- 26 Eylül 2010
- 272
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bu ay sonu oluyorum bende ebruliden ve laracrofttan cesaret aldım inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu arada eğer hala randevu almamışsan hemen gitmeni öneririm ajanda epey doluydu çünkü bayram öncesi yaptırmak isteyen çok çalışıp izin alamayanlara büyük fırsat 9 gün tatil
heeey bende bayram öncesi düşünüyorummm olmazki ama yaa :))) benimde almam gerekiyor desenizee ama parayı hemen vermek gerekiyor mu acabaa ?? bilginiz var mı kızlar
hayatım :) zuzula yani çiğdem ablayıda biraz ben ikna ettim :) ve fiyat konusunda söyliyeyim en kötü ihtimalle nakit ödersen ya 1800 ya 2000 kredi kartıylada fazla oynamıyor fiyatlar ve hatırladığım kadarıyla taksit imkanlarıda iyi.. ve bir çok hastane araştırmama rağmen en uygun fiyatta ve güzel yapan doktor bence veli bey :) hı birde bayramdan önce olma derim ben olucam çünkü hehehehe :) ameliyat günlerini yazıcak herkes sende yazarsan :) geliriz hayatım ama eğer bayram öncesi dolu değilse belki aynı gün oluruz :)) artık beraber ah vaah der dururuz =)
canım bende o günlerde düşünüyorum ama ameiyat gününü alıp para sonradan verilirse alabilirm yani amelyay günü.. durum karışık... ama yinede 12-13 kasım olacak allahın izniyle ..
evet ebrucumun burnu harika kendide öyle seviyorum onu ben :) hayırlısı olsun hepimiz için :)) önce çiğdem abla unutmayalım
hakkiniz da hayirlisi kizlar seok sevindim:)) yeni burnusuunusla aramiza donmenizi beklices 4 gözle:) simdiden gecmis olsun fistiklarim:teytey:
Arkadaşlar büyük ihtimalle kurban bayramından birkaç gün önce ameliyat olucam.ebruli sultanın resimlerini gördüm ve çok beğendim.mipa nın resimlerini göremedim kaldırmış çünkü.bana yardımcı olurmusunuz? Ameliyat sürecinde ne yapmalıyım?? Teşekkürler şimdiden eyvahedigeldismile
ekledim tatlım resimlerimiiizemuszemus