Opr.Dr. Ahmet Aksoylar--izmir

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
40
İzmir
merhaba,
evet aynı gun ıcınde ıkıncı baslıgım oldu bu kusura bakmayın..
ama dıger baslıgın ıcınde bu ısmı versem cok az ınsana ulasmıs olurum..o yuzden ayrı bır baslık acma geregı duydum..
babamın gazıyla bır estetık amelıyattır gıdıyor 3 gundur :))) bu bahsettıgım doktoru tanıyormus babam,daha yenı soyledı :S
ama bu doktorla ılgı genıs bır bılgı+yorum bulamadım..buldugum sıteler genelde hastaların yaptıgı yorumlar uzerıne degıl..onemlı olan hastaların yorumları :)
hıc bu doktorun adını duydunuz mu?
bu doktora estetık yaptıran var mı?
sanırım genlede gogus estetıgı yapıyor(bana oyle gıbı geldı) ama ben burun yaptırıcam eger yaptırırsam..
herhangı bır bılgısı olan varsa ve bana yardımcı olursa cok sevınırım..
cok tesekkurler..

ben duydum cnm annemin bir arkadaşı 5 yıl önce göğüs küçültme ameliyatı olmuş bu doktora çok memnunmuş pek ayrıntısını bilemiyorum ama ağrısının bile olmadığını çok ilgili bi doktor olduğunu söyledi.

Ben Ahmet Aksoylar'ı aradım bilgi alabilmek için ve internet sitesinde bulunan gsm numarasından aradım. Bana karşı tutumu çok kabaydi hiç yardımcı olmadi. Ben ilk defa estetik olucam ve çok tedirgindim. İstanbul da yaşıyorum kendisi İzmir de telefondan bana 'biz vestel arçelik bayisi değiliz telefondan bi şey yapamam.' tarzında konuşmalar yaptı. Her şeyden önce bir doktor hastasına güven vermeli, beni daha da tedirginlestirdi. Daha sonra Atay Atabey diye bir doktorla gorustum çok ilgili ve rahatlattı tavsiye ederim mutlaka gorusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…