Öpmek istediği yılan genç kızın burnunu ısırdı

Burnu kopmus mu acaba
İstisnai bir durum yoksa kopmaz. Yılan ısırıkları kopartıcı değildir çünkü yılan avını bütün yutar.

Yılan ısırıklarında genelde yarılma veya dokuda parçalanma olur.

bence cok tatlılar ben haşere dısında tum hayvanları cok sevımlı buluyorum
bıtek pis bocekler cirkın antenlı antenlı

nolursa olsun hayvanla saka olur mu ya dırek yuze yaklasıtırılmaz kı
nerdeyse 10 yıllık kedim mamukla bıle oynarken kaptırabılıyor kendını şakayı kaka yapabılıyor ...

İstisnai bir durum yoksa kopmaz. Yılan ısırıkları kopartıcı değildir çünkü yılan avını bütün yutar.

Yılan ısırıklarında genelde yarılma veya dokuda parçalanma olur.
Ayy shot sen diyince hatirladim. Hakikaten koca koca hayvanlari yutuyorlar degil mi?
Iyi gene isirikla kurtarmis kiz.

Ayy shot sen diyince hatirladim. Hakikaten koca koca hayvanlari yutuyorlar degil mi?
Iyi gene isirikla kurtarmis kiz.
Yılan avını tek parça yuttuğu için aşırı büyük türleri dışındaki diğer yılanların insana o anlamda tehlikesi yok (zehirsizler için konuşuyorum).
Boa ve piton gibi yılanlarda, özellikle erişkinlerde, tehlike yaratan şey hayvanların boğarak öldürmesi ve güçlü olması. Bu nedenle bu hayvanlar özellikle boyun veya göğüs kafesine sarılırsa ölümcül tehlike yaratabilirler.

Yılan ısırığının sıkıntısı, yılanların dişlerinin kanca gibi içe dönük olması. Bu nedenle çabuk ısırıklarda diş deliğiyle yırtılabilse de büyük ısırıklarda o dişler eti hatta kas dokuyu yarıyor.

Kendini net geo wild izliyor gibi hissettim
Tesekkurler bilgilendirme icin

Seninko ufaktir herhalde.
Korkmuyor musun? Kafeste mi yasiyor mesela. Ay ben olsam.uyku uyuyamam beni uykumda bogar filan diye :/
40-45 santim falan şu an, erişkinliğinde 1-1,5 metre olacak. Kendi terraryumu var orada kalıyor. Her gün 10-15 dakika elime alıyorum. Sevimli de kerata.

Ahahahhahahaahaha sen kesinlikle saksi degilsin :* :* :*
o kadar diyorum saksı değilim diye boşuna değil

40-45 santim falan şu an, erişkinliğinde 1-1,5 metre olacak. Kendi terraryumu var orada kalıyor. Her gün 10-15 dakika elime alıyorum. Sevimli de kerata.
shooot fotoğrafı var mı senin sevimli keratanın çok merak ettim :)

Kuş besle,kedi besle,kopek besle hadi anacim iguana besle yılan nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…