Teşekkür ederim canım sağol cevapladığın için çok şükür atlattım o arayı şuan sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum ilk defa çok mutluyum umarım inşallah sizinde olur isteyen herkese nasip olsunMerhaba, bu tür rahim içi operasyonlar sonrası bir süre cinsel ilişki yasağı konmasının nedeni kullanılan aletler ve açılan yaralar nedeniyle enfeksiyon riski olduğundan o süreçte olası bir hamilelikte hamileliğin sağlıklı ilerlememe riskinden dolayıdır. Antibiyotik vermeleri de yine aynı şekilde olası enfeksiyon riskindendir. Dolayısıyla doktor tavsiyesine uyup o süreyi ilişki yasağıyla geçirmen en sağlıklısı. Mesajınızın üzerinden zaman geçmiş bu sürede kontrolünüze gitmiş ve gerekli bilgiyi almışsınızdır zaten ama ben burda yanıt alamadığınızı görünce kayıtsız kalamadım. Düşükleriniz için çok geçmiş olsun, bundan sonrası için de gönlünüze göre olmasini diliyorum ama umutsuzluğa kapılmak için çok erken sizin için, henüz 3 yıllık evliymişsiniz gönlünüzü ferah tutun ben 12 yıllık evliyim ve 10 yıldır ugraş veriyorum bi de bu tarafından bakın daha neler var emin olun. Sevgiler...Nonipo
Ne kadar guzel maşallah Allah bozmasin ne mutlu size, dilerim sonuna kadar da saglikla gidip hayirli saglikli bir evlat kucaginiza almayi nasip etsin. Iyi dilekleriniz icin tesekkurler...Teşekkür ederim canım sağol cevapladığın için çok şükür atlattım o arayı şuan sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum ilk defa çok mutluyum umarım inşallah sizinde olur isteyen herkese nasip olsun
Bu arada siz histereskopiyi nerde ne kadara yaptirmistiniz ogrenebilir miyim acaba ? Bir de sorun neydi ne gibi bir mudahale yapildi ? Cok guzel bir sonuc almissiniz cunku, belki yol gosterir bana da.Ne kadar guzel maşallah Allah bozmasin ne mutlu size, dilerim sonuna kadar da saglikla gidip hayirli saglikli bir evlat kucaginiza almayi nasip etsin. Iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
Trabzonda farabi hastahanesinde süleyman güven doktorumun adı ücretli mi bilmiyorum ben ücretsiz oldum tanıdık diye belki emin değilim rahim perdesi vardi septum küçük bir perde onu kazıdılar bu işkemde de genel anestizi veriyolar tamamen bayıltıyolar yani spekulm aleti takılıyo ve ucunda kamera olan bir çubukla içeri giriyorlar vajinadan iilaç veriyolar içeri ve kesici alet sokuyolar kamerayla takip ederek o perdeyi kesiyolar uyandığında da hiç birşey anlamıyosun 1-2 saat dinlenip evine gidiyosun bu kadarBu arada siz histereskopiyi nerde ne kadara yaptirmistiniz ogrenebilir miyim acaba ? Bir de sorun neydi ne gibi bir mudahale yapildi ? Cok guzel bir sonuc almissiniz cunku, belki yol gosterir bana da.
