Op. Dr. Ümit Filiz hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhabaa:CüvCüv:
Op.Dr.Ümit Filiz'e burun ameliyatı olmuş yada İzmir'Ento Kulak Burun Boğaz dal Merkezinde ameliyat olan veya tanıdığınız varmı:uhm:
Yardımcı olursanız çok seviniriimşutarafagitti

merhaba pantarei bende ümit filiz'e burun ameliyatı olabilirim ama kararsızım çok fazla bir bilgim yok hakkında. Sen bilgi bulabildin mi canım??

olanlar neden yazmamış?ben yarın ümit filiz e burun ameliyatı olucam .sonucunu bildiririm.

ya ben daha yeni gördüm tabii geç oldu biraz ama bende ümit beye burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. eger ulaşamayan varsa bana özelden yazın bılgı vereyım

merhaba melekgulsoy
bende buru estetiği yaptırmak istiyorum karar veremedim dr. ümit filiz hakkında ve estetiğin iyileşme süreci konusunda bana yardımcı olurmusun

ya ben daha yeni gördüm tabii geç oldu biraz ama bende ümit beye burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. eger ulaşamayan varsa bana özelden yazın bılgı vereyım

merhabalar melekgulsoy, bende ümit beye burnumu düzeltirmek istiyorum. Bana bilgi verirmisin? hatta bana resim olarak gösterebilirsen çok sevinirim.
teşekkürler...

merhaba guest;
ben de İZMİR ÖZEL ENTO KULAK BURUN BOĞAZ HASTANESİNDE burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum.ama çok kararsızım.çünkü bu ameleyat bir kere ve kusursuz yapılması gereken bir ameliyat. internette bu hastanenin doktorlarını araştırdım. profillerinde kulak burun boğaz uzmanı yazıyor. estetik cerrah yzmıyor. ama sanırım yan alan olark bahsetmişler. çok kararsız kaldım. siz bu konuda araştırdıklarınızı benmle paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar ümit beyden memnun kalanlar ve kalmayan lar lütfen yardım ederlerse cok sevinirim bana pek ilgili bir doktor gibi gelmedi

ento kulak merkezinde ameliyat olan arkadaşlar olmak isteyenler bilgilerimizi paylaşalım lütfen

ümit beye ameliyat olmak isteyenler buraya

canım diğer taraftada yazdım okursun,ben ümit beyin iyi bir doktor olduğuna inanıyorum,bana 1500 burun ameliyatı yaptığını söyledi,ama mutlaka her ameliyatın riski var dedi,4 doktorla görüştüm,hiçbiri tam garanti veremiyor,iyi olacak endişelenmeyin diyemiyor,bu yüzden bıçak değmiş hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına inandım,bu kadar riske değer mi dedim,sonuç iyi olsa bile 10 yıl sonra ne olacağını bilemiyoruz,yine mi ameliyat olacağız o zaman,kafam çok karışık

ben bugün yine gittim sen emin değilsin ben emin olmayan birisini zatem ameliyat etmem dedi. aslında çok yardımcı olmuyor bilgi konusunda tam ben girmeden bir kız çıktı estetik olan ne yazıkki yakalayıp konuşamadım ama kızın 9. günüymüş mor değil suratı ama burnu şişti
senide aileden birinin desteklememesi kötü benimde öyle ne yapcam bilmiyorum erkek arkadasım bile olma sakın dedi senin ihtiyacın yok bu riske değmez diyor

senin amliyatın haftaya mı canım :) iş yerinden izin alcakmısın

birde sen hiç beğendiğin bir resim falan gösterdin mi şekline karar verdinmi
yoksa doktor bey sana gösterdiği resimlerden bumu yakışır dedi canım

banada 1500 ameliyat yaptığını söyledi ama bilemeyiz yani

çok fikir veren birileri yok kendisi hakkında

diğer doktorlar kendilerini öne cıkartıyolar ama bu çok soğuk duruyo nedense bence biraz bundan kaybediyor.

benim ameliyatım 17 sinde,bir işaret bekliyorum,ya sadece deviasyon ameliyatı olup çıkıcam,ya da son anda karar değiştiricem bilemiyorum,ameliyattan önce ümit beye sormak istediğim sorular var,çok kıkırdak ve kemik çıkarılacak mı,burunla çok oynanırsa risk o kadar artıyor mu?o anda onun yaklaşımına göre fikir değiştirebilirim,bende kbb uzmanlarının estetikçilere göre daha çok hata yaptığı izlenimi uyandı,bu ameliyat tamamen doktorun becerisine bağlı,ve çok büyük oranla şans işi

aslında burun fotolarını çekmedi,ameliyat günü çekecek herhalde,daha önce denizhan bey çekmişti bilgisayarda göstermişti,ama herkese aynı burnu yapan bir program,aynısı olacak diye birşey yok,benim iki arkadaşım başka doktorlara burun ameliyatı oldu,ikisininde burnu güzel ama ikiside sakın olma değmez diyor,olduk ta ne oldu hayatımızda hiçbir şey değişmedi çektiğimiz acılarla kaldık diyorlar,estetik olmak istiyorum dediğimde hiç kimse aaaa öyle mi ne güzel demedi,sakın olma dediler,doktor arkadaşlarım var onlarda iyi düşün dönüşü yok deyip duruyor

biraz şunada bağlı kendinle barışık olmana ve kendini beğenmenle alakalı

sonuç olarak bende kendimi beğenen biriyim.. dikkat ediyorum bazı kişilere o kadar takmışlarki kendileri güzel olduğu halde bunu bozan burnuymuş gibi davranıyorlar

benim ümit bey den tek kötü elektrik aldığım nokta çok üstelemiyo dikkat ettin mi cemil tugay dan kızlar nasıl bahzediyo ne kdr ilgili alakalı aman ne süper ama ümit de öle bişey yok istersen yaparım istersen yapmam sen bilirsin diyor. birşeyde anlatmıyor.

ameliyat olan yerlerle ilgili haklısın hiç bir zaman daha iyi olamıyor gerçekten hep eksik kalıyor bir yanın hep daha fazla korumaya ihtiyaç duyuluyor

burun içinde soğukta falan sızlıyor diyorlar bide düşme riski varmış.

bende herkezin artık burnuna bakar oldum sendede böyle birşey var mı? :):)

evet bende herkesin burnuna bakıyorum,bazen beyeniyorum benimkini bazen çok büyük buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…