• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Fatih Dağdelen'e ameliyat olan var mı?

Tancredi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
526
3
118
İstanbul
Kızlar,
Opr. Dr. Fatih Dağdelen'e ameliyat olan var mı? youtube videolarına baktım da yaptığı burunları beğendim. doğal burun gönrüntüsünden yanayım. Aranızda bu hekime ameliyat olan var mı? Lütfen paylaşsın. Ayrıca Ahmet Ercan Demiray ve Melike Erdim hakkında da yorum rica ediyorum.

Benim burnumu Fatih Dağdelen yaptı. Şöyle söyleyeyim. Burnumun ameliyatlı olduğunu kimse anlamıyor, daha doğalı bilmiyorum yapılabilir miydi. Hayatımda ilk kez burnuma iltifat aldım değişik kişilerden bir kaç kez mesela. Burnuma iltifat benim için değişik bir şey tabi :)) Arkadaş eş dost hiç kimse anlamadı ben söyleyene kadar. Eğer bilmemkimin gibi şöyle burun böyle şekil diye bir tasanız yoksa doğru adres diye düşünüyorum. En azından kendim için konuşursam daha iyisini hayal edemiyorum. Ama çok ilgili değil, içinizde kalan sorular olabilir, görüşmeleri aceleye getiriyor bu yüzden sizi çok rahatlatamıyor. Kafanızda soru işaretleriyle kala kalıyorsunuz. Bu da bana göre eksi tarafı. 2010 yılında 2500 euro ödemiştim.

Bence sen once dora yi ara oncesi ve sonrasi resimlere bakmak icin gecici sifre siteye girip bak ben ilk onu dusunmustum ama sonra vazgectim hem burunlari begenmedigim icin hemde .. cok ilgisiz ve umarsamaz oldugunu duymustum zaten yaptigi burun da fazla bi fark goremezsin sadece kusurlarini duzeltiyo benim tarzim degil tabi herkesin zevki farkli. .. sen site lerin den Gir bak vardi bende resimler ama sildim

sağolun kızlar yorumlar için ben yapılı gibi görünen burunları sevmiyorum fark edilmesin istiyorum bu sebepten yıllardır erteliyorum. dorayı bi arayım bakalım...

merhaba ,benim kuzenim 3 buçuk 4sene önce Danimarkadan gelip ameliyat olmuştu 5 bin tlydi türk parası ozaman ne kadar euro verdiler hatırlamıyorum.ama şimdiki burnunun fotograflarını gönderebilirim.ben burnunu çok begeniyorum çok güzel oldu ama geçenlerde düşmüş ve orada doktor baktıgında içinde bir demir gibi bişiyin oldugunu söylemiş.sanırım ameliyat olanalrda içinde bişey bırakıyorlar o kısmı biraz düşündürücü hepsi aynı tekniklemi yapıyor ...

Kızlar,
Opr. Dr. Fatih Dağdelen'e ameliyat olan var mı? youtube videolarına baktım da yaptığı burunları beğendim. doğal burun gönrüntüsünden yanayım. Aranızda bu hekime ameliyat olan var mı? Lütfen paylaşsın. Ayrıca Ahmet Ercan Demiray ve Melike Erdim hakkında da yorum rica ediyorum.

Geçmi kaldım bilmiyorum ama ben Fatih Bey'e ameliyat oldum. Sanırım 6 yıl oldu bu burunla doğmuş gibi hissediyorum:) kaç yıl oldugunu bile unutmuşum. Çok memnunum hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Fatih bey degısık biridir ama çok ıyi bir doktordur. Degısıklıkten Söylemek istediğim şu estetisyenlerin aksını az konuşan bir doktordur:))

Daha 2 hafta once ameliyat oldum fatih dağdalen e ve ben de bi doktor olarak meslektaşımı tebrik ediyorum ,bu kadar doğal ve istediğim tarzda bi burun yaptığı için kesinlikle tavsiye ediyorum ve herkes burnumu cok begendiğini soyluyo en azından muayene olun derim yapacagı burun cunku muayenedekinin birebir aynısı

Daha 2 hafta once ameliyat oldum fatih dağdalen e ve ben de bi doktor olarak meslektaşımı tebrik ediyorum ,bu kadar doğal ve istediğim tarzda bi burun yaptığı için kesinlikle tavsiye ediyorum ve herkes burnumu cok begendiğini soyluyo en azından muayene olun derim yapacagı burun cunku muayenedekinin birebir aynısı

önümüzde ki hafta Muaeyene randevusu aldım Fatih doktora, bakalım bende memnun kalacak mıyım. ameliyat fiyatı neydi?

Back