Op.Dr.Veli ASLAN Beye ameliyat olmaya karar verdim.

yase43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
272
1
Arkadaşlar büyük ihtimalle kurban bayramından birkaç gün önce ameliyat olucam.ebruli sultanın resimlerini gördüm ve çok beğendim.mipa nın resimlerini göremedim kaldırmış çünkü.bana yardımcı olurmusunuz? Ameliyat sürecinde ne yapmalıyım?? Teşekkürler şimdiden eyvahedigeldismile

canım ben bu ay sonu oluyorum bende ebruliden ve laracrofttan cesaret aldım inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu arada eğer hala randevu almamışsan hemen gitmeni öneririm ajanda epey doluydu çünkü bayram öncesi yaptırmak isteyen çok çalışıp izin alamayanlara büyük fırsat 9 gün tatil

canım ben bu ay sonu oluyorum bende ebruliden ve laracrofttan cesaret aldım inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu arada eğer hala randevu almamışsan hemen gitmeni öneririm ajanda epey doluydu çünkü bayram öncesi yaptırmak isteyen çok çalışıp izin alamayanlara büyük fırsat 9 gün tatil

evet canım haklısın ben önümüzdeki cumartesiye alcam randevu önce muayene :) bende bayram önü düşünüodum ya 9 gün diye napcass sırnaşık şey

heeey bende bayram öncesi düşünüyorummm olmazki ama yaa :))) benimde almam gerekiyor desenizee ama parayı hemen vermek gerekiyor mu acabaa ?? bilginiz var mı kızlar

heeey bende bayram öncesi düşünüyorummm olmazki ama yaa :))) benimde almam gerekiyor desenizee ama parayı hemen vermek gerekiyor mu acabaa ?? bilginiz var mı kızlar

aa sendemi veli beye ameliyat olacaksın.valla benim bi bilgim yok.fiyat ne olur onuda çok mera ediyorum.karşılaşırız belki hastanede :1rolleyes:

hayatım :) zuzula yani çiğdem ablayıda biraz ben ikna ettim :) ve fiyat konusunda söyliyeyim en kötü ihtimalle nakit ödersen ya 1800 ya 2000 kredi kartıylada fazla oynamıyor fiyatlar ve hatırladığım kadarıyla taksit imkanlarıda iyi.. ve bir çok hastane araştırmama rağmen en uygun fiyatta ve güzel yapan doktor bence veli bey :) hı birde bayramdan önce olma derim ben olucam çünkü hehehehe :) ameliyat günlerini yazıcak herkes sende yazarsan :) geliriz hayatım ama eğer bayram öncesi dolu değilse belki aynı gün oluruz :)) artık beraber ah vaah der dururuz =)

hayatım :) zuzula yani çiğdem ablayıda biraz ben ikna ettim :) ve fiyat konusunda söyliyeyim en kötü ihtimalle nakit ödersen ya 1800 ya 2000 kredi kartıylada fazla oynamıyor fiyatlar ve hatırladığım kadarıyla taksit imkanlarıda iyi.. ve bir çok hastane araştırmama rağmen en uygun fiyatta ve güzel yapan doktor bence veli bey :) hı birde bayramdan önce olma derim ben olucam çünkü hehehehe :) ameliyat günlerini yazıcak herkes sende yazarsan :) geliriz hayatım ama eğer bayram öncesi dolu değilse belki aynı gün oluruz :)) artık beraber ah vaah der dururuz =)

12 yada 13 kasım düşünüyorum ben nasip olursa :) zaten buraya yazarız evet.beraber oluruz moral oluruz artık :) sen nezaman düşünüosun.ben ebrulinin yeni burnuna bayıldım yaa harika olmuş maşallahh.güzelliği ortaya çıkmış resmen darısı başımıza :))

canım bende o günlerde düşünüyorum ama ameiyat gününü alıp para sonradan verilirse alabilirm yani amelyay günü.. durum karışık... ama yinede 12-13 kasım olacak allahın izniyle ..

evet ebrucumun burnu harika kendide öyle seviyorum onu ben :) hayırlısı olsun hepimiz için :)) önce çiğdem abla unutmayalım

canım bende o günlerde düşünüyorum ama ameiyat gününü alıp para sonradan verilirse alabilirm yani amelyay günü.. durum karışık... ama yinede 12-13 kasım olacak allahın izniyle ..

evet ebrucumun burnu harika kendide öyle seviyorum onu ben :) hayırlısı olsun hepimiz için :)) önce çiğdem abla unutmayalım

aynı benimde karışık.şartları zorlıcam baya :) evet çiğdem hn olsun bakalım önce çok merak ediyorum nasıl olcak üfff heyecan bastı :)))

hakkiniz da hayirlisi kizlar seok sevindim:)) yeni burnusuunusla aramiza donmenizi beklices 4 gözle:) simdiden gecmis olsun fistiklarim:KK70::teytey::nazar:

kızlar buraya da mı ben sebep oldum:) Valla şimdi farkettim başlığı, yetişemiyorum artık Veli Hocanın hastalarına. ama herkes burnumu görmüş:)

ameliyat için endişeleceğiniz bişey yok gerçekten çok rahat olabilirsiniz. Size ameliyattan sonra yapılan buz tedavisine itiraz etmezseniz, çok az morarma ve çok az şişlik görürsünüz. 1. geceden sonra herşey normale dönüyor. Üstelik en rahat olmanız gereken yerdesiniz, yanınızda konunun uzmanları var.

Ben gayet mutluyum bu halimde, umarım sizde de sonuc aynı olur.

Sevgilerimle,

bu arada ameliyat günlerinizi yazın bana da gelebilirsem geleyim.

hehe ebrucum heryerde dedikodunu yapıyoruz ama burnuşununnn :))) kızma emi tabi maşşallah da diyoruz ben 12-13 kasım düşünüyorum hayatım 29 ekimde çiğdem abla ve yine 12-13 kasım bir arkadaş daha düşünüyor şimdilik bu kadar biliyorum ben :) öptüm kocaman.. ayrıca teşekkürler güzel dileklerin için..

Arkadaşlar büyük ihtimalle kurban bayramından birkaç gün önce ameliyat olucam.ebruli sultanın resimlerini gördüm ve çok beğendim.mipa nın resimlerini göremedim kaldırmış çünkü.bana yardımcı olurmusunuz? Ameliyat sürecinde ne yapmalıyım?? Teşekkürler şimdiden eyvahedigeldismile

ekledim tatlım resimlerimiiizemuszemus

ekledim tatlım resimlerimiiizemuszemus

evet canım gördüm çok yakışmış yüzüne.güle güle kullan :) valla bu doktor çok iyi maşallah nazar değmesin.ben gidicem benden sonra 3 kişi daha olacak veli beye.maddi durumu ayarlamaya çalışıyolar.ayyyy ne sorunlu burun varmış memlekette bee :dance:

X