- Konu Sahibi Bayazkelebek
-
hayır canım pazartesiye kaldı istersen bir git görüş derim ben muayenesi ücretsiz görüşmeden karar vermeben memnunum şimdilik çünkü şiş inince nasıl olacak asıl o sen yakın zamanda değil uzun vadede olanlardan bilgi al bende şişler inerse son halimi merak ediyorum şu an iki ay olacak inmedi şiştikçe şişiyor yarın gidebilirsem kontrole gideceğim bilgi alacağım ama nefes sorunum filan düzeldi zaten zorlu bir süreç sabırla bekliyorum
öncelikle cevap verdiğin için tesekkur ederım. ben çok tedirginim tamer beyin ismini çok duydum ama nasıl olcak memnun kalırmıyım bilemiyorum kontrle gttın mi ?
Merhaba bende bu haftasonu tamer bey ile görüşme yapmak istiyorum olumlu yada olumsuz lütfen gorus bildirirmisiniz çok fazla korkuyorum(
sinsi aslında ne biliyim sadece ben biraz daha ince bi burun istiyodum bu şişliklerden dolayı kalın gibi duruyo o biraz moralimi bozuyo
kizlarrrr burunlariniz inceldimi benimkide cok kalin lutfen bana da bisey soleyin kafayi yicemmben memnunum şimdilik çünkü şiş inince nasıl olacak asıl o sen yakın zamanda değil uzun vadede olanlardan bilgi al bende şişler inerse son halimi merak ediyorum şu an iki ay olacak inmedi şiştikçe şişiyor yarın gidebilirsem kontrole gideceğim bilgi alacağım ama nefes sorunum filan düzeldi zaten zorlu bir süreç sabırla bekliyorum
.kizlarrrr burunlariniz inceldimi benimkide cok kalin lutfen bana da bisey soleyin kafayi yicemm
benimde 3 ay oldu bende de bi incelme yok benmki duyulmamis bi doktor :-(Benim daha 3ay oldu incelme yok canım senin ne kadar oldu dr kim
vala hic umudum yok hilalcim ya 3 ayda inmeyen 1 ayda nasil insin ama insallah oyle olur biktim avatar gni dolasmaktan allah bize sabir versin burunlarimizi inceltsinnSabır diliyorum hepimize bekleyeceğiz bazılafı 4 ayda bir anda indi obemler diyor
ne kadar fiyat veriyorlar, rica etsem paylaşabilir misin?Ben gorustum bugun tamer beyle cok sicak bi adam donanimli oldugu her halinden belli doktor doktor gezen biri olarak beni tatmin etti ve askeri kokenli olmasi beni cezbetti 16 ocakta kendisine ameliyat olucam konuya hakim ozellikle benim gibi burnunda egrilik ve nefes alma problemi olan varsa tamer bey deviasyonu cozumlemesiyle meshur cok tavsiye edilen bi doktor simdilik icime sindi bi soru isareti yok kafamda
Tabikii benim bi arkadasimin arkadasi olmustu o 3500 verdi ama suanda kampanyadaymis tamer bey normelde 4000 oldugunu soyledi sonra kampanyaya girip 2500 yapmislar fiyat articak diyolardi hep ama artmadi heralde subata kaldi artis sen bundan yararlanirsin dedi 2500 de taksit yapmak istediginde yarisini pesin aliyolarmis yarisini tamsitlendirme yapiyolarmisne kadar fiyat veriyorlar, rica etsem paylaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?