- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Mihriduru, ben İbrahim Bey'e ameliyatımı oldum ve çok memnun kaldım. Şuanda abartılacak yada korkulacak bir agrım yok çok sukur ama hiç olmadı diyemem o kdr çok yerden oldum ki tahmin edersin ki elimize minicik bir iğne battığında 1 hafta neredeyse canımız yanıyor! benim ameliyat sonrası agrılarım oldu ama suanda gayet iyiyim. şişliklerim var ama bununla birlikte aynaya baktıgımda incelmişliğimde var :)) İbrahim bey ve ekibi harika bu işin üstadları ilgi ve alaka olarak sınur tanımıyorlar. Estetik Ameliyat olacak arkadaşlar varsa kesinlikle İbrahim Beyi tercih etmeli, biraz tuzlu ama canımız da hafife alınacak bişey değil öyle değil mi?
öncelikle cevap verdiğin için teşekkr edrm liposuction ameliyatlarında seyreden ölüm haberleri senin gibi benimde kafamı karıştırdı o yüzden sormak istedim bunu tecrübe etmiş biri olarak. ücret olarak ne kadar ödedin ben sadece kol ve sırt bölgeme düşünüyorum ama seninki kombin ameliyat oldu sanırım. yinede fikir olur en azından. çünkü diğer tanınmış dr lara nazaran daha pahalı olduğunu biliyorum.birde hangi hastanede oldun operasyonunu ve hastaneye giderken mutlaka şunu almalısın yanına dediğin bişey varmı? son olarakta kol ve sırta korsemi bandajmı uyguladılar amelyat sonrası bunlar hakkındada bilgi verrsen memnun olucam çok geçmiş olsun
Bende teşekkür ederim :) Fiyat olarak net bişey gerçekten söylemiyim çünkü senin yağ durumun farklı olabilir daha azdır yada daha fazladır o yüzden şuanda bi miktar söylemem doğru olmaz. Ancak diğer doktorlara nazaran biraz daha pahalı ama sonuna kadar hak ediyor! Hstane olarak da Bakırköy Çamlık Hastanesinde oldum. Hastaneye giderken ben kadın hali olarak çok şey aldım yanıma bi bavul gibi :))) ama neler kullandın dersen hiçbişey :)) kollarıma bandaj, gogus altından dizlerime kadar da korse kullanıyorum. sadece cıkısta salaş bi esofman yada kapri gibi bişey alman yeter.. bu arada sende ameliyat olacagın zaman bana nasıl geçtiğini bildirirsen sevinirim.. bende merak ediyorum :)
ichee, sana kafama takılan bikaç seyi daha sormak istiyorum cevaplarsın umarım. doktor araştırmaktan kafam kazan oldu ve iyice karıştım. teoman doğan a mesaj attığımda bana sırt okey ama kollarından çok az alınablr sarkma olur yoksa dedi buda kafamı karıştırdı. çünkü sarkıklık daha kötü kalın olmasından bana göre. ve gerdirme operasyonları izli oluyo o yüzden gerdirme düşünmeyeceğim için bu konu takıldı aklıma! sen ameliyat olalı bi 10 gün oldu şuan ne durumdasın? ameliyat öncesi ve sonraki değişikliklerden bahsedermsn kolların inceldi mi ve sarkma oldu mu? Birde biçok dr un hastaları ameliyat sonrası kontrollerde sıkıntı yaşadıklarını dr a ulaşamadıklarını ileri tarihe attığını söylüyo ya da memnun olmadığı bi operasyon sonrası dr un ilgisizliğinden şikayetçi senin böyle sıkıntın oldu mu? birde herşey dahil fiyat veriyo dimi ibrahim hoca yani hastane masrafları korseler vs dahil mi? muhtemelen yine ibrahim hocaya olucam ama bu konular aklıma takıldı cevap lütfen...
Seni ve tedirginliğini inan çok iyi anlıyorum... İlk başta şöyle başlıyım benim kollarımdan ne kadar yağ alındı bilemiyorum ama o kdr güzel almış ki kollarım ne kadar zayıf olmuş olsamda çok kalındı tabii kilo alınca çok daha irileşti, şimdi ise baktığımda baya incelmiş durumda ve bi sarkma söz konusu değil çok şükür hala bandajlarımı takıyorum ara ara çok bunaldığımda çıkarıyorum 15dk. mola dan sonra yine bandajlıyorum. Kontrollerimde hiç sıkıntı yaşamadım hatta dr'um o kdr iyi ki her hafta kontrollere gidiyorum 3 defa kontrole gittim sen düşün!.. Çarşamba yine gidicem ve kafama takılan bişey olduğunda yada bi ağrım oldugunda hemen tel. açıyorum ve o an bana dönüş yapamıyosa (ameliyatta olabiliyor) akşam yada o gün saat kaç olursa olsun bana dönüyor. sana şöyle söyliyim en iyisi ben 20 bin lira ameliyat için verdim 850 lira da korse ve refakatçi ve ıvır zıvırlar için bi masraf yaptım!
