Ay hadi inşallah erkenden gecer1 hafta oturamadım bile desteksiz o ağrıdan 7 gün içinde hergn azalarak geçti merk etmeyn geçecek bazıları çok kolay geçiriyor ama bende ağır geçirdim
Evet geçecek benim arkadasla aynı hafta oldk o gram etkilenmedi ben en son tuvaletimi yaparken ağlıyordm ağrıdan kabız olmayn bol kayısı suAy hadi inşallah erkenden gecerküçük tuvalet yaparken bile kasik altım kopuyor sanki.Allah yardımcımız olsun.
Su içiyorum bol bol. Doğru diyorsunuz aklıma gelmemişti kayısı da aldirayim eşimeEvet geçecek benim arkadasla aynı hafta oldk o gram etkilenmedi ben en son tuvaletimi yaparken ağlıyordm ağrıdan kabız olmayn bol kayısı su
2 kez opu oldum. Birinci de hiç ağrım olmadı ama ikinci de şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Doktorum ağrı kesici yazmıştı 3 gün sonra geçti ağrımCanım kızlar opu sonrası nasıl bir ağrınız oldu ? Ya da oldu mu ?. Ben de çikolata kisti var. Lavaboya çıkabiliyorum ama kasığımda aşağı doğru çeken bir ağrı ağırlık var.Dik duramıyorum.normal mi ? Ne yapabilirim erken toparlanmak için.paytak paytak eğik eğik yürüyorum.
Ilk opu sıkıntısız gecmisti cok rahatti ikincisinde dediginiz gibi kasigimda cekme ve rahatsizlik hissi olmustu ama bir haftay gecmisti gunden gune azalarakCanım kızlar opu sonrası nasıl bir ağrınız oldu ? Ya da oldu mu ?. Ben de çikolata kisti var. Lavaboya çıkabiliyorum ama kasığımda aşağı doğru çeken bir ağrı ağırlık var.Dik duramıyorum.normal mi ? Ne yapabilirim erken toparlanmak için.paytak paytak eğik eğik yürüyorum.
Allam allam benim de çabucak geçer inşallah. Baya yürüyemiyorum.2 kez opu oldum. Birinci de hiç ağrım olmadı ama ikinci de şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Doktorum ağrı kesici yazmıştı 3 gün sonra geçti ağrım
Bol bol su içiyorum umarım bir an evvel geçer böyle başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum artık agri olunca eşiğim baya düştü bu araIlk opu sıkıntısız gecmisti cok rahatti ikincisinde dediginiz gibi kasigimda cekme ve rahatsizlik hissi olmustu ama bir haftay gecmisti gunden gune azalarak
Geçer tabi ki sonuçta bir işlem geciriyoruz herkesin bünyesi de farklı. Güzel sonuçlar alınınca herşey unutulurBol bol su içiyorum umarım bir an evvel geçer böyle başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum artık agri olunca eşiğim baya düştü bu ara
Ben de ağladığımı biliyorum ağrıdan.Allam allam benim de çabucak geçer inşallah. Baya yürüyemiyorum.
KıyamamBen de ağladığımı biliyorum ağrıdan.
Bazıları için hamile kalmak inanılmaz basitken bizim gibiler için çetrefilli ve acılı bir yol resmen. Zor bir süreç ama benim hikayem mutlu sonra erdi şükür. Darısı sizin başınıza inşallahKıyamamsonucu güzel olur umarım hepimizin.ben bugün çok şükür ki daha iyiyim dik yuruyebiliyorum.gunden güne azalacak insallah
Amin inşallahBazıları için hamile kalmak inanılmaz basitken bizim gibiler için çetrefilli ve acılı bir yol resmen. Zor bir süreç ama benim hikayem mutlu sonra erdi şükür. Darısı sizin başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?