• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. İbrahim Oskui hakkında bilgi

bende merak ediyorum çok yaa dün aradım sekreteri direk ona bağladı şaşırdım biliyorsunuz dr lar görüşmeyi bırak ameliyattan sonra bazı arkadaşılarımızın yanına bile uğramadılar tv ye çıkıyo ibrahim bey ameliyat olan yokmu burun estetiği için

emre ilhan en iyisi

Bugün TGRT'de 13/09/2012)konuştu özgüveni çok yüksek ve anlatımına bakınca insanın gidip ne kadar beğenmediği yer varsa yaptrası

geliyor.Herhalde azeri..İntenette de olumsuz hiçbir yazı yok.Gerçi böyle yazıları siliyorlar hep ama.:18:

İlk başta okuyacak ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Arkadaşlar bu ay'ın 18.de yani 4 gün sonra İbrahim Bey'e ameliyat olucam :S ciddi bir operasyon geçiricem; basen, bel, göğüs, kol ve sırt! İnanılmaz heyecanlı ve korku yaşıyorum.
LÜTFEN Operasyon geçiren birileri varsa cvp yazsın çok rica ediyorum.. Dün bir gazete de Adana'da Liposuction olan bayan ölmüş.
Korkularım şah'a kalkmış durumda :(
Desteklerinizi bekliyorum............
hayatta mısın ichee =)) şaka bi yana iki yıl olmuş.. memnun kaldın mı ibrahim oskuıden?

İlk başta okuyacak ve cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Arkadaşlar bu ay'ın 18.de yani 4 gün sonra İbrahim Bey'e ameliyat olucam :S ciddi bir operasyon geçiricem; basen, bel, göğüs, kol ve sırt! İnanılmaz heyecanlı ve korku yaşıyorum.
LÜTFEN Operasyon geçiren birileri varsa cvp yazsın çok rica ediyorum.. Dün bir gazete de Adana'da Liposuction olan bayan ölmüş.
Korkularım şah'a kalkmış durumda :(
Desteklerinizi bekliyorum............

ichee umarım mesajımı alırsın giriyor musun artık bilmiyorum foruma.. sen liposakşın mı yaptırdın yoksa gerdirme dedikleri şeyden mi? 20 bin hayli fazla olmuş düşününce.. ben de bir hafta sonra görüşmeye gidiyorum burun için. demin telde görüştük , ofisi aradım hoop diye çıktı karşıma :D bi tökezledim.. =) çok ufak bi işlem ama ameliyat ameliyattır sonuçta.. evet.. ne diyorduk, gerdirme mi yaptırdın lipomu ?

Yaklasik 7 ay önce burun ameliyati oldum.. Doktorum Ibrahim Oskuiden son derece memnunum.. Ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim...

Kızlar ben yarın kepçe kulak ameliyatı için muayneye gıdıcem ibrahim beye ameliyattan sonra yazıcam..benim dogum yaptıgım hastanede yapıyo ameliyatlarını

Kızlar ben yarın kepçe kulak ameliyatı için muayneye gıdıcem ibrahim beye ameliyattan sonra yazıcam..benim dogum yaptıgım hastanede yapıyo ameliyatlarını

üstünden yaklaşık 5 sene geçmiş umarım yinede cevap alabilirim:KK17: bende kulak ameliyatı için de ibrahim oskui ve dr emre ilhan arasında kaldım. Annem ibrahim beye daha önce kombine ameliyat olup memnun kalmıştı ama kulak konusunda emin olamıyorum. Dr Emre İlhanın çok geç randevular verdiğinide okudum. Bana ameliyatın hakkında detaylar verirsen çok sevinirim

Dr.İbrahim Oskui, iyi bir doktor değil...pazarlamacı olduğunu malesef zarar görünce anlamış oldum, gıdı için gittim, yüz gemeler, yağ enjeksiyonları , on yıl garantili...inandım, ikna oldum fakat sonuç sıfır,gıdım daha beter ortaya çıktı, yüzüm boşuna gerilmiş oldu, yağ enjeksiyonlarından da 6 ay sonra eser kalmadı... ciddi bir para ödedim, şu an kendisine dava açıyorum....

üstünden yaklaşık 5 sene geçmiş umarım yinede cevap alabilirim:KK17: bende kulak ameliyatı için de ibrahim oskui ve dr emre ilhan arasında kaldım. Annem ibrahim beye daha önce kombine ameliyat olup memnun kalmıştı ama kulak konusunda emin olamıyorum. Dr Emre İlhanın çok geç randevular verdiğinide okudum. Bana ameliyatın hakkında detaylar verirsen çok sevinirim
Ankarada tavsiye edeceğim doktor var ama istanbulda mısınız?

Ben botoks ve dolgusundan memnun kaldim . Onumuzdeki zamanlarda lipomatik olucam bel karin ve basen icin bir ay sonra size memnun kalip kalmadigimi yazarim

Back