Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Umut Zereyak Hasta yorumları
- Konu Sahibi Selengirl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- estetik numune sivas umut zereyak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umut hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce geçirdiğim rinoplasti ameliyatında yaşadığım talihsizlikler üzerine bir yakınımın tavsiyesiyle gittim Umut beye. Aklıma takılan soruları ilgiyle dinledi ve yanıtladı, sonuc da tam istediğim gibi oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum kızlar
Bana bir kod verdi ..vezneden fiyati öğren dedi.. Ben ve diger personele elden para verme sakin dedi :)Umut hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce geçirdiğim rinoplasti ameliyatında yaşadığım talihsizlikler üzerine bir yakınımın tavsiyesiyle gittim Umut beye. Aklıma takılan soruları ilgiyle dinledi ve yanıtladı, sonuc da tam istediğim gibi oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum kızlar
Vezne ye gittim 1300 lira dedi koca burun ameliyatı için .. devlet hastanesin de fiyatlar bu mudur ? Sende mi aynı para ödedin
Aynen bana da kod verdi gittim vesneye 1300 lira dediler. Yani fiyat biraz ucuz geldi aslinda ama vesneye yatirinca parayi devletin belirledigi fiyat oldugunu soyledi görevli. Zaten hastane personelleri siraya girmis ameliyat için. Acikasi bende burun ameliyatı oldum, çok ta memnunum. .hem doğal hem havalı oldu:) anneannem ameliyatı sonrası kendisini tanıdım ve bana güven verdi, biraz araştırdım. İngiltere ve Almanya da eğitim almış, neden Sivas ta çalışıyor diye tereddüt ettim ama sanırım devlet atmış :))
Zaten anneannem de o yaşta kadın yani ameliyat sonrasi yüzünden gülücük eksik olmadi
Zaten anneannem de o yaşta kadın yani ameliyat sonrasi yüzünden gülücük eksik olmadi
Tavsiye üzerine dr Umut bey e karın germe ameliyatı oldum. Bugün 15.gün herşey yolunda ağrım sızım beklentimin çok altında oldu umut hocam sayesinde. Mesleğinde çok başarılı insanlığı çok güzel, samimi ve hastasının psikolojisini en üst seviyede tutan biridir. İyi ki tanımışım, sonsuz teşekkürler
Merhaba ben sivasa yeni tasindim ve burun ameliyati olmak istiuorum siz umut beyden memnun kalmissiniz sanirim suan naail burnunuzdan memnunmusunuz ve aurinti verirmisiniz kapalimi oldu agri oldu mu kac gun kaldiniz hastahanedsAynen bana da kod verdi gittim vesneye 1300 lira dediler. Yani fiyat biraz ucuz geldi aslinda ama vesneye yatirinca parayi devletin belirledigi fiyat oldugunu soyledi görevli. Zaten hastane personelleri siraya girmis ameliyat için. Acikasi bende burun ameliyatı oldum, çok ta memnunum. .hem doğal hem havalı oldu:) anneannem ameliyatı sonrası kendisini tanıdım ve bana güven verdi, biraz araştırdım. İngiltere ve Almanya da eğitim almış, neden Sivas ta çalışıyor diye tereddüt ettim ama sanırım devlet atmış :))
Merhaba ben sivasa yeni tasindim ve burun ameliyati olmak istiuorum siz umut beyden memnun kalmissiniz sanirim suan naail burnunuzdan memnunmusunuz ve aurinti verirmisiniz kapalimi oldu agri oldu mu kac gun kaldiniz hastahaneds
Hoşgeldin Sivas a ☺
Ben yaklaşık 3 ay önce oldum.1 gün hastanede yattım. Şuan burnumu herkes soruyor zaten bende söylüyorum ..1 gün yattım hastanede , morluk hiç olmadı, kapalı kendi deyimiyle koruyucu yapiyor
1 hafta atel kaldı ..2. Gün dışarı çıktım. Harika bir süreç
Hocaya gelince , vallahi ben özel hastanede bile böyle bir doktor görmedim. . İşini sevdiği çok belli.. hep Güleryüz hep pozitif ..1 ayda giyindim foto çekimine, birlikte foto çekildik. Bu arada çokta yakışıklı
- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 88
- 44
Merhaba hul00ua ben nasil ulasabilirim umut hocaya.Hoşgeldin Sivas a ☺
Ben yaklaşık 3 ay önce oldum.1 gün hastanede yattım. Şuan burnumu herkes soruyor zaten bende söylüyorum ..1 gün yattım hastanede , morluk hiç olmadı, kapalı kendi deyimiyle koruyucu yapiyor
1 hafta atel kaldı ..2. Gün dışarı çıktım. Harika bir süreç
Hocaya gelince , vallahi ben özel hastanede bile böyle bir doktor görmedim. . İşini sevdiği çok belli.. hep Güleryüz hep pozitif ..1 ayda giyindim foto çekimine, birlikte foto çekildik. Bu arada çokta yakışıklı
- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 88
- 44
Pardor selengirl sana yazacaktim yqnlislik oldu.umut hocaya nasil ulasabilirim.bana bilgi verirmisin.bende yaza bir kac ameliyat olmak istiyorum.Merhaba hul00ua ben nasil ulasabilirim umut hocaya.
Umut hoca hng hst hangi il soyadı ne???Bana bir kod verdi ..vezneden fiyati öğren dedi.. Ben ve diger personele elden para verme sakin dedi :)
Vezne ye gittim 1300 lira dedi koca burun ameliyatı için .. devlet hastanesin de fiyatlar bu mudur ? Sende mi aynı para ödedin
- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 88
- 44
- 19 Aralık 2015
- 30
- 10
- 88
- 44
Ceyda Ne kadar odedin Karin germe ameliyatini,ve yagda aldirdim mi?2 cocuktan sonra karın germe ameliyatı oldum. Ilgısı harıkaydı. Sonuc mukemmel elınıze saglık hocam.
Merhabalar size ulaşma sansım varmı özelden. Kasım 19 da umut beye karın germe amelıyatı olucam sormam gerekenler var ve takdir edersinizki bu dönende insan yardımcı olacak aynı toldan gecmiş birilerini arıyor umarım dönül yaparsnız2 cocuktan sonra karın germe ameliyatı oldum. Ilgısı harıkaydı. Sonuc mukemmel elınıze saglık hocam.
Selma hanım bende kasım 19 da umut beye karın germe ameliyatı olucam sizinle özelden görüşme sansım varmı?Tavsiye üzerine dr Umut bey e karın germe ameliyatı oldum. Bugün 15.gün herşey yolunda ağrım sızım beklentimin çok altında oldu umut hocam sayesinde. Mesleğinde çok başarılı insanlığı çok güzel, samimi ve hastasının psikolojisini en üst seviyede tutan biridir. İyi ki tanımışım, sonsuz teşekkürler