• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OPU OLANLAR BAKABILIRLER MI 😔

nezhu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
92
49
3
Canım kızlar opu sonrası nasıl bir ağrınız oldu ? Ya da oldu mu ?. Ben de çikolata kisti var. Lavaboya çıkabiliyorum ama kasığımda aşağı doğru çeken bir ağrı ağırlık var.Dik duramıyorum.normal mi ? Ne yapabilirim erken toparlanmak için.😔 paytak paytak eğik eğik yürüyorum.

1 hafta oturamadım bile desteksiz o ağrıdan 7 gün içinde hergn azalarak geçti merk etmeyn geçecek bazıları çok kolay geçiriyor ama bende ağır geçirdim

1 hafta oturamadım bile desteksiz o ağrıdan 7 gün içinde hergn azalarak geçti merk etmeyn geçecek bazıları çok kolay geçiriyor ama bende ağır geçirdim
Ay hadi inşallah erkenden gecer🥺 küçük tuvalet yaparken bile kasik altım kopuyor sanki.Allah yardımcımız olsun.😔

Canım kızlar opu sonrası nasıl bir ağrınız oldu ? Ya da oldu mu ?. Ben de çikolata kisti var. Lavaboya çıkabiliyorum ama kasığımda aşağı doğru çeken bir ağrı ağırlık var.Dik duramıyorum.normal mi ? Ne yapabilirim erken toparlanmak için.😔 paytak paytak eğik eğik yürüyorum.
2 kez opu oldum. Birinci de hiç ağrım olmadı ama ikinci de şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Doktorum ağrı kesici yazmıştı 3 gün sonra geçti ağrım

Ilk opu sıkıntısız gecmisti cok rahatti ikincisinde dediginiz gibi kasigimda cekme ve rahatsizlik hissi olmustu ama bir haftay gecmisti gunden gune azalarak

Ilk opu sıkıntısız gecmisti cok rahatti ikincisinde dediginiz gibi kasigimda cekme ve rahatsizlik hissi olmustu ama bir haftay gecmisti gunden gune azalarak
Bol bol su içiyorum umarım bir an evvel geçer böyle başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum artık agri olunca eşiğim baya düştü bu ara

Kıyamam 🥺 sonucu güzel olur umarım hepimizin.ben bugün çok şükür ki daha iyiyim dik yuruyebiliyorum.gunden güne azalacak insallah🙏🪷
Bazıları için hamile kalmak inanılmaz basitken bizim gibiler için çetrefilli ve acılı bir yol resmen. Zor bir süreç ama benim hikayem mutlu sonra erdi şükür. Darısı sizin başınıza inşallah 🙏 🌸

Back