Anladım, çok teşekkür ediyorum. Septum da benim sorunuma benzer bir rahimde şekilde bozukluğu sorunu, bilgim var o konuda da kendi teşhisim konulduktan sonra arastirinca o bilgiyi de edinmis oldum. Histereskopinin hangi sartlarda nasil yapildigi konusunda da bilgi edindim malum başa gelince malesef bilmediginiz bircok seyi ogreniyosunuz yine de verdiginiz detayli bilgi icin cok tesekkurler ben hamile kalmis olmanizdan yola cikarak sorununuz neydi ne yapildi diye daha cok onu merak ettim kendim icin de bi umut olmasi adina, o bilgiyi de vermissiniz zaten tesekkurler. Sizin yaş kaçtı acaba ? Malesef o da onemli oluyo bu noktada gebelik şansıyla dogru orantili oldugundan. Tekrar tesekkur ediyorum.Trabzonda farabi hastahanesinde süleyman güven doktorumun adı ücretli mi bilmiyorum ben ücretsiz oldum tanıdık diye belki emin değilim rahim perdesi vardi septum küçük bir perde onu kazıdılar bu işkemde de genel anestizi veriyolar tamamen bayıltıyolar yani spekulm aleti takılıyo ve ucunda kamera olan bir çubukla içeri giriyorlar vajinadan iilaç veriyolar içeri ve kesici alet sokuyolar kamerayla takip ederek o perdeyi kesiyolar uyandığında da hiç birşey anlamıyosun 1-2 saat dinlenip evine gidiyosun bu kadar
Rica ederim canım 21 yaşındayım benAnladım, çok teşekkür ediyorum. Septum da benim sorunuma benzer bir rahimde şekilde bozukluğu sorunu, bilgim var o konuda da kendi teşhisim konulduktan sonra arastirinca o bilgiyi de edinmis oldum. Histereskopinin hangi sartlarda nasil yapildigi konusunda da bilgi edindim malum başa gelince malesef bilmediginiz bircok seyi ogreniyosunuz yine de verdiginiz detayli bilgi icin cok tesekkurler ben hamile kalmis olmanizdan yola cikarak sorununuz neydi ne yapildi diye daha cok onu merak ettim kendim icin de bi umut olmasi adina, o bilgiyi de vermissiniz zaten tesekkurler. Sizin yaş kaçtı acaba ? Malesef o da onemli oluyo bu noktada gebelik şansıyla dogru orantili oldugundan. Tekrar tesekkur ediyorum.
Daha çok gençmişsin ama ne mutlu sana ki sorunun erkenden teşhis edilip gerekli müdahale yapilmis ve sen bu gencecik yaşta anne adayi olabilme şansını yakalamişsin. 14 yaş var aramizda ama ben bi buyugun olarak sana daha kucukmussun hamilelik icin demiycem cunku 35 yasinda hala ugras veriyo olmaktansa senin yasinda genc anne olup simdi kocaman olmus bi cocugum olsun isterdim ben de yaşamayan bilemiyo o yuzden belki buyuklerinden duyuyosundur sen de acele etmissin diye ama bence en iyisini yapmissin sonra zaman gecince de ha dediginde istediginde olmayabiliyo boyle işte. Dilerim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin, gule gule birlikte buyuyun insallah. Tesekkur ederim ilgin icin tekrardan. Bebegin de sen de Allaha emanet olun...Rica ederim canım 21 yaşındayım ben
İnan ki hiç pişmanlık yok içimde iyiki bebeğim olucak ben pek önemsemiyorum insanların dediklerini rabbim inşallah sanada tez zamanda anneliği taddırır ben 2 bebeğimi kaybettiğim zaman düyanın sonu gibi hissetmiştim çok başka bir duygu eğer eşinle mutluysan ve bakabilecek bi durumunda varsa hiç birşey için erken değil bence allahım sana en güzel şekilde yaşatsun anneliği inşallahhh alaha emanet.Daha çok gençmişsin ama ne mutlu sana ki sorunun erkenden teşhis edilip gerekli müdahale yapilmis ve sen bu gencecik yaşta anne adayi olabilme şansını yakalamişsin. 14 yaş var aramizda ama ben bi buyugun olarak sana daha kucukmussun hamilelik icin demiycem cunku 35 yasinda hala ugras veriyo olmaktansa senin yasinda genc anne olup simdi kocaman olmus bi cocugum olsun isterdim ben de yaşamayan bilemiyo o yuzden belki buyuklerinden duyuyosundur sen de acele etmissin diye ama bence en iyisini yapmissin sonra zaman gecince de ha dediginde istediginde olmayabiliyo boyle işte. Dilerim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin, gule gule birlikte buyuyun insallah. Tesekkur ederim ilgin icin tekrardan. Bebegin de sen de Allaha emanet olun...
