bende merak ediyorum çok yaa dün aradım sekreteri direk ona bağladı şaşırdım biliyorsunuz dr lar görüşmeyi bırak ameliyattan sonra bazı arkadaşılarımızın yanına bile uğramadılar tv ye çıkıyo ibrahim bey ameliyat olan yokmu burun estetiği için
bu kısıye amlıyt oln vrmı acılnn cvp bklıyrmm vrsa neredeler:18:
fiyat yüksek değil.bende düşünüyorum ama ibrahim oskuı ile emre ilhan arasında kaldım
hastasimiydin??
Bugün TGRT'de 13/09/2012)konuştu özgüveni çok yüksek ve anlatımına bakınca insanın gidip ne kadar beğenmediği yer varsa yaptrası
geliyor.Herhalde azeri..İntenette de olumsuz hiçbir yazı yok.Gerçi böyle yazıları siliyorlar hep ama.:18:
hayatta mısın ichee =)) şaka bi yana iki yıl olmuş.. memnun kaldın mı ibrahim oskuıden?İlk başta okuyacak ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Arkadaşlar bu ay'ın 18.de yani 4 gün sonra İbrahim Bey'e ameliyat olucam :S ciddi bir operasyon geçiricem; basen, bel, göğüs, kol ve sırt! İnanılmaz heyecanlı ve korku yaşıyorum.
LÜTFEN Operasyon geçiren birileri varsa cvp yazsın çok rica ediyorum.. Dün bir gazete de Adana'da Liposuction olan bayan ölmüş.
Korkularım şah'a kalkmış durumda
Desteklerinizi bekliyorum............
İlk başta okuyacak ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Arkadaşlar bu ay'ın 18.de yani 4 gün sonra İbrahim Bey'e ameliyat olucam :S ciddi bir operasyon geçiricem; basen, bel, göğüs, kol ve sırt! İnanılmaz heyecanlı ve korku yaşıyorum.
LÜTFEN Operasyon geçiren birileri varsa cvp yazsın çok rica ediyorum.. Dün bir gazete de Adana'da Liposuction olan bayan ölmüş.
Korkularım şah'a kalkmış durumda
Desteklerinizi bekliyorum............
ben 2 ay önce burun estetıgıı ooldum çok güzel oldu burnum olmak isteyenlere tavsıye edebılırım
ben 2 ay önce burun estetıgıı ooldum çok güzel oldu burnum olmak isteyenlere tavsıye edebılırım
Kızlar ben yarın kepçe kulak ameliyatı için muayneye gıdıcem ibrahim beye ameliyattan sonra yazıcam..benim dogum yaptıgım hastanede yapıyo ameliyatlarını
Ankarada tavsiye edeceğim doktor var ama istanbulda mısınız?üstünden yaklaşık 5 sene geçmiş umarım yinede cevap alabilirimbende kulak ameliyatı için de ibrahim oskui ve dr emre ilhan arasında kaldım. Annem ibrahim beye daha önce kombine ameliyat olup memnun kalmıştı ama kulak konusunda emin olamıyorum. Dr Emre İlhanın çok geç randevular verdiğinide okudum. Bana ameliyatın hakkında detaylar verirsen çok sevinirim
Merhaba lipomatik oldunuz mu acabaBen botoks ve dolgusundan memnun kaldim . Onumuzdeki zamanlarda lipomatik olucam bel karin ve basen icin bir ay sonra size memnun kalip kalmadigimi yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?