Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ona da mail aticam daha ama yavas yavas :) bugun onun adini ilk defa duydum.
6000-7000tl arasi fiyat söyledirler benim yurtdisindan oldugum icin mi yoksa o kadar cok pahlai mi gercekten anlamadim.
sen ne kadar ödedin canim?
strawberry de yusuf can beye olmuş sanırım cok guzel burnu
merhaba arkadaşlar, Dr. Yusuf can beye ameliyat olanlara bir sorum olacak ama, ben sadece deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, sol tarafım kapalı. ssk ile işlem yapıyor mu bileniniz var mı, özel sigorta karşılamıyormuş sanırım. bilgisi olan var mı?
1 sene önce yusuf beye ameliyat olmuştum kızlar
diğer resimlerimde albümümde görebilirsiniz
mbildi... alçı vardı burun kemeri alındığı içinkullanılmak zorunda ve bir hafta kalıyor, silikon tamponlar da vardı onlarda 3. gün alındı. morarma olmadı bende bunu doktorun titiz çalışamsına bağlıyorum ama cilt tipine göre de değişiyor sanırım. Kullandığı yöntemi sormuşsun ben bunu kendisi ile konuşmadım ama dreamlover ın bi mesajında okumuştum bende yusuf beyin mikrorinoplasti yöntemini kullandığını. Şunu da söyleyeyim ameliyat öncesi tasarımımın birebir aynısını yaptı doktorum. fiyat konusu ise kişiden kişiye değişiyor yani sorununa göre. Ben 2800 tl ödedim. başka merak ettiğin bişey varsa cevaplayabilirmopuyorumnanaktan...