- Konu Sahibi PembePeriii
-
Kızlar merhabalar.. 2009da operayon geçirdim göğüslerimden aslında küçük değildi 90 dı göğüslerim fakat aşırı kilo alıp vermekten balom misali söndü ve sarktılar... Doktor bir protez desteğile kaldırdı toparlama yapmadı.. 3 yıl kadar idare etti beni ve yine aşırı kilo alıp vermemden dolayı sonuc eskisinden daha kötü oldu.. Doktorum yaşımdan dolayı toparlatmayı ve ikinci bir ameliyatı tavsiye etmedi bense dayanamayıp baska bir doktora yaptırdım durumumu anlatıp küçük bir göğüs ve dik istiorum dedim toparlama şekli bile lolipop şeklinde değl göğüs uçlarından toplaya toplaya gitmiş çıktığımda 90 dan çok daha büyük bir göğüsüm vardı bana düzeleceğini sölediler fakat 50 kilo biri olarak daha fazla tasıyamayarak ağlaya ağlaya başka bir doktor buldum. 5 ay sonra bir ameliyat daha oldum bu seferde yine küçük denemicek bi boyutta ve içten dikişlerle tutturulmuş göğüs dokum bir yerde içerdeki slikonlar bir yerde yamuk yumuk bir göğsüm var 1 sene geçti üstünden.. Sorum 4 . Bir ameliyat düşünüorum çünkü bu kadar yamuk göğüslerle kendime güveniö tamamen yerin dibinde ve boyutu rahatsız ediyor ama çocuk sahibi olmak istiorum emzirmeye bir engel olurmu? Diğer sorum 4 kere ameliyat olan arkadaslarımız varmı ve yaşadığı sıkıntılar? Diğer sorumsa gerçekten bu durumdan beni çıkarabilicek bir doktor tavsiyeniz varmı ? Şimdiden teşekkürler ...
Geçmiş olsun öncelikle..Zorlu,sıkıntılı bir süreç geçirmişsiniz üzüldüm
Meme büyütme,küçültme ameliyatı olsun doktorlar bu ve benzeri ameliyatlarda operasyon öncesi ideal kiloda olunmasını ve ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermelerden uzak kalınmasını istiyorki böyle sorunlar yaşanmasın..
3 kez ameliyat olmuşsunuz ve dördüncü ameliyatını düşünüyorsunuz..Forumda defalarca ameliyat olan arkadaşlarımız var tabi.Kimi aynı doktorla defalarca düzeltme ameliyatı oldu kimide başka başka doktorlara ameliyat olup durumunu düzelttirmeye çalıştı..
Ben iki sene önce meme büyütme ameliyatı olmuştum..İki çocugum var,gögüslerim emzirmeden kaynaklı defome olmuştu.Protez destegi ile gögüslerim toparlandı,dikleştirildi ve gerekli, ideal hacime geldi..Sarkıklık yoktu bende,doktorumda dikleştirme izi gibi bir izi asla vücuduma bu yaşta yapmayacagını söylemişti..İze karşı olan bir doktor zaten,bu yüzdende meme ucu kesisini tercih etmiştik..
Ameliyatımdan bir hafta sonra sag gögsümde bir komplikasyon gelişti ve ikinci ameliyata alındım acil olarak..Daha sonra meme ucu asimetrisinden dolayı üçüncü kez ameliyat oldum..Şu anki durumdan gayet memnunum..Üç kez ameliyat olmama ragmen doktorum tekrar bir bebek sahibi olsanda rahatlıkla emzirebilirsin diyor.
Siz farklı doktorlara ameliyat oldugunuz için daha önce nasıl bir ameliyat süreci olmuş,neler yapılmış,nasıl dikkat edilmiş diger doktor bilemeyecegi için emzirme konusunda net birşey söyleyebileceklerini sanmıyorum..
Sizin için en iyi doktoruda ancak araştırma yapıp görüşerek bulabilirsiniz..Burada doktor tavsiyesi istiyerek yola devam etmeyi düşünürsen yanlış yaparsın..Herkes kendi doktorunu tavsiye eder ve kafa karışıklıgı yaşarsın canım..
