• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu ağrıları ve taze transfer

ilaybelis

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
744
1.586
63
Arkadaşlarım selamlar 🙃 Pazartesi günü Opu oldum 14 yumurtam toplandı sonrasında ciddi ağrı ve sıkıntı yaşadım ama Parol ve antibiyotik ile biraz hafifledi ancak tam olarak dinmedi gaz sancısı gibi kaldı arada kasık ağrısı oluyor. Bugün arayıp taze transfer düşündüklerini söylediler 3. Gün olacak yarın çağırdılar. Bu durumda transferin yapılması doğru mu ? Ya da benim durumumda olup ağrılar devam ederken yine de transfer olan oldu mu ?

Arkadaşlarım selamlar 🙃 Pazartesi günü Opu oldum 14 yumurtam toplandı sonrasında ciddi ağrı ve sıkıntı yaşadım ama Parol ve antibiyotik ile biraz hafifledi ancak tam olarak dinmedi gaz sancısı gibi kaldı arada kasık ağrısı oluyor. Bugün arayıp taze transfer düşündüklerini söylediler 3. Gün olacak yarın çağırdılar. Bu durumda transferin yapılması doğru mu ? Ya da benim durumumda olup ağrılar devam ederken yine de transfer olan oldu mu ?
Merhaba bu ay banada öyle olacak toplamadan 3 gün sonra transfer.sonucu aldınızmı acaba?

Merhaba bu ay banada öyle olacak toplamadan 3 gün sonra transfer.sonucu aldınızmı acaba?
Canım selam ben transferimi ertelettim çünkü ultrasonda şişlikler görünüyordu opudan sonra ve ağrılarım devam ediyordu ve gittiğim klinik prosedür olarak 3. Gün embriyosu transfer ediyor 5. Güne daha hafiflemişti ağrılarım ama senin 5. Gün embriyosu ise sen yaptırabilirsin ben bir adet beklemeye karar verdim yani transfer olmadım

Cevap için teşekkurler.Benimde 3.gün transfer yapıyorlar ayrıca kortizon verdiler.Hayırlısı

Cevap için teşekkurler.Benimde 3.gün transfer yapıyorlar ayrıca kortizon verdiler.Hayırlısı
Benim de aynı kortizon vermediler , ağrım yok ama hafif kanamaların var damla damla, cumartesi 3 pazartesi 5. Gün ardışık transfer olucak hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben de bu durumdan korkuyorum taze transfer planlandı ben de öyle istiyorum çünkü maliyet açısından daha düşük oluyor. Doktorun kararı bize mi bırakması iyi kendi karar vermesi mi iyi bilemedim. Daha opu olmadım ama aklımda hep aynı düşünce ya opu sonrası böyle şeyler yaşarsam da ertelenirse😑😑😑 ohss riski yaşayanların hepsi çok yumurta toplananlar acaba az yumurta toplanıp da yine böyle sorun yaşayan oldu mu ki🤔

Ben de bu durumdan korkuyorum taze transfer planlandı ben de öyle istiyorum çünkü maliyet açısından daha düşük oluyor. Doktorun kararı bize mi bırakması iyi kendi karar vermesi mi iyi bilemedim. Daha opu olmadım ama aklımda hep aynı düşünce ya opu sonrası böyle şeyler yaşarsam da ertelenirse😑😑😑 ohss riski yaşayanların hepsi çok yumurta toplananlar acaba az yumurta toplanıp da yine böyle sorun yaşayan oldu mu ki🤔
Canım ben ilk doktorla görüştüğümde bana 15 ve üzeri yumurta toplarsam zaten direk dondurulmuş diyeceğim dedi benden de şansa 14 tane toplandı sınırdaydı 🙈 ağrılarım vardı 3. Gün transfer için gittiğimde ultrasonda yumurtalıklarda şişlikler görünce ben korktum yani aslında Ohss olmaktan değil de vücudum hazır değilse embriyolar tutunmazsa diye korktum heba etmek istemedim bekleyelim dedim daha transferim de olmadı umarım iyi yapmışımdır 🙏🏻🥰

Şu an 9 saydı artı 4 af 3 minik af dedi. İyi gidiyoruz dedi ama tahmini şu kadar toplarız gibi bi şey demedi 5.gün kontrolü oldum bugün sonuçlar böyle bakalım ne olur😅😅

Biri 20 mm biri 23 mm 2 yumurta çatlatma iğnelerini aynı gun yaptım ama 19-20 de benim bildiğim yapılır benımkıler fazlamı buyumus ve ya opudan önce çatşarsa diye çok korkuyorum

Back