Öpmek istediği yılan genç kızın burnunu ısırdı

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
133
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=394998

Akrobatların gösterisi sonrası yılanı öpmek isteyen kız, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Akrobatların yılan gösterisini izleyen genç kız, tehlikeli hayvan ile yakınlaşmak istedi.

YILAN BURNUNU ISIRDI
Yılanı daha yakından incelemek isteyen genç kız, tüm cesaretini toplayarak yılanı öpmeye kalktı. Ancak sakin duran yılan o kadar masum değildi. Genç kız tam öpecekken yılan kızın burnunu ısırdı.

Ne cesaret ve ne mide ya.. Yılanla samimiyet kurulur mu. Adı ustunde Yılan ssssss

Öpmeyi geç gördüğüm yerde arkama bakmadan kaçarım yani bu kadar net. Yılana öpme fikrinin böyle olması normal yani

Yılan tam karşıdan surata yaklaştırılmaz. Genelde yılanlar yüzü tanır ve saldırıya geçer, bu nedenle henüz kendisine alışmamış yılanların tam karşıdan yüze yaklaştırılmaması gerekir.
Benim de yılanım var, üstelik henüz büyük de değil, ama yüzüme hiç yaklaştırmadım. Yılan öyle mıç mıç öpülecek hayvan değil.

Yılanın mı var vay be

Yılandan korkmam ama gidip de öpecek değilim. Yani gel beni öp diyen bir sevimliliği de yok ki..

Vay canına yılan mı besliyorsunuz

Ay demeyin öyle alınıyorum valla artık
Tanısanız gerçekten hayranlık verici canlılar aslında.

Yoh heri yılan öpmekte neymiş ööööö kusacam yaaa millet kudurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…