Teşekkür ederim canmedkbb. İş yerimde bir arkadaşımın kızkardeşi de yusuf beye ameliyat oldu ve sonuçlarından çok memnun. Bu yüzden ben de görüşeceğim doktorlar arasına Yusuf Bey i de aldım. En büyük korkum ameliyattan sonra burnumun eskisinden daha kötü olması. Çünkü sonuçta ameliyat bu ve aynı doktora ameliyat olan hastalardan bazıları memnun bazıları değil. Sanırım herkese göre farklılık gösteriyor. Tabi ilerleyen zamanlarda da burun şekil değiştirebiliyor bazı kişilerde. Bakalım doktorlarla görüşmelerim karar vermem de etkili ?
Merhaba siz gittiniz mi muayene olmaya ben de yeni gittim ama açıkcası fotoğraf çalışmalarından pek memnun kalmadım. Tabi kendisi üzerinde oynama yapıyor ama sonradan düzeltip mailime yollanan simülasyon resimleri bir estetisyenin elinden çıkmış gibi değildi.Bende amaliyat dusunuyorum Yusuf beyle ilgili bilgi alabilirmiyim
merhaba muyesser hanım,Dr yusuf can Çok mĞkemmel bır doktor bu ayın 30 unda bende burun estetıĞı olacagım yusuf beyde.
Çok ılgılı babacan bır doktor.
Estetık sonrası resımmlerımı paylaŞırım sızınle.
Merhaba, Yusuf Bey' le ben de görüştüm kendisi çok pozitif bir doktor ameliyat konusunda da bana güven verdi.Fotoğraflarım üzerinde yaptığı çalışmaları da beğendim.Umarım orda göründüğü gibi ve sağlıklı olur. Benim için daha önce ameliyat ettiği hastaların da memnuniyetleri ve geçen zaman da burunlarının herhangi bir değişime uğrayıp uğramadığı önemli.Yusuf Bey hakkında düşünceleriniz neler memnun kaldınız mı? Bu arada fotoğraflarınızı göremiyorum.
bende 3 ay önce yusuf beyde ameliyat oldum, bu resimler 1. ay kontrolümde çekilmişti
merhaba Yusuf beye bende ameliyat düşünüyorum 2 doktor arasındayım şuan ..memnun musunuz ?Selam kızlar. Ben Yusuf beye dün ameliyat oldum. Ameliyat öncesinde bir kere görüştük 2 hafta sonra ameliyat oldum işte . Yusuf bey çok tatlı dilli , yumusak ve ne istediğinizi çok iyi anlayan bir doktor ve en önemlisi kbb uzmanı olması burnun şeklini yaparken aynı zamanda içindeki problemleri de düzeltmesi. Dün ilk gün olduğu için ağrım hafiften oldu burun içindeki silikonlar hafif kaşıntı veriyor ama bir haftaya çıkacağını söyledi tamponlar bantlar ve silikonlar çıkınca tekrar yazıcam. Bence burun estetiği olup aynı zamanda sağlık probleminizin de çözülmesini istiyosanız mutlaka yusuf beyle görüşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?