Amin insallah ablam sağolasın bu güzel dileğin için, Allahım inşallah kayıplar değil sağlıkla gelen hayırlı evlat sevincleri yasatsin isteyen herkese...İnan ki hiç pişmanlık yok içimde iyiki bebeğim olucak ben pek önemsemiyorum insanların dediklerini rabbim inşallah sanada tez zamanda anneliği taddırır ben 2 bebeğimi kaybettiğim zaman düyanın sonu gibi hissetmiştim çok başka bir duygu eğer eşinle mutluysan ve bakabilecek bi durumunda varsa hiç birşey için erken değil bence allahım sana en güzel şekilde yaşatsun anneliği inşallahhh alaha emanet.
merhaba ,gebeliğin için tebrik ederim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.Mesajlarını okudum ama histereskopiden sonra ne zaman hamile kaldın?sanırım 1 adet görmüşsün?Arkadașlar arkanizda Operatif histeroskopi ameliyatı olan var MI ?
3 senelik evliyım 2 düșük yaptim ve histeroskopi ameliyati oldum Doktor um 20 gun ayakta dus
20 gun cinsel iliski yasak
20 Gun sonra kontrole cağırdı
Ve ameliyatin ustunde 10 gün gecti Ben cinsel yasağına uymayıp eșimle birlikte olduk belki çocuk olur diye çok tedirginim acilan yards edinnnnnnnnn?
Evet canım eylülün 3 ünde operatif histeroakopi oldum ekimin 8 i gibi sanırım hamile kaldım diye tahmin ediyorum hemen oldu yani çok memnunum şuan herşey yolunda gidiyor 10 gün sonra doğum yapıcam inşallahmerhaba ,gebeliğin için tebrik ederim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.Mesajlarını okudum ama histereskopiden sonra ne zaman hamile kaldın?sanırım 1 adet görmüşsün?
Allah bağışlasın inşallah.ben de yarın olacağım.adet bitiminden kaç gün sonra oldunuz,benim 7 gün sonraya verdilerEvet canım eylülün 3 ünde operatif histeroakopi oldum ekimin 8 i gibi sanırım hamile kaldım diye tahmin ediyorum hemen oldu yani çok memnunum şuan herşey yolunda gidiyor 10 gün sonra doğum yapıcam inşallah
Adet bitiminin 3. Günü çağırmışlardı canımAllah bağışlasın inşallah.ben de yarın olacağım.adet bitiminden kaç gün sonra oldunuz,benim 7 gün sonraya verdiler
Nasl histereskopiden sonrami hamile kaldnzEvet canım eylülün 3 ünde operatif histeroakopi oldum ekimin 8 i gibi sanırım hamile kaldım diye tahmin ediyorum hemen oldu yani çok memnunum şuan herşey yolunda gidiyor 10 gün sonra doğum yapıcam inşallah
Evet canım operatif histeroskopiyi olduktan tam 1 ay sonra hamile kaldım yanç hemen olmuş ama genelde operatif histeroskopiden sonra hamile kalınıyormuş görümcemin kızıda süşük yapmıştı oda op. Histeroskopi oldu ve hemenn hamile kaldı şuan bebelerimizin arasında 7 ay fark var :) darısı isteyen herkese inşallahNasl histereskopiden sonrami hamile kaldnz
Amin amin su mubarek gunlerde rabbim sagliklisindan versin banada dua et n9lr 2.bucuk senedir hasretim rabbim daha kotusunden korusunda benimde 26.gunum histereskopi olali bi adet gordum mayista siger adetim de rabbim goruyor ins banada seninki gibi mutlulugu yasatir benin tanisal yaziyor ama polip alindi kist yakildiEvet canım operatif histeroskopiyi olduktan tam 1 ay sonra hamile kaldım yanç hemen olmuş ama genelde operatif histeroskopiden sonra hamile kalınıyormuş görümcemin kızıda süşük yapmıştı oda op. Histeroskopi oldu ve hemenn hamile kaldı şuan bebelerimizin arasında 7 ay fark var :) darısı isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?