Operatif histeroskopi

merhaba konunun üzerinden geçmiş ama ben cuma akşamı rahimdeki şekil bozukluğu sebebiyle operatif histeroskopi oldum bugün 4. gün ve düne göre kanamam biraz arttı pıhtılaşma şeklinde peçeteye silince geliyor. sizin kanamanız ne kadar sürmüştü ilave olarak 19 ağustos akşamı tatile çıkacağız doktora bu bilgileri verdim fakat sorun olmayacağını söylüyor. bana herhangi bir ilaç yada korunma v.s hic bişey vermedi. Aşırı derecede sinirlerim bozuk ağlama krizine giriyorum nisan ayından beri 2 tane düşük yaptım ped olmadan günüm geçmiyor artık bıktım. Kanamanız kaç gün sürdü lütfen beni bilgilendirirmisiniz...

Canim çok gecmis olsun bende ofis histeroskopi ile perde ameliyati oldum doktorum sadece bana 15 gün cinsel perhiz verdi onun harici ilaç felan vermedi.Kanama dersen 3veya 4 gün oldu daha sonra kesildi oda fazla değildi bence aen doktoruna git derim bence bu tip kanamalar pek iyi sayılmaz belki içerde parça bıraktılar da o düşüyordur tabi sadace bu benim fikrim daha iyisini doktorun bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…