• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Opu oldum yardimmm !!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elbise delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
114
22
98
30
Arkadaslar bugun opu oldum. 4 yumurta bulunmuş. Daha oncceden cok doktora gittim hic bir sikintim yok dedi. Suan tedavi oldugumuz dojtorda hic bir sikinti yok cok iyisin falan diyodu. Benim sorun eşimde sperm azliğı var. Ben genelde erken yumurtluyorum. Adetim bittikten 3 yada en gec 4 gun sonra akişkan sivi geliyor ve 3 gun asiri 4.gun bittigini hissediyorum. Tup bebek ilaclarini kullanirken (iğnelerini kullanirken) yumurtladigimi biliyordum. Hemsireyi aradim normal dedi. Ve bugun opuda 4 adet tek yumurta goruldu. Sizce bu normal mi? Cok agrim oldu. Bu kadar şeyi boşuna mi cektim. Lutfen yardimci olun

Arkadaslar bugun opu oldum. 4 yumurta bulunmuş. Daha oncceden cok doktora gittim hic bir sikintim yok dedi. Suan tedavi oldugumuz dojtorda hic bir sikinti yok cok iyisin falan diyodu. Benim sorun eşimde sperm azliğı var. Ben genelde erken yumurtluyorum. Adetim bittikten 3 yada en gec 4 gun sonra akişkan sivi geliyor ve 3 gun asiri 4.gun bittigini hissediyorum. Tup bebek ilaclarini kullanirken (iğnelerini kullanirken) yumurtladigimi biliyordum. Hemsireyi aradim normal dedi. Ve bugun opuda 4 adet tek yumurta goruldu. Sizce bu normal mi? Cok agrim oldu. Bu kadar şeyi boşuna mi cektim. Lutfen yardimci olun
Muayeneye her gittiğinde doktor sayı vermemiştir ama hemsiresine yazdirmadi mi boyutlarını falan yani opuya kadar hiç bir şey demediler mi dört yumurta kaliteli olsun yeter ki sayısı çok da mmühim değil amh baktılar mi

İyi düşğn canım olan olmuş artık. Umarım kaliteli şekilde döllenir bebişini kucagına alırsın

Aslında 1 tane yumurta ve 1 sperm
Stres yapma inşallah emeklerimiz boşa gitmesin

Muayeneye her gittiğinde doktor sayı vermemiştir ama hemsiresine yazdirmadi mi boyutlarını falan yani opuya kadar hiç bir şey demediler mi dört yumurta kaliteli olsun yeter ki sayısı çok da mmühim değil amh baktılar mi
Hayir. Hic bilgi vermediler biz sordugunuz zamanda biz isimizi yapiyoruz gerekirse bilgi veririz diyip umursamuyorlardi.

Yumurtalarim zarar gormusmudur. Adet olduktan sonraki yunurtlama doneminde eskisi gibi yine yumurtlama yasaniyor mu

Yumurtalarim zarar gormusmudur. Adet olduktan sonraki yunurtlama doneminde eskisi gibi yine yumurtlama yasaniyor mu
Bu diyarbakirdakilerin hepsi mi böyle acaba ben opudan sonra 5.gün adet oldum yeni adet dönemim de cumartesi görünüyor ben de çok merak ediyorum acaba eskisi gibi olur mu yumurtlamam diye

Bahçeci ama hiç ama hiiic memnun kalmadım
Biz de diyar life ta ama o kadar kötü ki. İlgi sıfır. Bilgi verme sıfır. Doktor ilgisiz kendi bildigini yapiyor. Çildircm sabahtan beri. Kimseye derdini anlatamiyorsun. Biz bilincli hastalariz en az doktorlar kadar biliyoruz cok arastirdk ne sorsak umrunda bile degil.

Bide ilk denemem. Simdi benim merak ettigim. Yumurta toplamadan once (opudan ) kendiliginden yumurtlama olur mu

Sakın üzülme benden 5 tane toplandı. Dr uma sorduğumda çok yumurta demek çok şans demek değil dedi az olsun kaliteli olsun hiç canını sıkma. 5 i döllendi 3 ü kaldı sağlam. 3 ünü yerleştirdiler bin şükür ikisi tuttu. Olumlu düşün dr una güven. Benim de eşimdeydi sıkıntı. Hep hayırlı sağlıklı evlat diledim. Şimdi de önce isteyenleee sonra kendime dua ediyorum vaktinde sağlıcakla kavuşayım diye. Dua et iyi düşün. İnşallah en hayırlısı olacak.

Biz de diyar life ta ama o kadar kötü ki. İlgi sıfır. Bilgi verme sıfır. Doktor ilgisiz kendi bildigini yapiyor. Çildircm sabahtan beri. Kimseye derdini anlatamiyorsun. Biz bilincli hastalariz en az doktorlar kadar biliyoruz cok arastirdk ne sorsak umrunda bile degil.
Emin ol aynısı Bahçeci de de var aynısı hemşireler suratsız soru sorunca ne biliyor da soruyor gibi bakıyor ama biz de biliyoruz ve hiçbir konuda bilgi vermiyorlar doktor da öyle kağıda yazıyor soru sorsan bozuluyor merak etmeyin diyor sadece

Back