• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Yusuf Can hakkında bilgi paylaşım

evet canim ona da mail aticam daha ama yavas yavas :) bugun onun adini ilk defa duydum.
6000-7000tl arasi fiyat söyledirler benim yurtdisindan oldugum icin mi yoksa o kadar cok pahlai mi gercekten :( anlamadim.

sen ne kadar ödedin canim?

evet canim ona da mail aticam daha ama yavas yavas :) bugun onun adini ilk defa duydum.
6000-7000tl arasi fiyat söyledirler benim yurtdisindan oldugum icin mi yoksa o kadar cok pahlai mi gercekten :( anlamadim.

sen ne kadar ödedin canim?

ameliyat ücreti hastaneye yapılacak işleme göre değişiyordur.yurtdışında olduğunuz için böyle söylediklerini düşünmüyorum. ama en sağlıklı görüşmeniz yurtdışından geldiğinzde yüzyüze görüşerek olacaktır. görüşecek doktorların arasında kesinlikle dr yusuf can da olmalı :))

merhaba arkadaşlar, Dr. Yusuf can beye ameliyat olanlara bir sorum olacak ama, ben sadece deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, sol tarafım kapalı. ssk ile işlem yapıyor mu bileniniz var mı, özel sigorta karşılamıyormuş sanırım. bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar, Dr. Yusuf can beye ameliyat olanlara bir sorum olacak ama, ben sadece deviasyon ameliyatı olmak istiyorum, sol tarafım kapalı. ssk ile işlem yapıyor mu bileniniz var mı, özel sigorta karşılamıyormuş sanırım. bilgisi olan var mı?

merhaba ;dr yusuf bey in muayenehanede sgk ile anlaşması yok ama ameliyatta sgk kullanabilrsinz. hem görüşmelerden ücret talep etmiyor. karşılıklı görüşmekte fayda var. geçmiş olsun

4143.jpg

1 sene önce yusuf beye ameliyat olmuştum kızlar
diğer resimlerimde albümümde görebilirsiniz

yusuf bey burun ameliyatını ne kadara yapıyor.bilen varsa lütfen yzsın

Hastaneye ve yapılan operasyona göre değişiyor. ama genel de 4500.00 tl ile 8000.00 tl arasında değişiyor... bilginize ...

yusuf bey için türkiyenin en iyi burun estetiği cerrahlerından diyorlar,acaba doğruluğu nedir acaba ameliyat olmuş arkadaşlar yorum yaparsa

merhabalar,

ben de Yusuf Bey ile görüştüm ve yakında ameliyat günü alacağım. ameliyat olan arkadaşlarımızın resimlerini nasıl görebilirim acaba?

yardımınız için teşekkür ederim.

elma turta burnunuz sızmı bukadar kucuk ıstedınız resımden gordugum kadarı ıle yoksa doktor beye mı bıraktınız genel tarzı ufak burunlar mı

merhaba ,
benim zaten kemerli bi burnum yoktu boksör burnu diye tabir edilen üst kısmı olmayan yayvan bi burnum vardı yusuf bey burun sırtını kaldırdı burun ucunu küçülttü sadece.

mbildi... alçı vardı burun kemeri alındığı içinkullanılmak zorunda ve bir hafta kalıyor, silikon tamponlar da vardı onlarda 3. gün alındı. morarma olmadı bende bunu doktorun titiz çalışamsına bağlıyorum ama cilt tipine göre de değişiyor sanırım. Kullandığı yöntemi sormuşsun ben bunu kendisi ile konuşmadım ama dreamlover ın bi mesajında okumuştum bende yusuf beyin mikrorinoplasti yöntemini kullandığını. Şunu da söyleyeyim ameliyat öncesi tasarımımın birebir aynısını yaptı doktorum. fiyat konusu ise kişiden kişiye değişiyor yani sorununa göre. Ben 2800 tl ödedim. başka merak ettiğin bişey varsa cevaplayabilirmopuyorumnanaktan...

merhaba kardelenist, ben de Yusuf Bey ile görüştüm, yakın bir tarih icin gun aldim. biliyorum mesajin iki sene onceden ama bu gecen zaman icinde hic sıkıntı yaşadın mı diye merak ettim. bir de resimlerini nasil gorebilirim acaba.

yardimin icin cok tesekkur ederim

sevgili hanimlar,

10 gun once ameliyatimi oldum. Yusuf Bey hem sinuslerimi temizledi, hem kemik egriligimi duzeltti, hem de estetik yapti. daha cok kisa bir zaman olmasina ragmen sonuctan cok memnunum. herkese tereddutsuz tavsiye ederim.

simdiden gecmis olsun!

sevgiler...

Back