• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Ümit Filiz hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kararımı pazartesi günü kan vermeye gittiğimde vericem

o gün ameliyat günü büyük ihtimalle,çünkü bana pazartesi mi istersiniz salı mı demişlerdi

Valla canım ben birşey soramadım

ben bu adamdan kötü elektrik almadım ama yani hiç seni takmıyo gibi davranıyo

Birşey soramadım sen daha emin bile değilsin ben seni ameliyat etmem dedi bana direk

ben ne kadar sürede iyilşirim falan diye sordum

ne kadar risk içerer dedim

birde sonuçta herkezin yapısı şekli hatları farklı yapılacak burun ile ilgli nasıl anlaşıca dedim

ben tasarım yapmıyorum herkez farklı her burun farklı dedi ama yani bir fikir ver demi

yapılan burunlar üzerinden model belirlicez

ben başkasının suratında olan şeyi kendime nasıl yakışcağını nereden biliyim

ben tasarımı %100 -100 fikir verir doğru olur demiyorum ama gerçekten bir düşüncede yardımcı olabilir yani

cemil beyin sitesinde çok bir reklam var sanki dikkatini çektimi

bana biraz yapmacık geliyo böyle şeyler varmış

ben o gün gittiğimde bir kız çıkmıştı ahh çok büyük salaklık yaptım yetişemedim kıza yetişseydim az çok sorardım 9. günüymüş alçılıydı
gözleri mor değildi ama yüzü şişti

burun ucu bana çok kalkık geldi ama ben kalkık sevmiyorum belkide

ben o gün gittiğimde bir kız çıkmıştı ahh çok büyük salaklık yaptım yetişemedim kıza yetişseydim az çok sorardım 9. günüymüş alçılıydı
gözleri mor değildi ama yüzü şişti

burun ucu bana çok kalkık geldi ama ben kalkık sevmiyorum belkide

canımm ben yarın ümit beye ameliyat oluyorum,bugün kan verdim ve son kez görüştüm,bütün soruları sordum,bana çok güven verdi,onun doktorluğu kadar iyi bir insan olduğuna inanıyorum,senin için ameliyat sonrasını yazıcam,sende kafandaki soruları netleştir ve kararını ver,en zor aşama kararsızlık ve korku,orada elim-ayağım titredi,kan verirken bile korktum,şimdi çok rahatım,inşallah herşey çok güzel olur.

işallah canım senin için en güzeli olur:)

bende halis ünlü diye bir doktor duydum perşembe günü ona kontrole gidicem kendisi prof muş

bende haberlerini bekliyorum tüm dileğim sağlıklı ve mutlu olman canım

canımm ben yarın ümit beye ameliyat oluyorum,bugün kan verdim ve son kez görüştüm,bütün soruları sordum,bana çok güven verdi,onun doktorluğu kadar iyi bir insan olduğuna inanıyorum,senin için ameliyat sonrasını yazıcam,sende kafandaki soruları netleştir ve kararını ver,en zor aşama kararsızlık ve korku,orada elim-ayağım titredi,kan verirken bile korktum,şimdi çok rahatım,inşallah herşey çok güzel olur.

nasıl oldun canım iyimisin

nasıl oldun canım iyimisin

canım ilk iki gün benim için zordu,çünkü tansiyonum çok düşüktür zaten benim,o beni zorladı biraz,iki gün sonra tamponlarım alındı çok rahatladım,çok güzel nefes alıyorum,çok şişmedim morarmadım,sadece yüzüm botokslu gibi gergin ama burnum şiş ve havada,şu anda gördüğüm kadarıyla çok güzel,benim burnum biraz aşağıya düşüktü,burun dudak mesafem kısaydı,şimdi sanki ilk defa dudklarımı görüyor gibiyim,üst dudağım biraz yukarıya kalktı böyle daha şekilli görünüyor,salı günü alçım alınıncada inşallah böyle mutlu olurum,ve ömür boyu bu burunla yaşarım,senin içinde en iyisi olur inşallah

canım ilk iki gün benim için zordu,çünkü tansiyonum çok düşüktür zaten benim,o beni zorladı biraz,iki gün sonra tamponlarım alındı çok rahatladım,çok güzel nefes alıyorum,çok şişmedim morarmadım,sadece yüzüm botokslu gibi gergin ama burnum şiş ve havada,şu anda gördüğüm kadarıyla çok güzel,benim burnum biraz aşağıya düşüktü,burun dudak mesafem kısaydı,şimdi sanki ilk defa dudklarımı görüyor gibiyim,üst dudağım biraz yukarıya kalktı böyle daha şekilli görünüyor,salı günü alçım alınıncada inşallah böyle mutlu olurum,ve ömür boyu bu burunla yaşarım,senin içinde en iyisi olur inşallah

Ben de Ümit FİLİZ'e uzun araştırmalar sonucu ameliyat oldum Cumartesi günü.Şükürler olsun iyiyim yarın kontrole gidicem bakalım ne yapacak?

Back