Op. Dr. Yusuf Can hakkında bilgi paylaşım

burun

Son düzenleme:
merhaba

Burnunuz fevkalade doğal duruyor.Ameliyat olmadan önceki resimleriniz var mı?
dr.bey sanırım canmed isimli klinikte çalışıyor sizin de nikiniz canmedkbb orda felan mı çalışıyorsunuz.
şu ana kadar gördüğüm en güzel burun sizinkisi
çok sevgiler

teşekkür

Son düzenleme:
elmalı_turta burnunuz cok güzel ve başarılı olmuş bende böle bir burun istiyorum ama işte cesaret edemiyorum.Doktorunuzun eline sağlık böle bir iş çıkardığı için.

Son düzenleme:
elmalı_turta burnunuz cok güzel ve başarılı olmuş bende böle bir burun istiyorum ama işte cesaret edemiyorum.Doktorunuzun eline sağlık böle bir iş çıkardığı için.

çok teşekkür ederim canım :) doktorunu bulduğunda öyle bi cesaretleniyorsun ki bakmışsın burnun alçılı :))

canmedkbb ve elmalı_turta , cok guzel burunlariniz var, gule gule kullanin :) Yusuf Bey'in hem op. hem de kbbci olmasi guven veriyor

selam arkadaslar bende sizin resimlerinze baktim cok beyendim cok dogal duruyor gercekten.
bende coktan dir arastiriyorum doktorlari ama bugun ilk defa internete Dr. Yusuf Can ismine rasladim ve sizin resimlerinize baktim gercekten super dogal burunlar yapmis. :)

cok super olmus vallah :), bende ikinci kez dusunuyorum ama iyi bir doktor arastiriyorum.
ikinci kez olucagim icin cook iyi düsünmem gerekyior. ama Dr. Yusuf Can insallah ikinci ameliyatlari da basarili yapiyordur

cok super olmus vallah :), bende ikinci kez dusunuyorum ama iyi bir doktor arastiriyorum.
ikinci kez olucagim icin cook iyi düsünmem gerekyior. ama Dr. Yusuf Can insallah ikinci ameliyatlari da basarili yapiyordur

:) kesinlikle çok iyi araştırma yapmak bi kaç doktorla görüşmek gerekiyor. görüştüğünüz doktor oldu mu?

yokcanim ben yurtdisindan oldugum icin yanliz mail yolladim herkeze. onlarda bana fiyat söyledi.
mesela sureya seneldir, yakup avsar, emre ilhan daha bir kactane var.
ama zaten ben kisa dogru dusunuyorum yazin yaptirmak istemiyorum ama simdiden arastiriyorum.
bide yurtdisindan oldugum icin baya zor oluyor doktorlara görusmek ama allahtan bu forum var. hersey daha kolay oluyor :)

yurtdışında olmana rağmen çok iyi doktorları bulup mail atmışsın tebrik ediyorum. hepsi birbirinden değerli ve başarılı doktorlar. denizi güneşi seviyorsan yazın yaptırmaman daha iyi olur tabii. doktor araştırmaya devam ediyorsunuz anladığım kadarıyla dr. yusuf can a mail atmışmıydınız atmadıysanız eğer atabilr birde dr yusuf can ile de görüşebilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…