Op. Dr. Yusuf Can hakkında bilgi paylaşım

Mrb bende Yusuf beyi bu sitede duydum lutfen Yusuf beye olanlar msj atabilirmi bana

Bende amaliyat dusunuyorum Yusuf beyle ilgili bilgi alabilirmiyim
Merhaba siz gittiniz mi muayene olmaya ben de yeni gittim ama açıkcası fotoğraf çalışmalarından pek memnun kalmadım. Tabi kendisi üzerinde oynama yapıyor ama sonradan düzeltip mailime yollanan simülasyon resimleri bir estetisyenin elinden çıkmış gibi değildi.
Siz ameliyat olmaya karar verdiniz mi?

Dr yusuf can Çok mĞkemmel bır doktor bu ayın 30 unda bende burun estetıĞı olacagım yusuf beyde.
Çok ılgılı babacan bır doktor.
Estetık sonrası resımmlerımı paylaŞırım sızınle.
merhaba muyesser hanım,
Ben de yusuf beye ameliyat olcam da siz memnun kaldınız mı görüşlerinizi paylaşabilir misimiz

Yakin zamanda ameliyat olan arkadaslar ne kadar odediniz birde sgk karsiliyormu

Merhaba
Yusuf Can'a burnunu yaptıranlardan görüş alabilir miyim? Özellikle de revizyon için gitmiş ve ameliyatının üzerinden zaman geçmiş arkadaşlar varsa onların yorumları çok değerli çünkü sanıyorum revizyon daha zor bir iş ve aynı sorunlar tekrar ediyor mu?
Ben yıllar önce 2 kere ameliyat olmak zorunda kaldım ve bu sefer doktorumu çok iyi seçmek istiyorum.
Aslında çevremde Yusuf Bey'e ameliyat olmuş 4 arkadaş var ve iyi görünüyor ama belli de olmuyor bu işler

bende 3 ay önce yusuf beyde ameliyat oldum, bu resimler 1. ay kontrolümde çekilmişti
Merhaba, Yusuf Bey' le ben de görüştüm kendisi çok pozitif bir doktor ameliyat konusunda da bana güven verdi.Fotoğraflarım üzerinde yaptığı çalışmaları da beğendim.Umarım orda göründüğü gibi ve sağlıklı olur. Benim için daha önce ameliyat ettiği hastaların da memnuniyetleri ve geçen zaman da burunlarının herhangi bir değişime uğrayıp uğramadığı önemli.Yusuf Bey hakkında düşünceleriniz neler memnun kaldınız mı? Bu arada fotoğraflarınızı göremiyorum.

Merhabalar, Bugün Yusuf bey ile bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisine çok ısındım yaptığı işleri de çok beğendim. Bana yaklaşık bir fiyat söyledi ama bu fiyatın içerisinde yapacağı hastane fiyatı var mıdır? Yoksa ameliyatı yapan hastane de benden ayrıca ücret alır mı? Bu konuda benzer tecrübeyi yaşamış arkadaşlarım bilgilendirme yapabilirlerse çok sevinirim.

Merhabalar,
Ben de haziran ayında Yusuf Bey'e burun ameliyati oldum.Söylediği fiyata hastane masraflari da dahildi.Ek bir ücret ödemedim.Ayrica ameliyat sonrasi da iletişim sorunu yaşamiyorsun.Kafanda herhangi bir soru işareti olduğu takdirde birebir iletişime geçebiliyorsun.

Merhabalar,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktor bey'in bana söylediği fiyat limitlerimi zorlayarak çıkabileceğim maksimum fiyattı, bunun üzerine çıkamayacaktım. O yüzden buradan yazıp hemen bilgi almak ve içimi rahatlatmak istedim:)

Birşey değil :) Size de şimdiden geçmiş olsun. Umarım dilediğiniz gibi bir sonuç alırsınız.Ben ödemeyi ameliyat sonrası kendisine nakit olarak yaptım.Detaylari Yusuf Bey'den öğrenirsiniz zaten.İyi geceler.

merhaba Yusuf beye bende ameliyat düşünüyorum 2 doktor arasındayım şuan ..memnun musunuz ?

ARKADAŞLAR YUSUF BEYE REVİZYON AMELİYATI OLAN VARMI ARANIZDA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM BİR KAÇ KİŞİYLE KONUŞTUM AMA YUSUF BEY İLE İKİNCİ BURUN ESTETİĞİ OLAN VARSA ÖNCE Sİ VE SONRASI RESİM ATABİLİRMİ ÖZELDEN LÜTFEN

Selam, Yusuf Bey'e geçen sene burun ameliyatı oldum (revizyon değil) hem ilgisi hem de sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisinin tavsiyesi üzerine, çenem küçük ve geride olduğundan, çene protezi bile ekledik operasyona ki çok iyi bir karar oldu benim için :) Ameliyat üzerinden 1 sene geçti çok şükür bir sıkıntı, problem yaşamadım. Kafama takılan bir şey olduğu takdirde kendisiyle whatsapptan iletişime geçebildim. Bu konuda hastalarını boşlamıyor. Revizyon için gelen hastası çok zaten kardeşim de revizyon için kendisine ameliyat olacak. Önce sonra resimleri için ise, kendisiyle de görüşmenizi tavsiye ederim çünkü zaten bir operasyon geçirmişsiniz Dr bu konuda ne der ne önerir muayeden sonra daha aydınlatıcı olacaktır. Revizyon ameliyatı olmuş olan hastalarının da resimlerini inceleme imkanı bulmuş olursunuz. Ben görüşmede operasyon geçirmiş hastaların önce sonralarını görünce kararımı vermiştim:)

Arkadaşlar, ben de uzun zamandır araştırıyorum. Septorinoplasti yani Develüasyon+estetik olacağım. İnanın bir tablo yaptım tüm aklımdaki drlar, uzmanlıkları vs. bilgilerini yazdım. Aradım bilgi aldım. Yusuf Bey'in muayenehanesini de aradım. Ücretsiz muayene ediyormuş. Yeri Bağdat cad.'de. Yorumlar da güzel. Ama hiç rahatsız olan yok mu yaptığı burundan emin olamadım. Burda hep güzel yorumlar var. Face sayfasındaki resimlerde de burun ucu çok kalkık geldi. Bilemedim hoş değil gibi. Ama belki oraya koydukları kişiler öyle istemiştir. Mesaj sayım yetersiz olduğundan sizin resimlerinizi de göremiyorum

Bir de aklıma takılan Yusuf Bey KBB'ci, yani aslen Estetik cerrah ihtisası görmemiş. Sonradan kısa kurslarla estetik eğitim alıp bu tarz amliyatları yapan KBB'cileri tercih etmeli mi bilemiyorum. Aslında Develüasyon ve sinüssel sorunlara da hakim olabildikleri için de KBB'ciler tercih edilebilir diye düşünüyorum. Kararsızlık tavan yaptı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…