• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Yusuf Can hakkında bilgi paylaşım

iyi güzel hoşta bunu haber vermek için mi geldin az daha bişeylerden bahsetsen sürekli bu forumda kalsan :47: soru sorsak cevap alsak diyorum ama yazıp gidiyorsunuz

iyi güzel hoşta bunu haber vermek için mi geldin az daha bişeylerden bahsetsen sürekli bu forumda kalsan :47: soru sorsak cevap alsak diyorum ama yazıp gidiyorsunuz

Bende Dr. Yusuf Can beyde ameliyat olmak istiyorum.. fakat muayenehanesinde sigorta karşılıyo diye duydum..:34: Yunus emre hastanesinde yapıyomuş muayeneyi,sonra kendi hastanesinde ameliyat yapıyomuş doğru mu ? birde ameliyat olan arkadaşlar fiyat konusunda beni de bilgilendirirlerse çok sevinirim. :34:

Acaba Prof. dr. HARUN CANSIZ'da burun ameliyatı olan var mı ? olan varsa lütfen yazsınn.. perşembe gününe randevum var.. bilgilendirirseniz sevinirim aciilll... :(

Bende Dr. Yusuf Can beyde ameliyat olmak istiyorum.. fakat muayenehanesinde sigorta karşılıyo diye duydum..:34: Yunus emre hastanesinde yapıyomuş muayeneyi,sonra kendi hastanesinde ameliyat yapıyomuş doğru mu ? birde ameliyat olan arkadaşlar fiyat konusunda beni de bilgilendirirlerse çok sevinirim. :34:

merhaba
dr. yusuf can ın muayenehanesinde sgk karşılamıyor. yunus emre hastanesinde muayene yapmıyorlar sadece sgk lı olan hastaların ameliyatlarını yapıyor. ameliyat fiyatıda 4.000.00 tl den başıyor. görüşmelerinden ücret almıyor.

yusufcan.jpg

Op. Dr. Yusuf Can
Kulak, Burun, Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.
Aynı sene Almanya - Gelsenkirchen'de genel cerrahi üzerine bir süre çalıştı. Mecburi hizmet ve sonrası bir dönem Antalya'da görev yaptı.
1992 yılında Haseki Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde ihtisasa başladı ve ihtisasını başarıyla tamamladı.

Kulak, Burun, Boğaz uzmanı olarak Almanya'da "Lazerle Cerrahi Tedavi", "Horlama ve Uyku Apnesi Tedavisi", "Fonksiyonel Endoskopik Sinüs Cerrahisi", "Fonksiyonel ve Estetik Burun Cerrahisi" üzerine eğitim gördü. Halen yerli ve yabancı birçok kurs ve seminere katılmış ve bildiriler yayınlamış bulunmaktadır.

İstanbul Tabip Odası, Türk Otorinolaringoloji Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği, Avrupa Tıbbi Lazer Derneği, Türkiye Uyku Araştırmaları Derneği, The European Academy of Facial Plastic Surgery, Başarı Eğitim Derneği, Türk Rinoloji Derneği ve Fasyel Plasti Derneği üyesidir.

- Burun tıkanıklığı
- Estetik burun cerrahisi
- Horlama ve uyku apnesi
- Kepçe kulak ameliyatı
- Kulak hastalıkları
- Çocuk KBB hastalıkları
- Alerjik hastalıklar
- Endoskopik gözyaşı kesesi ameliyatı
- Göz çevresi gençleştirme
- Ses kısıklığı
- Baş dönmesi
- Yüz felci
- Botox uygulamaları
- Dolgu Enjeksiyonları

dolgu yaptıran var mııı???

Yusuf bey in internette bir röportajını okudum son derece doğru tespitler yaptığını gördüm benim de burnumda sadece kemik eğriliği var, dışardan öyle cok belli olmuyor, kemer vs de yok nefes problemim yok ama ameliyat olursam hem eğrilik için hem de estetik için olmam gerekiyormuş bunu yapabileceğine inandım ancak hastalarının bilgi vermesi daha iyi olurdu..
Yusuf beyin tarzı ilgisi ameliyat süreci ve sonrası fiyatlar ameliyat olunan hastane koşullar vs .. gibi.. yok mu bilgi verecek mutlu bir hastasıı :)

ben de yusuf can'a burun estetiği yaptırmayı düşünuyorum. daha once yaptıgı estetikleri merak ediyorum ama yeni üye oldugum için albumleri goremiyorum. 25 yorumum olması gerekiomuş albumleri gorebilmek için. acaba yusuf can'a estetik yaptıranların fotolarını nasıl gorebilirim?

Yusuf bey in internette bir röportajını okudum son derece doğru tespitler yaptığını gördüm benim de burnumda sadece kemik eğriliği var, dışardan öyle cok belli olmuyor, kemer vs de yok nefes problemim yok ama ameliyat olursam hem eğrilik için hem de estetik için olmam gerekiyormuş bunu yapabileceğine inandım ancak hastalarının bilgi vermesi daha iyi olurdu..
Yusuf beyin tarzı ilgisi ameliyat süreci ve sonrası fiyatlar ameliyat olunan hastane koşullar vs .. gibi.. yok mu bilgi verecek mutlu bir hastasıı :)

yusuf can farklı hastanelerle çalışıyor. ameliyatı olmak istediginiz hastaneye gore de fiyat soyluyor. ben henuz ameliyat olmadım. ama ben de burun estetiği mi yusuf can'a yaptırmayı dusunuyorum. yeni goruştum kendisiyle.

sevgili hanimlar,

10 gun once ameliyatimi oldum. Yusuf Bey hem sinuslerimi temizledi, hem kemik egriligimi duzeltti, hem de estetik yapti. daha cok kisa bir zaman olmasina ragmen sonuctan cok memnunum. herkese tereddutsuz tavsiye ederim.

simdiden gecmis olsun!

sevgiler...

ben ameliyat sonrası fotografınızı merak ediyorum. 25 yorumum olmadıgı için albumleri goremiyorum. sitedeki yorumları okudugum kadarıyla siteye foto koymuş bazı estetik olanlar. benim bunları gorebilmek için arkadaş olarak eklemem mi gerekiyor? biri yardımcı olursa çok sevinirim.

sevgili hanimlar,

10 gun once ameliyatimi oldum. Yusuf Bey hem sinuslerimi temizledi, hem kemik egriligimi duzeltti, hem de estetik yapti. daha cok kisa bir zaman olmasina ragmen sonuctan cok memnunum. herkese tereddutsuz tavsiye ederim.

simdiden gecmis olsun!

sevgiler...

fotograflarınızı koyabilir misiniz acaba?

arkadaşlar bu konuyu en baştan sona okudum. daha dun uye oldum siteye. siteye foto koyanların da fotolarını ben arkadaşları olmadıgım için goremiyorum. o yuzden yusuf bey'e ameliyat olup fotograf koydum diyenlere arkadaşlık istegi gonderiyorum. kabul ederseniz çok sevinirim. yaptıgı burunları gerçekten çok merak ediyorum :(

son zamanlarda ismini cok fazla duyuyorum araştırmaya değer bir doktor umarım fiyatıda uygundur

Back