hayırlısı olsun inşallah
Evet haklısınız düzenimiz bozuluyo gerçektenİki opu oldum, ikisinde de 10.gun adetim gelmisti. Hepimizin duzeni sasiyor bu surecte hormonlardan ve normalmis. İkinci adetim de 10 gun gecikmisti mesela opu sonrasindaki