evet dr dan geldim.ATEL VE DİKİŞLERİM ALINDI İNCE BİR BANT VAR BURNUMUDA .Burnumu GÖRDÜM BİRAZ ŞİŞ OLMASINA RAĞMEN GAYET DOĞAL OLDU :) iNŞ DAHA DA GÜZEL OLUR.
bende estetık amaclı dııl ama amelyat olmak zorundayım umıt bey e tekar muayeneye gıtcem arkadsım amelyat oldu cok memnun kaldı ümit beyden ama ben kararsızım kendı doktorumamı guvensem ümit bey emi
ya ben daha yeni gördüm tabii geç oldu biraz ama bende ümit beye burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. eger ulaşamayan varsa bana özelden yazın bılgı vereyım
mrh. burun estetigi olmak istiyorum. büyük ihtimalle entoda olucam. önerilerizi paylaşırmısınız. konuyla alakalı araştırma yapma fırsatım olmadı. hangi dr nasıldır hiç bilmiyorum. tamamen paylaştıklarınızla hareket edicem ilk başta. teşekkürler
Arkadaslar, gectigimiz hafta umit beyden randevu aldim. Kepce kulak ameliyatiyla ilgili gorustum. Umit bey bana oldukca guven verdi. Gosterdigi fotograflar da ayrica cok guzeldi. Neredeyse kararimi vermis gibiyim. Siz ne dusunuyorsunuz kararimla ilgili? Daha once umit beye kepce kulak ameliyati olan var mi ? Memnun musunuz?
Merhaba arkdaşlar 6 gün önce ümit bey burun ameliyatımı gerçekleştirdi. İstanbulda bi doktorla görüşmüştüm bana pek güven vermemişti. Daha sonra ekole gittim orda bir doktorla görüştüm. Photoshoptan burnumda oynamalar yaptı. Ama yine tam güven alamadım. Çünkü yüzüme göre doğal burun istiyordum, aynı zamanda da doktorun bu zamana kadar yaptığı operasyosyonları sayısı ve başarısnıda önemsiyordum. Ekoldaki doktora ameliyat fotolarını görmek istediğimi söyledim bana 2 tane gösterdi.
Ümit bey izmirdeki doktorlar arasında bilinen başarılı bi doktormuş. Bazı doktor aile dostlarımız tavsiye etti. Bizde götüşmeye gittik. Bana ne istediğimi sordu. Kendi düşüncelerini söyledi. Bana ameliyat ettiği hastaların fotoğraflarını gösterdi.ve gerçekten bir sürü bir sürü başarılı ameliyatta bulunmuş. Ve ben hemen ertesi güne ameliyat günümü aldım. Ve ameliyata girmeden önce doktoruma dedimki size bırakıyorum, ben sadece doğal dursun istiyorum dedim.
Ameliyat hakkında şunları diyebilirim. Bu kadar çok kişi oluyor diye bu ameliyatı küçümsemeyin. Buda bir ameliyat mesela ben daha kolay sanıyordum ama umduğumdan daha sıkıntılı çıktı. İlk tamponlu gün biraz uykusuz sancılı aç kaldığınız bir gün. Ama ümit bey tamponları 1 gün tutuyor. Yani şuan burnumda alçı var dikişler var yüzümde bazı morluklar şişliklerde var ama burnum güzel oldu gibi geliyor Ümit bey bana herkesin yüz şekli, etnik yapısı, ten rengi, yaşadığı yer vs vs gibi bir çok burun kriteri var dedi. Ve benim bu kriterlerime göre bana en doğalını yaptığına eminim.