Ameliyat olan kişilerin süreçlerini okuyabilirsin,doktor isimlerini alıp görüşebilirsin..
Umarım bu kez güzel,hayırlı bir sonuçlar karşılaşırsın canım Allah yardımcın olsun..
Çok tşk ederim canım herseyden önce... Haklısın tabiki burda tavsiyelerle hareket etmek doğru değil fakat benim tek isteğim biraz daha bilgi edinmek.. Benim en büyük hatamdı kendi doktorumu dinlemeden diğer ameliyatı olmak.. Aslında onu dinleseydim bu durumda olmazdım ama kimbile bilirki o yapmak istemedi hatta bu kadar zor olucağınıda dile getirdi ama cahillik işte ikinci ameliyatı mı anlatsam destan olur yemin ederim ağlarsınız böle bir kasap görmedim çok pişmanım oysaki cokta arastırdım vr herseyden önce doktorun kızı nişanlımın cok yakın arkadasıydı ondan birazda gaza geldim diyim ama istanbul gibi biryerde adı cokkca bilinen bir doktor.. Ne ameliyatım ne cıktığımdaki gelişme nede sonuc bemi hiç mutlu etmedi.. Ailem ve nişanlım bana boşver demeseydi dava bile acıcaktım ikinci doktora cok detaylı ve sıkıntılı bi konu öyle söliim.. Kısaca 3.ameliyatım biraz zoraki oldu diyebilirim dediğim gibi ağlaya ağlaya gittim o ikinci ve üçüncü ameliyatı hiç olmasaydım hatta hiç estetik olmasaydım diye ke di kendimi yedim ama iş işten geçti hem maddi hem manevi gercekten zorladı beni.. Anacım 4. Ameliyatı olup protezleri cıkartmak. Küçük ve doğal göğüslere sahip olmak ve tabiki ilerde emzirmede sıkıntı yasamamak.. Çok tesekkür ederim gerçekten birazda olsa rahatlattınız içimi iki arkadas yazmıs olsada bu bile büyük destek çok saolun..
Kızlar merhabalar.. 2009da operayon geçirdim göğüslerimden aslında küçük değildi 90 dı göğüslerim fakat aşırı kilo alıp vermekten balom misali söndü ve sarktılar... Doktor bir protez desteğile kaldırdı toparlama yapmadı.. 3 yıl kadar idare etti beni ve yine aşırı kilo alıp vermemden dolayı sonuc eskisinden daha kötü oldu.. Doktorum yaşımdan dolayı toparlatmayı ve ikinci bir ameliyatı tavsiye etmedi bense dayanamayıp baska bir doktora yaptırdım durumumu anlatıp küçük bir göğüs ve dik istiorum dedim toparlama şekli bile lolipop şeklinde değl göğüs uçlarından toplaya toplaya gitmiş çıktığımda 90 dan çok daha büyük bir göğüsüm vardı bana düzeleceğini sölediler fakat 50 kilo biri olarak daha fazla tasıyamayarak ağlaya ağlaya başka bir doktor buldum. 5 ay sonra bir ameliyat daha oldum bu seferde yine küçük denemicek bi boyutta ve içten dikişlerle tutturulmuş göğüs dokum bir yerde içerdeki slikonlar bir yerde yamuk yumuk bir göğsüm var 1 sene geçti üstünden.. Sorum 4 . Bir ameliyat düşünüorum çünkü bu kadar yamuk göğüslerle kendime güveniö tamamen yerin dibinde ve boyutu rahatsız ediyor ama çocuk sahibi olmak istiorum emzirmeye bir engel olurmu? Diğer sorum 4 kere ameliyat olan arkadaslarımız varmı ve yaşadığı sıkıntılar? Diğer sorumsa gerçekten bu durumdan beni çıkarabilicek bir doktor tavsiyeniz varmı ? Şimdiden teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?