• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Opu oldum yardimmm !!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sakın üzülme benden 5 tane toplandı. Dr uma sorduğumda çok yumurta demek çok şans demek değil dedi az olsun kaliteli olsun hiç canını sıkma. 5 i döllendi 3 ü kaldı sağlam. 3 ünü yerleştirdiler bin şükür ikisi tuttu. Olumlu düşün dr una güven. Benim de eşimdeydi sıkıntı. Hep hayırlı sağlıklı evlat diledim. Şimdi de önce isteyenleee sonra kendime dua ediyorum vaktinde sağlıcakla kavuşayım diye. Dua et iyi düşün. İnşallah en hayırlısı olacak.
INANIN okadar unutlu olamiyoruz. Ama ALLAH tanda umit kesilmez yarin saat 4 te bikgi verilecek belki dollenmislerdir. insallah

Emin ol aynısı Bahçeci de de var aynısı hemşireler suratsız soru sorunca ne biliyor da soruyor gibi bakıyor ama biz de biliyoruz ve hiçbir konuda bilgi vermiyorlar doktor da öyle kağıda yazıyor soru sorsan bozuluyor merak etmeyin diyor sadece
Bizde bir dahaki tup bebek icin bahceciye gitmeyi dusunuyorduk. Ama vazgectim hele şu yasadiklarimdan sonra artik kim ne derse inanicm. Guzelce arastirip tutmazsa(ALLAH korusun ) gidip ankara yada ist. Yaptiracaz. En fazla 2 bin tl fazla masraf olsun. Ama guvenli olsun ilgili olsun.

Bizde bir dahaki tup bebek icin bahceciye gitmeyi dusunuyorduk. Ama vazgectim hele şu yasadiklarimdan sonra artik kim ne derse inanicm. Guzelce arastirip tutmazsa(ALLAH korusun ) gidip ankara yada ist. Yaptiracaz. En fazla 2 bin tl fazla masraf olsun. Ama guvenli olsun ilgili olsun.
Aman sakın gitme ki gerek kalmaz inşallah ama bak ben aklında olayım sakın gitme ben i kadar pişmanım ki ben yandım sen yanma imkanın varsa git tabi ama inşallah gerek kalmaz insallah

Merhaba bende yeni opu oldum bugün 6.gunumdeyim daha çok yeni Dr 5.gun dondurdu 2tAne kaliteli olduğunu söyledi tsh yüksek çıktı o yüzden böyle daha iyi olacağını söyledi kızlar Dr o kadar çok memnumki allah ondan razı olsun asistani olsun hemşiresi olsun hepsi ayrı ayrı çok ilgileniyorlar hiç kırılmadım hep moral motivasyon beni teselli ettiler zaten son durağınız en yiprandiginiz yer insan tükeniyor ilgi alaka istiyor kaç yumurtam olduğunu mm kadar Bilgi veriyorlar Diyarbakir Memorial Ugur DEĞER gitmek isterseniz dikerim Rabbimden en kısa sürede o güzel müjdeyi bizlerde aliriz kucağınızı boş bırakmasın allahım

Merhaba bende yeni opu oldum bugün 6.gunumdeyim daha çok yeni Dr 5.gun dondurdu 2tAne kaliteli olduğunu söyledi tsh yüksek çıktı o yüzden böyle daha iyi olacağını söyledi kızlar Dr o kadar çok memnumki allah ondan razı olsun asistani olsun hemşiresi olsun hepsi ayrı ayrı çok ilgileniyorlar hiç kırılmadım hep moral motivasyon beni teselli ettiler zaten son durağınız en yiprandiginiz yer insan tükeniyor ilgi alaka istiyor kaç yumurtam olduğunu mm kadar Bilgi veriyorlar Diyarbakir Memorial Ugur DEĞER gitmek isterseniz dikerim Rabbimden en kısa sürede o güzel müjdeyi bizlerde aliriz kucağınızı boş bırakmasın allahım
Canim inanki d.bakirdan gozum soğudu. Belki memorial da oyle ama biz oraya da gittik konusmaya o hissi alamadik. Ama INSALLAH senin embriyolarin tutunur. IBSALLAH o guzel haberi alirsin.

Kizlaaarr bugun beni tup bebek merkezinden aradilar. Iki gundur ariyorlar embriyolar saglikli diye. Yarin 3. Gun embriyolari olusacak. Bize pazartrsi gunu gelin transfer olacak dediler. 4. Gun embriyosu tutunabilir mi riskli degil mi ? Ben hep 3. Gun yada 5. Gun transfr olur diye okudum 4. Gun hic duymadim

Back