Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o gün gittiğimde bir kız çıkmıştı ahh çok büyük salaklık yaptım yetişemedim kıza yetişseydim az çok sorardım 9. günüymüş alçılıydı
gözleri mor değildi ama yüzü şişti
burun ucu bana çok kalkık geldi ama ben kalkık sevmiyorum belkide
canımm ben yarın ümit beye ameliyat oluyorum,bugün kan verdim ve son kez görüştüm,bütün soruları sordum,bana çok güven verdi,onun doktorluğu kadar iyi bir insan olduğuna inanıyorum,senin için ameliyat sonrasını yazıcam,sende kafandaki soruları netleştir ve kararını ver,en zor aşama kararsızlık ve korku,orada elim-ayağım titredi,kan verirken bile korktum,şimdi çok rahatım,inşallah herşey çok güzel olur.
nasıl oldun canım iyimisin
canım ilk iki gün benim için zordu,çünkü tansiyonum çok düşüktür zaten benim,o beni zorladı biraz,iki gün sonra tamponlarım alındı çok rahatladım,çok güzel nefes alıyorum,çok şişmedim morarmadım,sadece yüzüm botokslu gibi gergin ama burnum şiş ve havada,şu anda gördüğüm kadarıyla çok güzel,benim burnum biraz aşağıya düşüktü,burun dudak mesafem kısaydı,şimdi sanki ilk defa dudklarımı görüyor gibiyim,üst dudağım biraz yukarıya kalktı böyle daha şekilli görünüyor,salı günü alçım alınıncada inşallah böyle mutlu olurum,ve ömür boyu bu burunla yaşarım,senin içinde en iyisi olur inşallah