çok teşekkür edrm gerçekten içim rahatladı. mebla her ne kadar yüksekte olsa bu şartlar altında konuda sağlık olunca değer diye düşünüyorum. bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum. tekrar tşkkr edrm. bende aynı durumdayım ne kdr spor yapsamda kollarım kalın gitmiyorlar sırtımdada doğumdan sonra brz fazlalıklar var yaptrmışken sırtımıda yaptrmayı düşünüyorum bakalım
Rica ederim ne demek :) ben ameliyat olacağım zaman hiç kimseyle konuşamadan, içimi rahatlatamadan, sorularıma cevap alamadan girdim ve inan bu çok daha kötü yapıyor psikolojiyi.. Fiyat biraz yüklü gibi duruyor ama inan bir sanat eseri çıkartıyor o yüzden sağlığımız söz konusu olunca 20 değil 50 bin bile verilir.. Sırtımdan bende aldırdım şişlikler inince eminim güzel olucak :) Sana da şimdiden geçmiş olsun ve sende beni yine haberdar edersen inan çok mutlu olurum.
Rica ederim ne demek :) ben ameliyat olacağım zaman hiç kimseyle konuşamadan, içimi rahatlatamadan, sorularıma cevap alamadan girdim ve inan bu çok daha kötü yapıyor psikolojiyi.. Fiyat biraz yüklü gibi duruyor ama inan bir sanat eseri çıkartıyor o yüzden sağlığımız söz konusu olunca 20 değil 50 bin bile verilir.. Sırtımdan bende aldırdım şişlikler inince eminim güzel olucak :) Sana da şimdiden geçmiş olsun ve sende beni yine haberdar edersen inan çok mutlu olurum.[/QU
nihayet randevu aldım ama merak ediyorum senin son durumunu! bandajlardan korselerden kurtuldun mu vücudun yeni şekli belirginleşti mi? özelliklede kollarının son halinden memnunmusun? eğer bandajların açılmadıysa henüz bana açıldıktan sonra haber verirsen çok memnun olurum merak içindeym
arkadaşlar göğüs ameliyatı olacağım.ibrahim oskuiye ameliyat olan yada hakkında bilgisi olan varmı.onu esra ceyhanın proğramında ve haberlerde görmüştüm.haberi hatırlatayım sizlerede..
***Hülya Avşar'ın oynadığı dizi "Kadın İsterse" gerçek oldu. 32 yaşındaki Çiçek Kelleci evi terk eden kocası yüzünden bıçak altına yatıyor. İstanbul'da 19 yaşında aşk yaşayarak evlendiği kocasının kendisini çirkin bulduğu için terk edip başka bir kadınla yaşamaya başlaması Kelleci'yi harekete geçirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İbrahim Oskui, Çiçek'i hayata döndürmek için 15 bin YTL'lik ameliyatı parasız yapacak.
İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜ
Çiçek Kelleci severek evlendiği eşinin başka bir kadınla imam nikâhı yaptığını ve bir çocuğu olduğunu öğrendiğinde yıkıldı. İki çocuğu ile ana ocağına dönen Kelleci iş bulamadı. İntiharı bile düşündüğünü söyleyen Kelleci iki gün önce Dr. İbrahim Oskui'nin kapısı çaldı. Oskui, "Halk arasında plastik cerrahinin lüks olduğu söylenir. Ancak bu ameliyatlar psikolojiyi de güçlendirir. Çiçek Hanım'ı topluma kazandırmaya karar verdik. Alışagelmiş ameliyatların dışında bir operasyon" dedi.***
bu kadının resimlerinide gördüm internette kadını baştan aşağı yaratmış..sizinde bu konuda görüşlerinnizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Rica ederim ne demek :) ben ameliyat olacağım zaman hiç kimseyle konuşamadan, içimi rahatlatamadan, sorularıma cevap alamadan girdim ve inan bu çok daha kötü yapıyor psikolojiyi.. Fiyat biraz yüklü gibi duruyor ama inan bir sanat eseri çıkartıyor o yüzden sağlığımız söz konusu olunca 20 değil 50 bin bile verilir.. Sırtımdan bende aldırdım şişlikler inince eminim güzel olucak :) Sana da şimdiden geçmiş olsun ve sende beni yine haberdar edersen inan çok mutlu olurum.[/QU
nihayet randevu aldım ama merak ediyorum senin son durumunu! bandajlardan korselerden kurtuldun mu vücudun yeni şekli belirginleşti mi? özelliklede kollarının son halinden memnunmusun? eğer bandajların açılmadıysa henüz bana açıldıktan sonra haber verirsen çok memnun olurum merak içindeym
Hic bir seyi gozu kapali yapmamalisin canim hele yuzun soz konuysa
fiyat yüksek değil.bende düşünüyorum ama ibrahim oskuı ile emre ilhan arasında kaldım