Selma hanım bende kasım 19 da umut beye karın germe ameliyatı olucam sizinle özelden görüşme sansım varmı?
Selma hanım bende kasım 19 da umut beye karın germe ameliyatı olucam sizinle özelden görüşme sansım varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar.Bilgisayardan burnunuzun nasıl olacağını gösterdimiUmut hoca hng hst hangi il soyadı ne???
İnstegram dan cevap veriyor geneldeMerhaba hul00ua ben nasil ulasabilirim umut hocaya.
Merhabalar ne zaman olucaksınız? Tarih bellimiMerhaba bn de umut beye karın germe ameliyatı olacağım da ameliyat sonrası nasıl geçti merak ediyorum ne kadar sürede toparladınız?
Ceyda ne kadar odedin aceba karin ameliyati icin.Merhabalar size ulaşma sansım varmı özelden. Kasım 19 da umut beye karın germe amelıyatı olucam sormam gerekenler var ve takdir edersinizki bu dönende insan yardımcı olacak aynı toldan gecmiş birilerini arıyor umarım dönül yaparsnız
Burunlar çok dogal duruyodu devletten ayrılmışşRinoplasti ameliyatı olmuştum, umut hoca çok başarılı ve çok ilgili bir doktor. Sonuçtan da çok Memnun kaldım, tereddütsüz tavsiye ederim
Devlet hastanesinde mi medicanada mı yaptırdınız ne kadar ödedinizUmut hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce geçirdiğim rinoplasti ameliyatında yaşadığım talihsizlikler üzerine bir yakınımın tavsiyesiyle gittim Umut beye. Aklıma takılan soruları ilgiyle dinledi ve yanıtladı, sonuc da tam istediğim gibi oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum kızlar