• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr.Dr.TAMER KÖSE'ye Burun Estetiği Olanlar Yorum ve Foto. Lütfen :)

ben memnunum şimdilik çünkü şiş inince nasıl olacak asıl o sen yakın zamanda değil uzun vadede olanlardan bilgi al bende şişler inerse son halimi merak ediyorum şu an iki ay olacak inmedi şiştikçe şişiyor yarın gidebilirsem kontrole gideceğim bilgi alacağım ama nefes sorunum filan düzeldi zaten zorlu bir süreç sabırla bekliyorum

öncelikle cevap verdiğin için tesekkur ederım. ben çok tedirginim tamer beyin ismini çok duydum ama nasıl olcak memnun kalırmıyım bilemiyorum kontrle gttın mi ?

ben memnunum şimdilik çünkü şiş inince nasıl olacak asıl o sen yakın zamanda değil uzun vadede olanlardan bilgi al bende şişler inerse son halimi merak ediyorum şu an iki ay olacak inmedi şiştikçe şişiyor yarın gidebilirsem kontrole gideceğim bilgi alacağım ama nefes sorunum filan düzeldi zaten zorlu bir süreç sabırla bekliyorum

öncelikle cevap verdiğin için tesekkur ederım. ben çok tedirginim tamer beyin ismini çok duydum ama nasıl olcak memnun kalırmıyım bilemiyorum kontrle gttın mi ?
hayır canım pazartesiye kaldı istersen bir git görüş derim ben muayenesi ücretsiz görüşmeden karar verme

hayır canım pazartesiye kaldı istersen bir git görüş derim ben muayenesi ücretsiz görüşmeden karar verme

canım ben suan istanbulda değilim. gider gitmez gideceğim. zorlu bi süreç yazmıssın çok agrı oluyor mu kısacı beni neler beklıyo bılgı verırmısın biraz

Merhaba bende bu haftasonu tamer bey ile görüşme yapmak istiyorum olumlu yada olumsuz lütfen gorus bildirirmisiniz çok fazla korkuyorum :((

Merhaba bende bu haftasonu tamer bey ile görüşme yapmak istiyorum olumlu yada olumsuz lütfen gorus bildirirmisiniz çok fazla korkuyorum :KK43:(

tamer beyle görüştükten sonra lütfen bilgi verirmisin bende tamer beye ameliyat olmak isitiyorum. tamer beye ameliyat olanlar görüşlerini paylaşabilr mi kimse yok mu kızlar ?

Merhaba bende bu haftasonu tamer bey ile görüşme yapmak istiyorum olumlu yada olumsuz lütfen gorus bildirirmisiniz çok fazla korkuyorum :KK43:(

Merhaba tamer beyle görüştükten sonra yazar mısın bende aralık bitmeden gitmek istiyorum kafamda soru işaretleri var yaptığı burunlar hoşuma gitti fakat fiyatı hala 2.500 tl mi acaba .

sinsi aslında ne biliyim sadece ben biraz daha ince bi burun istiyodum bu şişliklerden dolayı kalın gibi duruyo o biraz moralimi bozuyo

kizlarrrr burunlariniz inceldimi benimkide cok kalin lutfen bana da bisey soleyin kafayi yicemm

Sabır diliyorum hepimize bekleyeceğiz bazılafı 4 ayda bir anda indi obemler diyor
vala hic umudum yok hilalcim ya 3 ayda inmeyen 1 ayda nasil insin ama insallah oyle olur biktim avatar gni dolasmaktan allah bize sabir versin burunlarimizi inceltsinn

Ben gorustum bugun tamer beyle cok sicak bi adam donanimli oldugu her halinden belli doktor doktor gezen biri olarak beni tatmin etti ve askeri kokenli olmasi beni cezbetti 16 ocakta kendisine ameliyat olucam konuya hakim ozellikle benim gibi burnunda egrilik ve nefes alma problemi olan varsa tamer bey deviasyonu cozumlemesiyle meshur cok tavsiye edilen bi doktor simdilik icime sindi bi soru isareti yok kafamda

Ben gorustum bugun tamer beyle cok sicak bi adam donanimli oldugu her halinden belli doktor doktor gezen biri olarak beni tatmin etti ve askeri kokenli olmasi beni cezbetti 16 ocakta kendisine ameliyat olucam konuya hakim ozellikle benim gibi burnunda egrilik ve nefes alma problemi olan varsa tamer bey deviasyonu cozumlemesiyle meshur cok tavsiye edilen bi doktor simdilik icime sindi bi soru isareti yok kafamda
ne kadar fiyat veriyorlar, rica etsem paylaşabilir misin?

ne kadar fiyat veriyorlar, rica etsem paylaşabilir misin?
Tabikii benim bi arkadasimin arkadasi olmustu o 3500 verdi ama suanda kampanyadaymis tamer bey normelde 4000 oldugunu soyledi sonra kampanyaya girip 2500 yapmislar fiyat articak diyolardi hep ama artmadi heralde subata kaldi artis sen bundan yararlanirsin dedi 2500 de taksit yapmak istediginde yarisini pesin aliyolarmis yarisini tamsitlendirme yapiyolarmis

Ben kesin olarak Tamer beye olucam eselesikce doktor elicegime secenekleri arttirdim tamer beydede kotu bi yorum gormedim hic evet cok iyi doktorlar var ama fiyatlari ucurum yani bu hem makul bi fiyat hem cok tavsiye ediyolar cidden ben olduktan sonra yine hersekilde yardimci olmaya calisirim resim vs ama bi git gorus bence adamin isine hakim olmasi anlatimi vs sana yapabilicegi hissini veriyo

Kızlar selam ben de uzun zamandır araştırıyordum. Bu sabah Tamer beye gittim gerçekten işinin ehli gibi duruyor. Bana güven verdi mesela ben tipplasti sadece uç ameliyatı düşünüyordum hayır öyle olmaz diğer yerler sırıtır bana bırak olması gereken ölçülere getireceğim dedi. Korkuyorum kötü olursa dedim şu andaki halinden daha kötü olmaz dedi.

Bir iki bandajlı hastası geldi onları da dün ameliyat etmiş taburcu olacaklardı.. Kadın çok övdü şimdiden mutluyum hiç acı ağrı duymadım dün gece dedi. Hiç çekinme dedi cesaret aldım bu cuma akşamı ameliyata gireceğim sonrasını paylaşırım

Back