- Konu Sahibi Bayazkelebek
-
Slm cnm sonuçtan memnun musun? Nasl geçti? Ben de tamer beyle görüşmüştüm ama tekrar görüşmek istiyorum, öneriyor musun?Kızlar selam ben de uzun zamandır araştırıyordum. Bu sabah Tamer beye gittim gerçekten işinin ehli gibi duruyor. Bana güven verdi mesela ben tipplasti sadece uç ameliyatı düşünüyordum hayır öyle olmaz diğer yerler sırıtır bana bırak olması gereken ölçülere getireceğim dedi. Korkuyorum kötü olursa dedim şu andaki halinden daha kötü olmaz dedi.
Bir iki bandajlı hastası geldi onları da dün ameliyat etmiş taburcu olacaklardı.. Kadın çok övdü şimdiden mutluyum hiç acı ağrı duymadım dün gece dedi. Hiç çekinme dedi cesaret aldım bu cuma akşamı ameliyata gireceğim sonrasını paylaşırım
Cok gecmis olsun bende bi hafta tamer beyle gorusemeye gidicegim ilk randevu ucretlimi acababilgi edinmek isteyenler için yardımcı olmak adına yazıyorum cunku bızde cok arastırdık tereddut ettık .
kızkardeşim dün ameliyat oldu TAMER KÖSE ye .kesinlikle harika bir doktor . öncelikle serdar ceylan a gittik ancak bu forumda okudugumuz guvensız tavırlarıyla karsılastık o nedenle gerısın gerı donduk . tamer köseyi de yine bu forumdan duymustuk hemen randevu aldık bılgısı ve verdıgı guven ıle takdıre sayan bırısı .
neyse uzatmayayım kızkardesım de kemık egrılıgı vardı ve burnunda kemıkler ve etler vardı bununla bırlıkte estetıgını de yaptırdık . ameliyat 1 saat surdu kızkardesım suan gayet ıyı hıc agrısı yok morarma bır mıktar oldu tabıkı sureklı buz koyuyoruz . ıkı gun sonra tamponları alınacak bız sonuctan cok memnun kaldık su halıyle bıle oncekı burnuna gore cok daha ıyı nefes alıyor .
tamer bey cok ılgılı ısını seven bır doktor kızkardesım kucuk oldugu ıcın cok ılgılendı korkuyordu tabıkı dogal olarak ama Allaha cok sukur bekledıgımız gıbı olmadı masallahı var .
zaten hastaneye gıttıgınızde tamer bey ın kapısının kuyrugunu gorebılırsınız . bugun kızkardesımı taburcu ederken bır genc oturyordu kapıda 3 hafta once amelıyat olmus ama ınanamadık okadar guzeldıkı burnu .
forumda okudugum kadarıyla 6 ay sıslıgın ınmesını bekleyenler varmıs bılmıyorum tabı yapıya gore degısebılır ama o gencın de burnu harıkaydı ve memnunıyetını oda belırttı kontrole gelmıstı . kızkardesım bırazcık kendını toparlasın ısteyene fotograf da yollarım zamanla suan sargılı tabıkı
he bu arada hastaneyı pek begenmesek de doktorumuz harıkaydı o nedenle gozumuze gelmedı bıle kızkardesım hıc nefes alamıyordu artık ablası olarak ben bıle okadar mutluyum kı abla artık cok guzel nefes alıyorum bu halımle bıle dıyor
umarım sızde ıstedıgınız sonuclara ulasırsınız tecrubemızı paylastık Allah doktorumuzdan razı olsun cunku forumdan okudugum kadarıyla vezır eden de var rezıl de...
Teşekkür ederiz evet ucretli 20 tl olmasi lazim yanlış hatırlamıyorsamCok gecmis olsun bende bi hafta tamer beyle gorusemeye gidicegim ilk randevu ucretlimi acaba
korkmana gerek yok canım hıc bırsey hatırlamayacaksınKizlar bende ameliyat olmak icin tamer beyden gun aldim ama cok korkuyorum olan arkdaslar memnunlar mi acaba burunlarinin sekillerinden yardimci olurmusunuz lutfen
Bana kardesinin son durumunu bildirimisin rica etsem umarim istedigim gibi olur cunku ikinci bi ameliyati olmak istemiyrlorumkorkmana gerek yok canım hıc bırsey hatırlamayacaksın
tamer bey super bır doktor kızkardesımın bandajı cıktı ssadece ucu şiş oda yavasca ınıyor ancak bende fotosu yok suan
salı gunu tekrar kontrole gıdecek
umarım sende memnun kalırsın şeker gibi bir doktor zaten :)
Merhaba Sinazebe, ben de Tamer Kose'ye ameliyat olmaya karar vermiştim Ocak başında. Yazdıklarını görünce şüpheye düştüm. Fotografınız varsa yükleyebilir misiniz?kızlar SAKIN DR TAMER KÖSEYE ameliyat olmayınnnnn sakınnnnnn bu işin geri dönüşü yok
Merhaba Sinazebe, ben de Tamer Kose'ye ameliyat olmaya karar vermiştim Ocak başında. Yazdıklarını görünce şüpheye düştüm. Fotografınız varsa yükleyebilir misiniz?
Resimleri atarsan çok sevinirim canım, iyi ki mesajını gördüm, Ocak başında ameliyata karar vermiştim..Pcden giriyorum tlfndan girince atarim sokk olursun burdan iki arkadasla tanistim tamer köşeye ameliyat olan onlarda cook pisman onlarlada görüş istersen ben sana resimde atarim ama bence daha iyo doktorlar var yapma baska doktorlarla gorus bu isin geri dönüşü yokk arkadaşım
merhaba kızlar ben tamer köseye ameliyat oldum bugün alçı alındı çok tuhaftı burnum artık şişliklerdenmi yoksa kötümü oldu bilmiorm siz neler yaşadınız bu süreçte sanki kemik gibi çıkıntılar var burnumun her yerinde
Canım çok geçmiş olsun ameliyatın ne kadar sürdü bende septorinoplasti olcam kötü olcak burnum diye çok korkuyorum sende ki bu yamukluk ameliyat öncesinde d2 varmıydı yenimi ortaya çıktı canım bide ağrı falan oluyomu ?bide acaba resim atabilirmisin sorun olmazsa
- Merhaba arkadaslar ben Tamer Köseye ameliyat oldum şuan 12 gün oldu ameliyat olalı ben beyaz tenli olduğun için morluğum uzun sürdü hala göz altlarımda biraz morluk var. Benimdr kemik eğriligi vardi birde kikirdak egriligi genel olarak profilden yüzume yakisan doğal bir burun oldu ama kikirdak hafif yamukluk var doktora sordugumda daha fazla müdahale edersem burun çatisi düser dedi ancak o kadar duzeltebilmis onunla alakali mi bilmiyorum bantlar da ciktiktan sonra onden hafif burnum yamuk kontrole gidince soracagim tabi daha yeni ondan da olabilir hala şis sonucta ama doktor cok ilgili tatli bir doktor 3,500 fiyati aslinda memnunum eger bu yamuklukta gecici ise guzel dogal bir burun yapti çok onemlu bir karar bende alcilar cikana kadar geceleri uyumuyordum cok stresli acikcasi ameliyat sorun degil sonrasi biraz özen istiyor umarim yardimci olabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?